דילמה קשה ביותר....

chiko87

New member
דילמה קשה ביותר....

מכירים את ההרגשה שמצאתם את האחת? שהיא זאת שריגשה אותכם הכי הרבה ונכנסה לכם ללב? אפילו שזה רק אחרי חודש? אז זה המצב שאני נמצא בו כרגע.... חודש אחרי שהכרתי מישהי מדהימה והיה לנו ממש כיף ביחד, פתאום זה התהפך והיא רצתה לסיים את זה.... רק ביום שלפני היא שלחה לי סמס שהיא כתבה בו: "אין דברים כמוך. באמת העלית לי חיוך על הפנים... אתה יודע לרגש ללא ספק... ואסור לי לפספס בן אדם כמוך... אני שמחה שהתעקשת ולא ויתרת ואני חושבת שיוצא מזה משהו טוב... ממוואאההההה..." יום למחרת נפגשנו והיא חתכה את זה! מאיפה זה הגיע?! התרסקתי... אני מרגיש שהיא האחת בשבילי! אני לא יודע מה לעשות כדי להחזיר אותה אליי... כתבתי לה מכתב שיש בו את כל מה שעברנו ביחד. את כל מה שאני מרגיש. את כל מה שאני חושב. מצד אחד המכתב מאוד עמוק ומצד שני גם מאוד מתון (וגם זה אחרי כמה פעמים שערכתי אותו כי לא להלחיץ אותה). התייעצתי עם חברים אבל כל אחד אמר לי משהו אחר ואני כבר לא יודע מה לעשות. שנינו כרגע סטודנטים ונתחילים עכשיו את תקופת המבחנים. אני לא רוצה להוסיף לה עומס רגשי לעומס הלימודי ואני מנסה למצוא את האיזון המושלם כדי לעשות את הצעד הזה. מבחינתי, זה הניסיון האחרון. יורה כדור באפלה עם עיניים קשורות ויפגע איפה שיפגע. כמובן שיש את התקווה שהיא תפתיע ותגיד כן, אבל מעבר למכתב הזה, אני לא חושב שאני צריך לנסות וליצור קשר מכל סוג שהוא... המכתב מצורף פה בתגובה הבאהכי הוא באורך של שני עמודים...! מתנצל מראש ומעריך את הזמן והתגובות מראש! תודה! אייל

