דילמה קשה ומתסכלת !!!

דילמה קשה ומתסכלת !!!

שלום רב, הכרתי בחור מקסים (לא נשא) ואיכותי. האהבה בינינו מרקיעה שחקים. הוא לא יודע על נשאותי ואני בשלב זה גם עדיין לא סיפרתי. כמובן שהסקס עם קונדום ואני דואגת שהוא לא יעשה שום דבר שעלול לסכן אותו (אני לא מאפשרת לו לרדת לי למשל). אנחנו כמובן מתנשקים כי בכך אין שום סיכון לגביו. ולמרות שהסקס מוגן ב-100 אחוז אני לא שקטה. ברור לי שאם אספר שאני נשאית הוא יברח כל עוד נפשו בו והאהבה הגדולה הזו תחמוק במהירות האור. אני לא יודעת את נפשי מרוב בלבול. אני מאוד רוצה לשתף אותו בסוד הגדול אבל מפחדת שיברח. איך פותרים את הקונפליקט ?

תודה רבה יקירה - קראתי אבל:

לא בטוחה שאצליח לאמץ את ההמלצה. אני מנסה להנות מהאהבה הגדולה שנפלה בחלקי למרות שאני מודעת שהיא מובילה לשום מקום.

תודה על ההתעלמות ד"ר טורנר.

יכולת לומר משפט, דעה, מילה. (למרות שזו לא שאלה רפואית גרידא). אבל אני לא כועסת. אני בשלב בחיים שנגמרו הכעסים והמרירות.

דילמה

אכן זו דילמה קשה כיון שלמרות הביטחון יכולים לקרות שני דברים. אחד שהקונדום יקרע ושני שבלהט יצרים לא יהיה כלל קונדום ובשני המקרים תצטרכי לדווח לו ואז יצטרך לקבל טיפול מניעתי לחודש ימים. האם זה נכון? זה אני לא יכול להחליט בשבילך כאשר בקהילת ההומוסקסואלים הדעות חלוקות בעניין זה. אני חושב שאת צריכה לדבר על הנושא בפורומים של איידס, חברים קרובים, נשאים ולא נשאים. מצטער על האיחור בתשובה. אלו בהחלט בעיות חשובות אבל אני נותן קדימות לבעיות שאני מטפל בהם בבית החולים כיון שהפורום הוא אמצעי מידע כללי בלבד.

תודה רבה. אני מצטערת שהייתי קצת

מוגזמת ברגשיות שהפגנתי. אני בתקופה רגישה ומאוד פגיעה. שוב תודה

למעלה