דילמה קטנה..

ניקי99

New member
דילמה קטנה..

אשמח לשמוע מה אתם הייתם עושים. יש לי שני ילדים בגיל 8 ו-11 בן ובת . כרגע אנו גרים בשכונה נחמדה, חינוך טוב, הרבה ילדים, אוכלוסיה טובה, הכל קרוב וטוב להם פה. הבעיה היא שמחירי השכירות פה גבוהים ולכן אנו גרים בדירת שלושה חדרים והם שניהם באותו החדר במיטה נפתחת ואחרי כמה שנים פה זה מתחיל להפריע להם. האפשרויות שלנו הן להמשיך ככה , או שאני אקנה ספה נפתחת ואעבור לסלון ואתן לילדה את החדר שלי או פשוט לעבור דירה למקום פחות יקר ודירה יותר גדולה .. בהתלבטות קשה . חוץ מזה שחסר לנו חדר הדירה מקסימה, הבלעבתים מקסימים והשכירות לטווח ארוך.. לא יודעת מלשות

n o g a1

New member
חושבת

שהורה מעולם לא צריך לעבור לסלון ולפנות את חדרו לילדים. זה השטח שלך הפרטי , זה מבדיל אותך מילדייך , זה נותן לך את הפרטיות שלך. אפילו חדר קטן ביותר עדיף... כל אופציה אחרת טובה בעיניי , כולל שהילדים ילנו באותו חדר. לדעתי יש בזה ים יתרונות.

מגשימה1

New member
מיטה קומותיים תופסת מקום של מיטה

אחת גם בלילה וככה גם לא צריך כל רגע לפתוח את המיטה ולסגור , אני הייתי עם אחי הצעיר באותו החדר עד גיל 13 והוא היה בן תשע ולמרות שנורא התלהבנו שקיבלנו חדר משלנו , היה לנו גם קשה להיפרד , במיוחד לאח שלי , כי היינו מדברים ומספרים סיפורים לפני השינה , הרבה ילדים גדלים ככה ולפעמים גם שלושה באותו חדר , יש לזה צדדים מאוד חיוביים , אבל צריך שיהיה להם נוח וגם לך . לא נראה לי רעיון טוב שתעברי לסלון , עדיף שיהיה לך חדר משלך . אני חושבת שאם תקני להם מיטת קומותיים זה ישמח אותם וילהיב אותם ויחסוך מקום ותוכלי לסחוב ככה עוד כמה שנים . זה גם הרבה יותר קל מלעבור דירה והכל טוב כרגע , המשכירים , השכירות , השכונה ונראה לי הרבה יותר בעסה לעבור לשכונה פחות טובה .

יערית

New member
מוכר מוכר:))

אבל עדיין הצלחתי להכניס שתי מיטות לחדר אחד, חשבתי על מיטת קומותיים בהתחלה, אבל זה חסם לי את החמצן למוח וירדתי מזה.בעבר כל אחד היה לו חדר, היום המצב שונה, יש מצבים שצריך להסתגל אליהם ולהיות ריאלים.

נרקיס7

New member
אצלי הילדים ישנים באותו החדר

ואף שיש הרבה חדרים בבית הם החליטו לישון ביחד ולהפוך חדר אחר לחדר משחקים כך שאיני רואה כל פסול בשני ילדים באותו החדר. הילדים שלי הם בן ובת, 13.5 ו- 10.5...

אולי

עם קצת דימיון וקיר גבס קטן תיצרי עוד פינה... יש פה ארכיטקט בפורום

לא יודעת למה

נהיה מן קטע כזה שכל ילד צריך פרטיות. זה לא שהם בני 18... יש יתרונות שילדים גדלים באותו חדר. אין תחליף לשיחות הלילה שלהם לפני שהם הולכים לישון.

ניקי99

New member
תודה על ההתיחסות

עשה לי טוב לקרוא את התשובות אני גם חושבת שזה לא נורא שהם שניהם יחד בחדר פשוט הבת שלי שהיא הגדולה מפנטזת על חדר ורוד עם וילונות כאלה של בנות וגם התחלתי לחשוב על זה שהיא נכנסת לגיל ההתבגרות והיא בטח תרצה להסתגר בחדר עם חברות וכאלה. דיה לצרה בשעתה? לא נראה לי שאני אעבור..אני פוחדת להתחיל לעבור מדירה לדירה ופה אני יודעת שכל עוד אנחנו נרצה להישאר בדירה קלוש שיגידו לנו לא..

Motekookoo

New member
לא'דעת...

אם אפשרי לך,אבל... לחצות החדר לשניים ע"י פרגוד(לא מחוייב דפקא ג'אפונזי כזה)...או וילון(לא מחוייב כומו בחדרי לידה לשעבר כזה). בכל זאת...אם אפשרי...נותן קיצת טעם של פרטיות.

למעלה