chiko87

New member
זה המכתב

שימרית... אני לא ישאל למה החלטת לעשות את זה כי זה ברור ואני מבין שהרתעתי אותך. אני הבנתי את כל מה שאמרת לי. מה שכן, אני לא חושב שאמרתי לך את הכל. אני לא באתי מוכן לשיחה כזאת בכלל. סוף כל סוף התחלתי להרגיש שמשהו כן מתעורר אצלך ופתאום הגיע ההיפך משום מקום. היה טוב, היה כיף, מצחיק, מיוחד. אמרת בעצמך שאת שמחה שהתעקשתי ושלא ויתרתי ואת מרגישה שיוצא מזה משהו טוב. כל כך שימחת אותי עם ההודעה הזאת. כל אותו הלילה לא ישנתי... בכיתי... וחשבתי המון...עלייך... עליי... עלינו... אולי אני מתאהב מוקדם מידי. אולי אני נותן יותר מידי מעצמי. בעצם בלי האולי, אני פשוט נותן יותר מידי... מה שמצחיק פה שאם יש מישהי שאני לא כל כך רוצה, אז היא רודפת אחרי ואני מתרחק. אבל אם יש מישהי שאני רוצה, אני נותן את הכל ורודף אחריה ולא נותן לה לרדוף גם קצת אחריי ושנגיע למצב האידיאלי שאנחנו רודפים אחד אחרי השניה ואחת אחרי השני. אני כועס על עצמי שנתתי לזה לקרות. ששמתי את רוב הקלפים על השולחן מההתחלה ולא עוררתי בך את הצמא לגלות בעצמך. לא הייתי מיסתורי בשבילך כמו שאת היית בשבילי. גרמת לי לרצות לגלות ממך עוד ועוד בזמן שנתתי לך את כל כולי על המגש. אני יודע שיש בי דברים שמפריעים לך וגם שיש דברים שאולי חווית ואת לא רוצה לחוות שוב. חשוב לי שתדעי שלמרות הכל, לא הכרת לגמרי את אייל כמו שהוא. יש עוד כל כך הרבה דברים שאפילו לא נחשפת אליהם... דברים, שלפי איך שהכרתי אותך עד עכשיו (ונכון שאני עדיין לא מכיר אותך לגמרי), את בטוח תאהבי. בואי נחזור להתחלה... הכרנו בפייסבוק. דיברנו קצת... הכרתי לך סמיילים שלא הכרת בצ'אט... דיברנו בשיחה הראשונה בטלפון שעתיים (מה את מעתיקה?) ולמחרת נפגשנו... ישבנו לנו וקפאנו בחוץ בארט דה קוקו, אבל התחברנו... נוצרה כימיה בנינו... מהרגע הזה הרגשתי משהו טוב! בסילבסטר היינו ביחד, למחרת ישבנו באוטו בחנייה של הורוביץ וניגנתי לך בגיטרה, יומיים אחר כך טיילנו קצת וראינו סרט (ומקס ברנר), למחרת היינו בסטנד אפ, יום אחרי ניגנתי לך את השיר שכתבתי לך והלכנו ליום הולדת של בת דודה שלך ואחר כך לאבלון. אחרי יומיים באחיהוד (ומאז דיברנו על הפסטיבל טומורו לנד), יומיים אחר כך באתי להפתיע אותך ולשמח אותך במכללה ובאותו יום בערב החלטת להגיד לי כן. הייתי פשוט מאושר! עד יום חמישי באותו שבוע שדיברנו בטלפון ורצית לסיים את זה... והתעקשתי שלא נסיים. ובמוצ"ש שוב נפגשנו והיינו בבי בר בקריות ונהננו והחלטנו להמשיך... יומיים אחרי זה הזמנת אותי לבוא לחתונה של בת דודה שלך. להכיר את המשפחה שלך... הרגשתי שעברנו את המכשול הזה ואנחנו לוקחים צעד קדימה. למחרת שוב נפגשנו והלכנו לערב במקיאטו, וגם ישנו ביחד... בחמישי, שנינו היינו עם מצב רוח על הפנים ורציתי לעודד אותך אז הלכנו לקניות, באת אליי הביתה... הכרת את ההורים שלי... עברנו עוד שלב... השארת לי את הריח שלך על הכרית! הלכנו לקריוקי עם חברים שלך מהלימודים והקסמת אותי עם הקול העדין והיפה שלך ששרת... בשבת באתי אלייך... נכנסתי אלייך הביתה לשבת עם המשפחה שלך... אפילו הכרת לי את אחותך שבארה"ב... אני חושב שהמשפחה שלך מדהימה! רואים איפה גדלת ואיפה חונכת. באמת משפחה למופת! ואין פלא שיצאה להם בת כמוך! ובערב נהניתי מכל רגע איתך בפרנקלין... למה אני מציג לך את זה? כדי שתראי שבמקרה הזה כן החלטת הפעם להמשיך את הפגישה הראשונה. ואל תרגישי אשמה בזה. תראי איזה כיף היה לנו!
