דילמה קשה.

Tiger124

New member
דילמה קשה

אני בכלל לא חושב שהדילמה קשה.
לדעתי, אישה שבוגדת בבעלה אחרי משך נישואין כה קצר, הרי שאחד מהשניים: או שהיא בוגדנית מעצם טיבה וטבעה. משהו שנובע מיצר הרפתקנות וריגוש. ואם זה כך לדעתי גם החדש שלה מצוי בסיכון גבוה להיבגד בעתיד.
או -
שהיא מלכתחילה לא אהבה אותך, והתחתנה אתך מתוך פשרה.
בשני המקרים, תסכים איתי שהיא לא שווה את הקרסוליים שלך.
אם היא בוגדנית מטבעה, וסיימתם את הקשר- הרווחת.
ואם התחתנה איתך מתוך פשרה ואז בגדה בך - תגיד ברוך שפטרנו.
אם תיגש אליה ותגיד לה משהו, זה לא יעזור לך בכלום אלא רק עלול להשפיע על מערכת היחסים שלכם כהורים, דבר שלמרבה הצער יהרוס את הילד שלכם שהוא בטח ובטח לא צריך לסבול מהמצב.
תגיד תודה שזה נגמר בזמן.
תן לכל הסיפור הזה להתמוסס
ותחיה את החיים שלך

r o n i t 3 7

New member

ועדיין, הכאב הוא כאב, והפגיעה היא פגיעה.

Tiger124

New member
כאב

פעם פחדתי ממנו פחד מוות. היום אני יודע שרק מהכאב - עם כל הכאב - צומחים

drorbar19

New member
שטויות

אתה באמת חושב שאין מקרים בהם אשה לא "בוגדנית" (מה זה בכלל שם התואר הדבילי הזה), שכן אוהבת את בעלה, מתחתנת ואחרי זמן קצר מגלה שבעלה לא מתנהג כמצופה ממנו ורק אז בוגדת, כשהיא לא מצליחה לפתור את הבעיה, אבל מקווה שאולי זה ישתנה?

תשחרר

עד כמה שזה קשה ולא פשוט,
תתחיל ממקום נקי בינך לבין עצמך, תסגור את המעגל אצלך.
שיהיה בהצלחה!

מסקנה שלי - למרות שחלפה שנה מאז שהתגרשת,

מסתבר שעדיין אתה שבוי בכעסים ובתסכולים שמקשים עליך להתאושש ולהמשיך הלאה . לכן אני מציע שתפנה לאיש מקצוע כדי שיעזור לך להתנקות ולהשתחרר .

לי קשה להאמין שבמקרה שלך תוכל ליישם לבדך את העצות שקיבלת כאן ללא ליווי מקצועי .

יש לי כמה אמירות לומר :

ראשית - אתה לא הראשון שגירושין נוחתים עליו בהפתעה. אני מאמין שאם יבדקו מספרית - אתה בחברה טובה ורחבה סטטיסטית ... (לא יודע אם זה מנחם אותך במיוחד :)
שנית - נשמע ברור לגמרי, שאתה טעון רגשית "כנגדה" ודי ברור שאתה צריך לפרוק את המטען הזה כדי להתקדם. השאלה הנשאלת היא אם לפרוק את זה מולה/עליה או על גורם מקצועי.
שלישית - התשובה די ברורה. זה היה לפני, ועכשיו שהיא "סילקה" אותך מהדרך - זה הפך לגלוי.
רביעית - אתה מבין אני מקווה שיחסים טובים איתה כרגע הם לא תעודת ביטוח לכלום נכון ? אני מציע לך לדאוג ליחסים טובים עם הבן שלך שזה מה שחשוב, ולנרמל את היחסים עם גרושתך לקורקטיים בלבד,
חמישית - אם יחסייך איתה יהיו קורקטיים בלבד, זה יקל עליך לשחרר את הרגשות שלך כלפיה, ולפוגג את התחושות של מטומטם ושאר ירקות שאתה מרגיש.
שישית ואחרון - אבל למרבה הצער אין לך פה שום השפעה, זה העובדה המצערת שהוא עבר לגור איתה, וההשפעות על הילד שלך כתוצאה מכך. גם פה, היות ואין לך מה לעשות, תצטרך לעבוד על עצמך ללמוד לחיות עם זה.

בהצלחה

למעלה