דילמה קשה...

דילמה קשה...

היי, אני נמצאת בדילמה קשה... לפני שנה וחצי סיימתי קשר של שנתיים... בשנה וחצי האחרונות יצאתי עם הרבה בחורים (קרוב ל 20 ) עם רובם המכריע הקשר הסתיים אחרי הפגישה הראשונה וביוזמתי. בשבועות האחרונים הכרתי בחור (איש עסקים) שסוף סוף מצא חן בעיני... יש בינינו תקשורת טובה, משיכה, כיף לנו ביחד, אפילו הייתי אומרת שיש לנו הרבה תכונות דומות.. וגם רגש התחיל להתפתח... כבר בשיחתינו הראשונה הוא שיתף אותי בבעיותיו, הוא נקלע לחובות גדולים במהלך חייו ובשנים האחרונות הוא מחזיר את חובותיו אולם את הסיבה שהביאה לחובות לא ידעתי ושיערתי שזוהי היתה טעות עסקית שהובילה אותו לכך... בפגישה האחרונה סיפר לי כי החובות אליהם נקלע הם כתוצאה מהימורים, שרוששו אותו כליל. ב 6 השנים האחרונות הוא היה נטל חלק בקבוצת תמיכה ומאז אין הוא מתקרב להימורים בשום דרך ובשום צורה... האם לתת לו הזדמנות ולקחת סיכון? האם אנשים משתנים? אשמח לקבל תגובות שיסייעו בהחלטתי...

seeyou

New member
לברוח מהר -ראש בריא במיטה חולה

אין כאן שום דילמה לדעתי זה שהכרת 20 בחורים זה לא אומר- שאת חייבת לקשור את החיים שלך בכול מחיר גם אם הוא מתנהג יפה איתך כרגע. יוסי

../images/Emo45.gif אני גם בעד לא להיכנס לזה.

אתם סה"כ יוצאים כמה שבועות ותמיד יש סיכוי שהוא יפול להימורים ויחזור לזה שוב בעתיד ככה שלא הייתי נכנסת לזה בכלל.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני דווקא בעד לקחת סיכון

הדבר המעודד כאן הוא שהוא נגמל מהימורים בעצמו, לא בגלל שמישהו או משהו חיצוני דרש את זה ממנו. כלומר, הוא אחד מהמעטים שכן יכול להתמודד עם הנושא. נכון שכמו בכל התמכרות, פעם מכור תמיד מכור, כלומר הסכנה תמיד תרחף. אחד העקרונות המרכזיים של נגמלים במקומות כמו AA (אלכוהוליסטים אנונימיים) ו-NA (נרקומנים אנונימיים) היא ההכרה בזה שאני תמיד אהיה אלכוהוליסט או נרקומן, גם אם אני נקי שלושים שנה. ההכרה הזאת דווקא עוזרת לא ליפול שוב בפח, ואילו האשליה כאילו אין יותר בעיה היא מתכון בדוק לנפילה חוזרת. --- מחר והוא נגמל מיוזמתו, ויש לכם קשר טוב, כן כדאי לקחת את הסיכון. מגיע לו האמון שלך, ומגיע לך קשר טוב. מה שכן, ואני בטוח שהוא יסכים, אתם תמיד תנהלו רכוש נפרד, וגם יהיה לכם הסכם ממון אם תתחתנו. זאת הגנה שהוא חייב לך, ואם הוא יהיה מוכן לתת לך אותה, הסיכון בעיני שווה - כי קשר ממש טוב הוא דבר נדיר, ואסוא לזרוק אותו לפח סתם ככה.

BlackUnicorn

New member
לא ציינת בת כמה את

וזה נתון שבעיניי הוא רלוונטי. השאלה היא עד כמה את "נואשת" כרגע לקשר (נשמע שכן - 20 בחורים לא הולכים ברגל), ומהן הסיבות לכך. אם את בת 25 וסתם נורא בא לך על זוגיות, אז לא - זו לא סיבה מספיק טובה בעיניי להכניס ראש בריא למיטה חולה (ויסלח לי מריוס). גם מעניין אותי מה זה "איש עסקים" בדיוק - לפעמים זה שם יפה למישהו שלא עושה הרבה - זה גם משהו שאת צריכה לבדוק.

g u y 4 u

New member
בטח - קחי סיכון!!!!

תהמרי כמוהו.... וגורלך יהיה זהה... הפסדים עם חובות כבדים שגוררים הימורים נוספים ולקיחת כל הסובבים יגון שאולה. את מזהה את הבעייתיות של מה שאת שואלת? הרי ברור לך שהוא יקח אותך איתו לתוך מערבולת חסרת שליטה של חובות. הוא יסחוף אותך פנימה... את עשויה להפסיד הכל.

למעלה