עד יום שני... שכל כך הייתי צמא לראות אותך אחרי שבוע מדהים שעברנו... אמרנו שלא ניפגש השבוע אבל היה לי קשה עם זה.. לא התאפקתי... כל כך רציתי לעשות לך כיף. לעבור איתך על הפרזנטציה באנגלית. ועוד אחרי הסמסים של יום ראשון וההמשך שלהם ביום שני... אמרתי לעצמי שהדרך היחידה כרגע לראות אותך זה אם אני אהיה בכרמיאל. עשיתי שטות ושיקרתי לך שיש לי עבודה שם. לא חשבתי על זה עד הסוף כי ראיתי את זה יותר בתור שקר לבן... אני כל כך מצטער על זה... אני מבקש ממך סליחה על זה ששיקרתי לך... ועוד יותר על זה שניסיתי להילחם על אמת לא אמיתית. נפלתי........... אני לא בא להצדיק את השקר כי אין מה להצדיק פה. אבל אם לא היית כל כך חשובה לי, לא הייתי אפילו חושב על להתוודות עליו! במקרה הזה הורדתי מעליי את האגו והכבוד והתוודתי. אני לא הייתי מוכן שזה יהיה הזיכרון שיש לך ממני. פשוט ביום ראשון כל כך ריגשת ושימחת אותי שהייתי חייב כבר לראות אותך מולי. לחבק אותך. לנשק אותך. להרגיש אותך. לנשום אותך.... לא יודע מה חשבתי לעצמי.... נתת לי איתות בערב שלפני, שאני יתפוס מרחק אבל מצד שני אמרת לי “אל תתייחס אליי”. כנראה בגלל זה לא לקחתי את זה לתשומת ליבי... אני ראיתי משהו כל כך טוב נרקם בנינו. שאחרי כל כך הרבה זמן של חיפושים אחרי מישהי כמוך, מצאתי סוף סוף! מצאתי אותך! יש בך את כל מה שאני מחפש וכל מה שאני אוהב! את חכמה, מחושבת, שמחה, חייכנית, פלפלית, ספונטנית, שרה מדהים, פתוחה לדברים חדשים, חוש הומור כמו שלי, את עם הראש על הכתפיים, יודעת מה את רוצה מעצמך, קנאית (כן אני אוהב את זה! ככה אני יודע שאת יותר קרובה אליי), קשה (בדיוק מאותה סיבה שאת קנאית), את יפייפיה! את סקסית! יש לך עיניים שאני פשוט טובע בהן! לא יכול להוריד ממך את העיניים!!! הדבר היחיד שאני מחפש ועוד לא מצאתי בך (בגלל שלא היינו מספיק זמן), זאת האהבה שאת יכולה לתת. ואני מאמין שאת יודעת לתת.. אני לא חי באשלייה שאת מושלמת. אף אחד לא מושלם והדבר היחיד שהוא 100% זה שאין דבר כזה 100%! כנראה בגלל שהסתנוורתי ממך לא ראיתי משהו שהפריע לי. אני יודע שיש דברים שיפריעו אבל לעומת כל זה, הם כל כך לא משמעותיים...... חשוב לי שתדעי שאני כן בן אדם שעומד על העקרונות שלו. יש בזה הסתייגות קלה שתלוי כמה העיקרון חשוב כי כולנו בני אדם וכולנו נופלים. החוכמה זה לדעת לקום, לאסוף את השברים ולבנות מחדש, ומעבר לזה, לשדרג את זה ולהתפתח. אני רוצה להיות הגבר, כמו שאת רוצה, שיהיה לצידך 24 שעות. רוצה שתרגישי שיש לך מישהו שניצב איתן לידך! אני אתן לך את כל הביטחון שאת תצטרכי. יעמוד לצידך בכל דבר שיקרה. תמיד יקבל אותך בזרועות פתוחות שיהיה לך על מי להתרפק כשקשה לך. רוצה לעודד אותך, לשמח אותך, להיות לך אוזן קשבת ואת יודעת שאני מקשיב. אני רוצה להשאיר לך את החיוך על הפנים כל יום וכל היום! לא להעלות לך אותו מחדש כי אני לא אתן לו סיבה לרדת אפילו! אל תחשבי שאני מנסה להיאחז בזה שאמרת לי ביום שני שיש בך רגש כלפיי אבל קטן. אני נאחז יותר בהוכחות שלך. שהראית לי את הרגש הזה. שהפגנת כלפיי חיבה ואהבה. אני יודע שביום שני סגרנו את זה... ניסיתי לבלוע את הגלולה המרה. ביום למחרת ניגשתי למורה למתמטיקה ואמרתי לה שאני לא מסוגל לעשות את הבחן שהיה ביום רביעי. פשוט לא הייתי מסוגל ללמוד! הייתי דיי שבור ולא חשבתי בבהירות. היום אני כבר יותר אייל שאני מכיר ולוקח את הדברים יותר בפרופורציה ואספתי את עצמי מחדש. ובגלל שסערת הרגשות המיידית נחלשה אני יכול להגיד לך באמת שלמדתי ממך המון! עלייך, עליי. אני לא רוצה שההרגשה שקיבלת ממני זה שאני לא מספיק חזק בשבילך. זה פשוט לא נכון! אני יכול להיות חזק בשבילך אם רק תתני לי להיות. ואני לא אומר את זה סתם אלא בגלל שאני מכיר את עצמי ויודע מי ומה אני. אמרת לי שמשהו עוצר אותך. אני מבין את זה ואני יודע שזה שילוב של כמה דברים. אבל תראי, שכשאת סוף כל סוף התחלת להיפתח אליי... להשתחרר... התחלת באמת להיות מאושרת! או שלפחות זה מה שאני ראיתי עלייך... אני חושב שרק ככה, במכתב, אני יכול להעביר לך את כל המסר בלי להיתקע באמצע משפט או מילה... בלי לפספס שום דבר חשוב מהזיכרון הטוב שיש לי ממך. אני בהחלט התחלתי להתאהב בך ואני לא מצטער שזה קרה. אחרת זה פשוט להתכחש לזה ולהדחיק ואני לא מוכן להתכחש ולהדח

