דילמה קשה

yoniz90

New member
דילמה קשה

שלום לכולם, חייב עזרתכם (בעיקר עזרתכן).. יצאתי עם בחורה 3 חודשים. לא אחפור על ֿכל מה שהיה, אבל שורה תחתונה היא נפרדה ממני לאחר ריב (שבמהלכו אני נפרדתי ממנה, אבל התחרטתי די מהר רק שזה לא ממש עזר לי). זה היה קשר מאוד אינטנסיֿבי עם הרבה אהבה והרבה ריבים. בקיצור, מאז (כבר שבוע) היא לא רוצה לפגוש אותי או לדבר איתי. היא שולחת לי סמסים שהיא מתגעגעת, אבל כשאני מנסה להיפגש איתה היא פשוט לא מסכימה(היא טוענת שזה יכאיב מידי). הסיבה שאני עדיין טורח היא שאני פשוט מאוהב בה. אז ככה: אם היא לא רוצה יותר שום קשר איתי, למה הסמסים? היא רוצה ליטופי אגו (כמובן שאני מחזיר לה "גם אני" וכו')? אם היא באמת מתגעגעת, למה היא לא רוצה להיפגש? לעזוב את זה וזהו או להמשיך להציק לה? מה נסגר איתכן? למה זה לא יכול להיות פשוט?

I C E M A N 7

New member
למה הסמסים

זה כי בחורות מניפולטיביות. היא לא רוצה אותך, אך גם לא רוצה שתשכח ממנה. תסיק מזה מה שאתה צריך לעשות

אתה איש מוזר

"למה זה לא יכול להית פשוט" שאל זה שיזם את הפרידה ומיד אחרי זה התחרט
. התחלת בלסבך ת'עניינים? עכשיו תקבל באהבה את כל מה שיש לה להאכיל אותך בתמורה.

לורני

New member
לא, אז לא !

אני בגישה שאם לא הולך אז לא הולך - כשהייתי צעירה , היה מן אימרה כזו על אהבה שהלכה לה:- אם היא תחזור היא שלך ואם לא, היא לא שלך ומעולם לא היתה שלך . אם טרחת וציינת שהיו ריבים, אני מסיקה שהיו לא מעט, ולא על כך בנויה לה אהבה. אם היו ויכוחים לעיתים, או חילוקי דעות כאלה ואחרות, זה בסדר ולגיטימי, אך התדירות חשובה. אני חושבת שאם הבסיס טוב, גם הויכוחים מסתיימים טוב , וטוב אינו משקף תמיד הסכמה . אל תסחף לסימוסים, נח לה, בטוח לה וזה בדיוק מה שהיא מבקשת, להשאיר אותך בסביבה... תרים את הראש ותלך קדימה, אל לך להביט לאחור, כאמור , אם היא תחזור, היא שלך ותמיד היתה שלך . בהצלחה בהמשך הטוב יותר . לורני .

yoniz90

New member
תודה..

נשמע הגיוני לגמרי, רק מעצבן שמשחקים איתך רק כדי להרגיש "נוח". כשאני חושב על זה, לא נשמע כמו בחורה שהייתי רוצה להיות איתה. לא סתם אומרים שהאהבה "עיוורת"..

joanne8

New member
תגיד לה שכשהיא תרצה לחזור...

היא יודעת איפה למצוא אותך, ועד אז שתפסיק לבלבל את המוח! :) באמת אנחנו מעצבנות (הבנות)

seeyou

New member
../images/Emo12.gifלמה זה לא יכול להיות פשוט?-שאלה של טירון

בגלל ש"פשוט" זה משעמם. עקרונית-בכול שטחי החיים בני אדם אוהבים ל"סבך" את הדברים היא שולחת סמסים? אני מניח שהיא מנסה להשאיר דלת פתוחה או לפחות חלון
פתוח לעתיד אפשרות אחרת -דומה למשחק חתול ועכבר כאשר החתול משתעשע לפני שאוכל אותו בינינו? לא צריך לדעת מכונאות על מנת לנהוג ברכב
אל תנסה להבין את הצד השני. יוסי

jedi1

New member
man up

עזוב אותך היא מניפולטיבית אמרת לה גם אני?עדיף שתחתוך את הז שלך ותגיש לה אותו הבן אדם שרוצה פחות בכל מערכת יחסים מקבל יותר אל תענה לסמס ותן לה לרדוף אחריך רק ככה בחורות מבינות כוח אבל כוח אמיתי לא כוח הזרוע זו דעתי

אישון36

New member
צקשר לחברת הפלא

ותבקש לבטל את השירות של אס אמ אס. לפחות עד שתצליח לחזור למצב מיוצב. ולמה היא שולחת ? היא רוצה אותך חזרה, קטן וחסר משמעות - השאלה מה אתה רוצה.

למעלה