דילמה קשה...

דילמה קשה...

ללכת על זה - או לא ללכת על זה ??? זאת השאלה. מישל והפה הגדול שלה... מחלקים פה סופגניות, כאלה מהקונדיטוריה הכי טובה בחיפה (ככה אומרים)... רבאאאאאאאאק, הריח מתקרב.... מה עושים ??? לברוח לשירותים ??? לפתוח את הטיפקס שיטשטש קצת את ריח העגול-העגול הזה ???? הצילוווווווווווווווווווווווווווווו וההיא עם המגש... עקשנית כזאת... אני רואה אותה מתווכחת עם האנשים... מכשפה ! היא מאלה ש"לא נדבק עליהם...." - שונאת אותה !!!!

קסומה

New member
קקליתתתתתתת../images/Emo124.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תשלחי אותה אלי........חחחחחחחחח

בת ה י ם

New member
עוגת חלבה.........

שוקולד מאיטליה (סעמממממק עם ופל בפנוכו) סוגבניה עם ריבת חלב סופגי רגילה..... עכשיו נראה אותך מתלבטת (לשלוח לך ????)

נשית~37

New member
תחזיקי מעמד קקלית חחח

אנחנו נהייה כאן קבוצת תמיכה לנמנעים בכורח מסופגניות. תיכף גם אצלנו יחלקו...סאמאמאמאאמו

אני בכלל לא אוהבת סופגניות

איכס, סתם קציצת בצק מטוגנת. אז מה עם הריח גורם לי לרייר... (עובדת על עצמי חזק) איזה מזל, המגש חוסל, הולכים להזמין עוד... מבטיחה לכם ולעצמי - אני בדבר הזה לא נוגעת !!!!!

אם תאכלי,,,

תתייסרי אם לא תאכלי,, גם תתייסרי אז לפחות תתיסרי בהנאה,, לכי לאכול,, ובתאבון

קסומה

New member
=======../images/Emo3.gif=========

ככה תיראי אחרי שהפיתוי יעבור ותביני שעמדת בו.......... ו-
תראי אם תאכלי.......... חחחחחחחחחחח

giulietta

New member
קרן, תאכלי ותהני

אחר כך, עד פסח, יש לך שלושה חודשים לעינויי הגוף והנפש. ובכלל, חורף, מי רואה מה אנחנו מסתירות מתחת לבגדים? (זה היה עוד נסיון לשיכנוע עצמי ולהשקטת המצפון).

giulietta

New member
למה????

למה??? למה??? למה??? בשירשור הזה יש רק בנות? בנים לא משמינים מסופגניות? בנים לא משמינים? בנים לא מענין אותם שהם משמינים? בנים לא מענין אותם שבנות משמינות? בנים אוהבים שבנות משמינות? כל התשובות נכונות? כאילו, מה?

קסומה

New member
אני אגיד לך למה

הם יודעים בסוף שהבטן שלהם תרד * * * עד הבירכיים, אז למה להם לטרוח ולדאוג מעכשיו??????????? חחחחחחחחחחחחחחחח

לא לקחתי ואין כמוני גאה בעצמי !!!

מכשפות !! ניסתם לשבור אותי, הא ??????? אונה לכם ואונה לכם !!!!! כשהתקרבה ההיא עם המגש, רצתי וסגרתי את הדלת. כשהיא פתחה וניסתה לפתות אותי, סתמתי את האף וצעקתי לה: לא להכנס! לא להכנס!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי - היום אני חזקה !

לביתנו הקט נכנסו הסופגניות כבר מזמן

לפני יותר מחודש, בעלי והבן כבר שבעו מהן. ממש בהערכה גסה - מעל מאה סופגניות נכנסו ויצאו לביוב העירוני, רק חצי סופגניה עברה דרכי....

למעלה