דילמה קשה קשה

OmerLaor

New member
דילמה קשה קשה

אני ממש חסר אונים לבת הקטנה שלי יש יומהולדת 6 ביום שבת הקרוב היום בבוקר הפילו עליי מהמשרד נסיעת עסקים חשובה ובהולה, אני צריך להיות ביום ראשון גג עד הצהריים בהונג קונג אני לא יודע מה לעשות אם אני טס זה לפספס את היומהולדת של הבת, אני אהיה חייב לטיוס מפה לפני סוף השבוע בכדי להגיע בראשון להונג קונג.. אני לא יודע מה לעשות..

zvibalas

New member
אז ככה

קודם כל לנסות להזיז את הנסיעה. אם אז לא אפשרי אז: 1. לעשות מסיבת הפתעה עם המשפחה הקרובה כבר ביום חמישי או שישי הקרוב. 2. לעשות גם מסיבה עם ילדים מהכיתה/מהגן שבוע אחרי.

shno

New member
זה אכן מבאס לגמרי

אבל מצד שני צריך לזכור שיום הולדת הוא בסה"כ תאריך. ילדים בגילאים קטנים עושים עניין גדול הרבה יותר מ"איך חוגגים" מאשר "מתי חוגגים". אז אם תחגגו יום או יומיים קודם, מבחינת הילדה זה לא ישנה, והיות ולך בתור מבוגר יותר חשוב התאריך - אין ברירה אלא לארגן איזו שיחת טלפון (או אם אתה מצוייד בטכנולוגיה המתאימה - שיחת וידאו) ביום הולדת עצמו כדי שביתך תרגיש שאתה איתה גם ביום ההולדת עצמו. וכן, תתחיל לחסוך כסף בשביל הטיפול הפסיכולוגי של הילדה בעתיד ("אבא עבד ואף פעם לא היה בבית. הנה, ביומולדת 6 שלי הוא בילה בהונג-קונג...")
אגב, לא כתבת האם אתה יכול להטיל וטו על הנסיעה ומה ההשלכות של זה (האם יגידו שאין בעיה ויסנג'רו מישהו אחר לנסיעה, או שאתה מסתכן בפיטורים?) והאם זו אפשרות בכלל (אני מניח שלא, אבל שואל בכל זאת). העיקר - שיהיה במזל טוב!

ferdinand

New member
תגיד לי,

למה עליי לא מפילים מהמשרד איזו נסיעת עסקים שכזאתי - הא?! מאמי, שאלו תהיינה הצרות שלנו!

למעלה