דילמה קשה.

PinkWin

New member
דילמה קשה.

התקשרו אלי הים מסלקום בקשר לעבודה שירות לקוחות,זה התחייבות לשנה וברגע שאני ארצה לעזוב לפני הזמן אני צריכה לשלם קנס..... מה אתם אומרים? אני לא מכירה את העבודה הזו,לא יודעת איך התנאים איך אנשים וכדומה......איך אפשר להתחייס ככה לשנה? מה הייתם עושים? =]

גם לי הציעו

שירות לקוחות בכל החברות שיש בארץ בערך בקשר להתחייבות כמה דברים לי היה בעיה עם ההתחיבות בגלל שאני אעשה בקרוב פסיכומטרי ואז אמרו לי שזו ממש לא בעיה וברגע שאני מתחילה ללמוד נותנים לי משרת סטודנט שזה הרבה פחות משמרות ואפשר לשלב לימודים אז את צריכה לראות מה הסיבה שאת לא רוצה להתחייב בגללה חוץ מזה שהשכר שם גבוה-בין ארבע לחמש בחודש (יש לי חברה שעובדת באורנג') כך שיכול להשתלם לך אפילו לעזוב באמצע ולשלם את הקנס עכשיו נעבור ללמה אני לא הולכת לזה,המבדקים שיש לכל השירות לקוחות האלה הם מינימום את הולכת להיות מנהלת שם יש כמה שלבים-ראיון אישי,משימה קבוצתית שבודקים את הדינמיקה הקבוצתיתי שלך...הצגה עצמית שלך(לספר על עצמך כמה דקות לפני כולם) ומבחני סימולציות-נגיד מישהו מדמה לקוח שיש לו בעיה ואת צריכה בלי ידע מוקדם לעזור לו-רוצים לראות את היצירתיות שלך.. קיצור לי אישית אין כוח לדברים האלה אז ויתרתי על זה.. אם אין לך בעיה עם זה אז אחלה..זה עבודה עם תנאים טובים ושכר גבוה

הי

בת דודה שלי עובדת בחברת פלאפון.. היא קיבלה פלאפון חינם נכון צריך להתחייב אבל היא נהנת שם בהתחלה יש מיונים ואחר כך קורס אבל זאת עבודה שווה ועוד במצב של היום שקשה למצוא... בהצלחה

PinkWin

New member
תודה על התגובות......./images/Emo20.gif

=] זו פעם 1 שלי בשירות לקוחות......ואמרו לי בסלקום הקנס מגיע עד 2500 שקל......מפחיד אותי מאוד מאוד=] אמרתי שאני אחזיר תשובה מחר בבוקר=] תודה רבה רבה על התגובות=] ונקווה שאם אני אעבוד שם שילך טוף=]

אין בעד מה

בהצלחה תראי תגשי למבחנים ואם תתקבלי מה טוב.... זו אחלה עבודה בת דודה שלי מקבלת 4.500 לחודש אם תתקבלי זה יהיה אחלה בהצלחה וברור שיהיה טוב

PinkWin

New member
הלוואי עליי כבר להיות בת 21

הגיל שלי תקוע פשוט. מחר יש לי כל מיני ראיונות עבודה נקווה שיצא מהם משהו,בא לי כבר שיהיה לי כסף לקנות בגדים=] את עובדת כרגע?

אני גם לא יודעת איך זה קרה..

(מבטא אמריקאי) הלכתי ברחוב ופתאום בא מישהו והוא אמר לי להתפשט אז התפשטתי ופתאום הוא שכב עליי ואני לא הבנתי מה קורה אז התחלתי לזוז והוא גם זז בקצב שלי... ידה ידה ידה

צומיש

New member
לרב...

החברות לא הולכות איתך ראש בראש פשוט השאלה מתי את עוזבת את המקום העבודה ומה הסיבה כמובן.. תראי אם תעזבי בסוף החושד אחרי המשכורת אסור להם לגעת לך בחשבון... והם לא ילכו איתך לבתי משפט בשביל 2500 שח זה לא נותן שם טוב לחברה.. ולגבי לפני הגיוס עבדתי בחברת תבל דיגיטל ועזבתי לםני החוזה בטענה שהקדימו לי את הגיוס (שאני בישקתי בעצם הקדמה) ולא יכלו לעשות לי כלום.. אם את בסדר איתם הם לא ילכו ראש בראש.. ובמצב של היום עדיף מלשבת בבית להרויח כסף.. שתגיעי לגשר תעברי אותו

PinkWin

New member
בינתייים הודעתי להם ואמרתי

שמחר מחרתיים אני אחזיר תשובה כי קצת קשה לי לקבל החלטה לשנה. מחר יש עוד כמה ראיונות עבודה גם בשלישי במידה ואני אתקבל לאחד מהם והתנאים יהיה טובים אני אוותר על סלקום. במידה ולא יצא כלום, אני אלך לסלקום בתקווה שיהיה טוב
תודה על התגובה. וסתם למי שרואה את זה ורוצה מספרי פקסים או מיילים של חברות כמו סלקום(הרצליה פיתוח) הוט(נתניה) יב( גני תקווה) וכל מיני חברות פרטיות שזה באיזור ת"א ר"ג הוא מוזמן להשאיר הודעה ואני אשלח לו פרטים=]

get well

New member
נראה לי שעבודה בסלקום זה לא רע בכלל

שמעתי שדי קשה להתקבל לשם ויש מיונים מפרחים. בקשר להתחייבות תחשבי אם מתאים לך להתחייב מראש. מה שכן כל החברות הרציניות דורשות התחייבות כי לא שווה להם להשקיע בך אחרת

למעלה