דילמה קשה ביותר

פשפשון16

New member
דילמה קשה ביותר

אני חייל משוחרר עם דיפלומה של הנדסאי אלק' שזה כלום ואני בהתלבטות קשה אם להמשיך ללמוד להנדסת תוכנה (שזה לא ממש משהו שאני מתחבר אליו אבל זה מה יש כי צריך להתפרנס בחיים האלה ולהתקדם) או לסטות לכיוון אחר לגמרי, לתחום שיותר מעניין אותי שהוא קופירייטניג ופרסום אבל אין לי מושג אם יש עבודה בתחום הזה איפה לומדים את זה כמה זמן וכו' אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את החידה....

שלום

קודם כל,לדעתי כדאי לפנות לייעוץ[נדמה לי,לא סגור על זה שבתור חייל משוחרר אתה יכול לקבל כזה בלשכת תעסוקה]. אם אתה לא אוהב הנדסת תוכנה,בייחוד אם אתה לא מתחבר לתכנות,ובעיקר אפילו אם אתה *שונא* ולא מתחבר למתמטיקה-->ברח מזה כאש,כי יש שם "מספיק" מזה.. עבודה בתחום הפרסום?..יש,אבל בטח שלא בשפע...ושוב, אני מאמין שבאמצעות מאמץ ומעט התפשרות בתחילה על תנאי עבודה,אפשר להסתדר,לצבור נסיון והתקדם בסולם התפקידים. מנגד,אולי אני סתם תמים
בכ"א, ידוע לי על מסלול לימוד של ה"בצפר"-בית ספר לפרסום וקופירייטינג וכיו"ב.. בהצלחה אניווי, שמה שלא יהיה..

פרסום

תחום הפרסום הוא תחום תחרותי. רבים מעונינים להשתלב בו ורק חלק מצליחים. ההשכלה הנחשבת המתאימה ביותר היא ללמוד לתואר ראשון בתקשורת ולאחר מכן לקחת קורס ממוקד בתחום הרעיונאות. רעיונאות ניתן ללמוד ב: /2005 קופיריטינג ופרסום. תעודת גמר שנה אחת מסלול יום, ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 04/8512082 שד' בן גוריון 6 סיטי סנטר 35414 תילתן, מכללה לעיצוב ולתקשורת חזותית, חיפה פרטי מסלול 5/2004 פעמיים בשבוע. תעודת גמר שנה אחת מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/5441155 יורדי הסירה 2 האנגר 1 נמל ת"א 63506 מכללה לתקשורת ופרסום א.סי.סי, תל אביב פרטי מסלול 4/2004 קופירייטינג. תעודת גמר 9 - 10 חודש מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6958652 דניאל פריש 1 בבית ציוני אמריקה 61204 עבודי, בי"ס לפרסום, תל אביב מידע נוסף במוסד 5/2004 שם התוכנית: קופירייטינג - הלכה למעשה. פעם בשבוע. תעודת גמר שנה אחת מסלול ערב ו/או יום ו תעודת בגרות עדיפות אקדמאים 03/7660661 למכתבים: ת.ד. 39328, ת"א 61392 אונ' פתוחה, חשיפה, תקשורת טלוויזיה ומולטימדיה, בכפר הירוק

למעלה