דילמה קשה במיוחד...

Yellow rose

New member
דילמה קשה במיוחד...

שלום לכולם. אני בת 21 ויש לי דילמה רצינית..אני וחבר שלי בזוגיות כבר 4 וחצי שנים, מתוכם שנתיים וחצי אנחנו נפגשים רק בסופ"שים כי שנינו סטודנטים בערים מרוחקות (נפגשים בבית בסופ"ש)..בתקופה האחרונה אני מרגישה שהקשר שלנו נכנס לשגרה, לפעמים אני מנסה לשפר את הדברים אבל זה עובד רק לזמן קצר. אני חושבת שבמקרה שלנו (לפחות מבחינתי) המשפט "רחוק מהעין רחוק מהלב" הוכיח את עצמו. אני לא בטוחה מה אני מרגישה אליו, אני יודעת שאני מתה עליו בתור בן אדם והוא החבר הכי טוב שלי, אני ממש לא רוצה לאבד אותו ועם זאת, אני לא יודעת אם אני כבר נמשכת אליו. הוא החבר הרציני הראשון שלי (מגיל 16). עכשיו אנחנו במעין הפסקה כשבסוף אני אצטרך להגיד לו מה החלטתי...מצד אחד ההגיון אומר לי להישאר, הוא בן זוג אוהב ותומך, כייף לדבר איתו, יש לו חוש הומור, פשוט אדם כייפי..בנוסף אני בטוחה שהוא יכול להיות בעל ואבא נהדר (למרות שקצת מפחיד לחשוב על זה..) ופשוט חבל לי לוותר עליו. אני ממש אובדת עצות.... תודה!

seeyou

New member
"אני מרגישה שהקשר שלנו נכנס לשגרה"../images/Emo178.gif

את חושבת שיש אנשים שהחיים שלהם הם לא "שיגרה"? גם אם יוצאים כול יום עם בן בת זוג וטסים לקניות במטוס פרטי או אוכלים קוויאר כול יום או.... כול הדברים עם הזמן הופכים ל"שיגרה". וזה טוב לתת לך דוגמה
לקום כול בוקר זה הופך לשגרת חיים-וזה טוב אחרת....אתה כבר מת
יש "שיגרה" נעימה ויש שיגרה לא נעימה זה תלוי באישה
אני מניח שאם בחורה חצא 4 שנים -מגיל 16 היא בחורה "יציבה" מאשר אחרת שהחליפה בני זוג כול חודש. נכון-יש סקרנות איך זה עם אחרים אפשר להבין את החוסר התשוקה הקיימת במערכת היחסים שלכם במיוחד בזמן האחרון ש אתם רחוקים אחד מהשני. זה נכון:"רחוק מהעין רחוק מהלב-ומיתר חלקי הגוף
" למרות שאת רק בת 21 את צריכה להחליט: ,האם לוותר עליו או על חלומות שלך. מהניסיון של הרבה אנשים-אחרי "הפסקה" הרגשות הם לא אותו דבר במידה וחוזרים להיות ביחד. A cracked BELL can never sound well. כילדים היה לנו יותר קל להחליט
יוסי

vsync

New member
אין משיכה כלום לא חשוב, כלום!

תקשיבי לי טוב, אל תיהי עם מישהי מתוך נוחות, כי הוא אדם טוב ונהדר ומליון שכנועים עצמיים. את צעירה ממש, ויתרום רבות לאשיות שלך להפתח קדימה. אני יודע שזה קשה כי הוא הראשון והכל וזה היה הרבה זמן. אבל תאמיני לי שאת בתור בחורה בת 20 ואת בתור אשה בת 30 תהיו שתי יישויות נפרדות, ומה שהתאים אז רוב הסיכויים שלא יתאים עוד 10 שנים כשתיהי מפותחת כולך מבחינה נפשית ויודעת יותר טוב את מקומך בעולם. תמצאי את עצמך עם מישהו שלא היית בטוחה לגמרי שזה הוא, ואת עלולה לסיים במפח נפש. הכאב שאת תחווי עכשיו הוא קטן לעומת מה שיהיה אם תמשכי את זה. לדעתי את צעירה ובאמת ההתלבטות היא נורא קלה. אל תחשבי על איך הוא יהיה אבא בכלל זה כל כך לא חשוב. מה שחשוב הוא שיש ניצוץ ואת מליון אחוז בטוחה שאת מוכנה להכנס לזה איתו. את מרגישה שעדיין לא מיצית את החיים ומחפשת תירוצים ללמה להשאר איתו אבל בנינו..את יודעת שאלו תירוצים.

למעלה