דילמה קריטית

BlueCat

New member
דילמה קריטית

בוא ניקח מצב היפוטאתי לחלוטין (YEH,RIGHT!) שבו אני פוגש מישהו זר מקסים וחמוד. אני מסתכל עליו , וממשיך להסתכל... מה לעזאזל אני עושה עם זה? להתחיל לדבר איתו ככה סתם? ואיך אני אדע שהוא הומו (לא סומך על הגיידר בשקל שלי), ואם הוא בכלל הומופוב?!? ואם הוא בכלל לא הסתכל לכיוון שלי? פאדיחות.... עם בנות שה כל כך הרבה יותר פשוט... זה מצב שקורה לי כמעט כל הזמן וכל פעם אני מתחרט (עד בכי, בעצם לא כל כך..) שהשתפנתי ולא עשיתי כלום...

עודד 24

New member
אחי, שנינו על אותה סירה ../images/Emo5.gif

גם לי יש את אותה בעיה. ולצערי הרב זה קרה לי המון פעמים. לא היה לי את האומץ לגשת ולדבר עם אותו אחד, וזה פשוט עבר לי מול העיניים. איזו החמצה, והיו הרבה גברים שווים שהתלבטתי אם הם בקטע או לא, ואם בכלל לגשת אליהם. כמו שאומר הפתגם הידוע: "מי שמתבייש - מתייבש"

icy rain drop

New member
אוה אני כל כך מכירה את מצבך...

כמה פעמים קרה לי שבהיתי במלצרית סקסית מדהימה (אחת... אררררר.... אם רק לא הייתי תפוסה עם בחור מונוגמי בגרוש!@$) או שעברה לידי מישהי באוטובוס או ברחוב סובבתי את הראש אחרי מישהי בחיים לא התחלתי עם בן או עם בת ואני לא חושבת שאני מסוגלת! זה די מפחיד... בנות יכולות להיות מזה ביצ´יות... מה שאתה אמור לעשות, בהנחה שאתה לא ביישן כמוני בכל הקשור להתחלות, זה פשוט לגשת אליו.... ואם הוא לא הומו תקווה שהוא יסרב בנימוס אבל אם כן שיחקת אותה מה שכן לא תרד יותר נמוך מאיפה שאתה אין לך מה להפסיד תזכור את שני אלה....

assafcohen1

New member
המחסום../images/Emo22.gif

פעם לא הייתי מסוגל להתחיל עם מישהו- לא ברחוב, לא בסופר, ולא בדיסקוטק. כשיצאתי את הארץ
אמרתי לעצמי שזה מחסום פסיכולוגי שחייב להישבר. הבחור הראשון היה במועדון סטרייטי בסן פרנסיסקו (טוב, הוא היה מעצב השיער של תצוגת האופנה-
אוחצ´ה אמיתית...) ומאז בכל החצי שנה בדרום אמריקה כמעט תמיד היו לי את הביצים, פשוט לשאול את המלצר
או כל בחור אחר אם הוא פייגעט או לא. נכון, פעם אחת כמעט הרביצו
לי (הבקבוקים
כבר התנופפו לי מעל הראש. באמת.). כל שאר הפעמים הסתיימו או ב"לא" או ב"כן... כן... עוד..." (קרי, בערב משגע
) רוצה לומר, צריך לדפוק על הראש ולומר "היה אמיץ"! ואולי זו רק הסביבה הרחוקה ובארץ אני אחזור להיות אותו פחדן עלוב
. מי יודע.

fayd הפשוש

New member
תעשה מה שאנ יעושה לך אליו

תיתקע בו בכוונה ותך כדיי זה תפוס לו את האשכים בעדינות אם אתה מקבל מכות זה לא הלך אם לא אז תיתחדש יש לך סקס הלילה ישששששששששש!

1Shir

New member
לא חייבים ישר להתחיל בבירור...

אפשר לבחון אותו במבט מזמין בתור התחלה ולראות אם יש תגובה כלשהי. אתם יודעים איך זה, ככה ללכת לו מול הפרצוף בהליכה הכי מגרה שלכם. אם הוא ככה טיפה מסתכל, להמשיך לעלות בשלבים לאט לאט... ("סליחה, מה השעה?" וכאלה
)

למעלה