chiko87

New member
ההמשך.....

אני בהחלט התחלתי להתאהב בך ואני לא מצטער שזה קרה. אחרת זה פשוט להתכחש לזה ולהדחיק ואני לא מוכן להתכחש ולהדחיק ולא מצטער על משהו שקרה! חוץ מזה, אמרתי לך שאני מסתכל תמיד גם על חצי הכוס המלאה ובמקרה הזה, יש יותר מחצי כוס (ועוד לפני הקרח והרדבול). אני התאפקתי לא להתקשר אלייך ולא לסמס לך ולא פייסבוק ולא כלום. מהסיבה הזאת הכל יוצא במכתב... ועכשיו, אחרי שקראתי אותו שוב, החלטתי לתת לך לקרוא אותו ולא לשמור את זה רק לעצמי... אמרנו שלא מדחיקים נכון? בגלל זה חשוב לי שתדעי את הדברים האלה. אני מאמין שאני חשוב לך כמו שאת חשובה לי, ובגלל זה אני רוצה שתקחי את הזמן, תחשבי על הדברים האלה. תבואי בגישה חיובית יותר. אני לא אומר לך לשים את הדברים הלא טובים בצד. מה שאני אומר לך זה לשים את הדברים הטובים במרכז. לראות מה יותר שווה לך. אם את רוצה לפתח את ההרגשה שהייתה לך, אם את רוצה להרגיש נאהבת ללא הרף, ובטוחה במקום שלך ובגבר שלך, ושהגבר שלך יהיה אייל (שדרך אגב, שמעתי שהוא גבר גבר). תקחי את כל מה שאמרתי לך פה ומעבר לזה, תסתכלי קדימה. אני לא אתן לזה לבוא על חשבון הלימודים. אנחנו נדחה פגישות ושיחות ארוכות כדי שלא את ולא אני ניפגע מזה בציונים. למדתי מהטעות שעשיתי! וחוץ מזה שתמיד כיף שיש את מי לשתף בתלאות היום והלימודים
אני יודע מי ומה אני, ואני יודע שאני רוצה להיות איתך! את יקרה וחשובה לי מאוד ואני אהיה הגבר הכי מאושר בעולם כשאני אהיה לצידך! ואת תיהיי האישה הכי מאושרת בעולם כשאת תיהיי לצידי! אני לא רוצה להדחיק שום דבר. אני מוציא הכל! לפעמים קצת בדילאי קטן אבל הכל יוצא. ואני לא מוכן להסתיר ממך כלום! להיפך, אני רוצה לשתף אותך ולספר לך. ככה גם יהיה לנו את הביחד. וזאת גם הסיבה שאני רוצה שתקראי את המכתב הזה. שתדעי את הכל. אם תלכי איתי, את תצטערי רק על זה שחשבת לסיים את הקשר הזה ואז שוב תגידי לי שאת שמחה שהתעקשתי. כי כן! אם יש משהו שאני מאמין בו ואני יודע שיכול לצאת ממנו משהו טוב, אני מתעקש! מזל טלה או לא מזל טלה? תעשי חושבים עם עצמך. אתמול זה אתמול והיום זה היום לא? אם תחליטי שלא, אני אקח את עצמי ואעלם. לא אתקשר ולא אסמס ולא יבלבל אותך. אם תחליטי שכן, את תראי שאת לא תצטערי על זה! שאת לא תבזבזי עוד זמן מהחיים שלך על כלום. שיהיה פה משהו אמיתי ויפה ואת רק תיהיי מאושרת! חוץ מזה, יש מצלמה במכתב ואני רואה שאת רצינית מידי... אז תני חיוך!
(פה חשדתי!) מחבב פלוס
אייל

yonix88

New member
אחי

כמה דברים - יש לי בערך שתי דקות ואנסה לעשות את המיטב תראה אייל, מקריאה אני חושב ומתרשם, אני כותב זאת כאח וחבר, ששמרית היא לא הבעייה ולא קשורה בכלל למצב בו אתה נתון עם עצמך. עזוב אותך. עזוב אותה שכח ממנה. למה? כתבת ש"שמרית לא מכירה את אייל". יש לי תחושה שגם אייל איפה שהוא לא מכיר את אייל. אתה נסיך! אם לא תכיר בזה, אף אחת לא תכיר בזה. תהיה נסיך. בלי "רדיפות" בלי שקרים לבנים, הכל על השולחן תמיד. בואי איתי אם את רוצה, אני הולך בדרכי. תלך בדרכך על אמת ותראה, אם היא ראויה היא תבוא. ואם היא לא תבוא, היא לא הנסיכה שלך. זה פשוט ומורכב גם יחד. צריך פשוט להיות, בלי פחד, להיות כמו ילדים. פשוטים. שבת שלום, תן בראש!

Megie

New member
לקחת לי את המילים מהמקלדת

מסכימה איתך לגמרי!! ואוסיף.. אייל, אתה צריך להבין..שאת כל מה שיש לך להציע-אתה לא צריך למכור.. אתה צריך להציע את זה למשהי שתיהיה מוכנה לקבל ולתת באותו מטבע. אם מישהי נסגרה כי אתה נפתחת.. כנראה שזאת לא האחת שמתאימה..כמה שתסובב את זה-אתה תשאר אתה, אתה לא תשתנה כי זה האופי שלך ואם תשתנה-זה כבר לא יהיה ה'אתה' האמיתי, ולא תרגיש עם עצמך שלם לעולם. אייל, אתה שווה יותר, תפנים את זה ותמשיך הלאה. ואם שימרית תבין מה היא הפסידה-היא תחזור.

chiko87

New member
לא יותר מידי....

אני מחכה קצת שגם היא תתבשל עם זה קצת... יום חמישי אני אתקשר אליה ונראה איך אם בכלל פותרים את זה. אני כרגע במצב שאין לי מה להפסיד. או שנשאר באותו מצב, בלעדיה, ומוותר או שנחזור והכל ישתפר לטובה. השאלה היא רק איך עושים את זה כמו שצריך...............

שלום

אם היא מוכנה להיות אתך בקשר, אפשר לשמור בינתיים ידידות טובה. השתדל מצד אחד להתחשב ברצונותיה ולא להעיק עליה, ומצד שני להשקיע בה באופן טבעי במלים טובות ובמעשים טובים כדי שהקשר יתקדם. אם אתם מתאימים באופי, תחזרו. גם מידידות אפשר ליהנות מאד, והיא יכולה להתפתח לחברות. תן לה זמן להחליט מה טוב לה, והיה עדין ונחמד אליה. עניין רגשי ואהבה משתנים הרבה, קשה לדעת מה אדם ירגיש בעתיד. אולי הכירה עוד תכונות בך שלא אהבה, ולכן הרגישה שאינכם מתאימים לקשר. אולי זה ישתנה.

chiko87

New member
אז...

מיום שני אנחנו כבר לא בקשר... לא טלפון ולא סמס ולא פייסבוק ולא כלום... מה שכן, אני יודע שאת האקסים שלה היא ישר מחקה מהפייסבוק כשהם נפרדו אבל אותי היא לא מחקה. השאלה אם ליצור קשר או לחכות שהיא תעשה את הצעד הזה? ואם אני אצור קשר, אז מתי? ומה לגבי המכתב.......

דעתי

אם לא סירבה לך באופן מוחלט, מותר לך ליצור אתה קשר. אם היא חשובה לך, כדאי שתיצור. השתדל שלא להעיק עליה ולא להציק לה. אם תרגיש בהתנהגותה שלא נעים לה לשוחח אתך, הרפה.

yatusha

New member
עצה

אני אהיה כנה, זה מכתב מאוד ארוך ועמוס בשביל בחורה שהחליטה שמערכת היחסים בניכם לא תצליח. היא יודעת מה היה בניכם, אין צורך לספר לה וגם צריך להבין שלא תמיד יש 'קליק'. מה לעשות עכשיו? לכתוב בקצרה שיהיה לך טוב ושהכוונות שלך לגביה הן רציניות ושאם היא מעוניינת הדלת שלך פתוחה עבורה ואתה תשמח אם היא תתקשר. בהצלחה

לא אהבתי את האוטינג, לא עניינינו שקוראים לך אייל ול שימרית, לא עניינינו שהייתם במקום X ועשיתם Y. זה פורום פתוח, כל מה שאתה מפרסם פה מוצאים בכל חיפוש בגוגל למשל. לא חושב שהבעיה באורך למרות שמצטער אבל זמני יקר כרגע אבל עבורה אני מאמין שהיא כן תדע להעריך את כל ששפכת את הלב שם.

EastGirl83

New member

אבל... כנראה שאין לו בעיה עם זה.... כל אחד ודרכו.... אבל אני כן מסכימה שהמכתב לא במקום... כי אחרי הכל, הוא מיועד אך ורק לה....

chiko87

New member
.........

לגבי המכתב, אתם צודקים שלא במקום שהשמות מצויינים..... לצערי אין לי אופציה לשנו אותו... השאלה היא מה לעשות כרגע..... אני דיי עובד עצות בקטע הזה

daoli

New member
אפשר להבין מהמכתב שאתה מאוהב

אז היות וביקשת עצות, אכתוב מה אני הייתי עושה לו הייתי אייל, קח לעצמך מזה מה שמתאים או שמדבר אליך. 1. הייתי מקצרת את המכתב, כל הפירוט של מה עשיתם מיותר. הייתי משאירה את החלק שבו אתה מספר על רגשותיך ומספר מה אתה אוהב בה ולמה היא גורמת לך. 2. הייתי מבקשת בסוף המכתב שתחזיר תשובה, גם אם התשובה היא שהיא עדיין לא מעוניינת. 3. הייתי מורידה את כל ההבטחות שאתה תעשה אותה אשה מאושרת, שאתה תגרום לה תמיד לחייך, הרי אתה לא יכול להבטיח דברים כאלה, אתה לא קוסם. אתה יכול לשנות את זה ל: אני אנסה לגרום לך להיות מאושרת ולחייך, אבל דע לך שזה לא תפקידו של בנהזוג לגרום לנו לאושר. 4. לא הייתי מסיימת את המכתב ב:מחבב. אחרי כל הוידוי הזה שברור ממנו כמה אתה מאוהב, למה לנסות להיות ידיד שלה פתאום. אז או שתכתוב באהבה, או שתכתוב רק את השם שלך. מחבב לא מתאים למה שאתה מרגיש. 5. בלי קשר למכתב, הייתי מנסה ליצור איתה קשר בפייסבוק, למה לא??? והעיקר בלי פחד, לב פתוח וזרועות מושטות, מקווה שיצליח לך. בהצלחה.

אני אגיד לך מה מציק לי במכתב

ניסית לעשות פה חשיבה לשניכם! אתה יוצא מנקודות הנחה שונות, שאולי בינן לבין המציאות אין קשר! היא אמרה לך שאתה לא 'גברי' מספיק? שמה שהציק לה זה שחשפת את עצמך יותר מדי? היא חתכה מסיבות לא ברורות, ויתכן שאתה צודק בהערכותיך, אבל אתה, בלי משים, שם לה מילים בפה שיתכן וכלל לא חשבה עליהן, וכששמים מילים בפה של אחרים - האחרים בדרך כלל לא אוהבים את זה ויורקים את המילים החוצה... זה יפה שאתה נלחם כדי לשמור אותה. נשמע שבחודש אחד חוויתם מה שזוגות לא חווים במשך שנים, ואולי אתה צודק וזה היה יותר מדי עבורה. קצר את המכתב, ונסה יותר להקשיב לה, במידה והיא תהיה מעוניינת לדבר. נסה להאזין לרגשותיה, לא רק להביע את רגשותיך (שאין לי ספק שאותם היא מכירה היטב). משם - נראה איך זה ימשיך...

chiko87

New member
קודם כל, תודה רבה!

מעריך את זה מאוד! מה שכן, אין ספק שהיא יודעת לבלבל..... בסופ"ש היא אמרה לי שיש תמונה שלי בעיתון המקומי בעיר שלה, והיא שלחה לי את התמונה... התמונה היא שלה ושלי מבילוי שלנו בשבוע שעבר ביחד מחובקים..... מה היא רוצה להגיד בזה? היא חיפשה דרך/תירוץ לדבר איתי? אם לא הייתי מכיר אותה אז הייתי חושב שסתם בא לה להתעלל אבל בוודאות אני יודע שהיא לא כזאת..... החלטתי לחכות עם המכתב... לתת לה להתבשל קצת ולחשוב ואני אתקשר אליה לקראת הסופ"ש לשיחה רגילה בתקווה שזה יזרום משם לשיחה יותר עמוקה ופגישה. הבנתי שהמכתב זה בעצם להמשיך את מה שעשיתי ולחשוף יותר ויותר ועדיף שזה יהיה במילים מאשר "הוכחות כתובות"...

הבנת נכון

ולגבי התמונה... כמה מאיתנו באמת מבינים מה הם רוצים מעצמם ומאחרים? נשמע שהיא בעצמה לא הכי סגורה על עצמה. זה מתאים לדפוס ההתנהגות שלה: רגע אחד היא שמחה שהיא איתך, למחרת נפרדת ממך... טוב שהחלטת לחכות עם המכתב. טוב שכתבת אותו, הוצאת החוצה מה שבער בך, ועכשיו - בחן את רגשותיוך והתנהגותך מהצד. מה שתחליט אחר כך - תלוי בך... בהצלחה!

למעלה