דילמה קטנה..

דילמה קטנה..

יש לי בת זוג כבר מעל שנה, אני אוהבת אותה יותר מהכל, לפניה יצאתי רק עם בנים. עכשיו זה לא שלא כיף לי איתה אבל בזמן האחרון אני מרגישה שאני צריכה גבר. אני בתולה אז זה לא שחסר לי מה שאתם חושבים שחסר לי, פשוט.. אני צריכה את ההרגשה של להיות עם בחור שוב. הבעיה היא שאני לא מסוגלת לעזוב אותה אני לא יכולה בלעדיה. מה עובר עלי..?

asafgery

New member
אולי את זקוקה לקשר עם שני המינים

מישהי כתבה שגם היא מרגישה ככה. אני לא יכול לדבר מנסיוני האישי, כי אני נמשך בעיקר לנשים ועוד לא הייתי עם גברים, אבל נראה שזאת תופעה מוכרת. דיברת איתה על זה? אני בעד פתיחות.

rotemotek1988

New member
לדעתי...

את צריכה לדבר איתה ואולי להוסיף אליכן גבר ככה תהיו יחד ולא "תבגדו" כביכול אבל בכל מקרה תתמלאי ותביני אחרי זה שהיא מספיקה לך ... (מה שהיה עם ידיד שלי ...)

אז ככה

לא דיברתי איתה על זה, היא יודעת שאני נמשכת גם לבנים, והיא בשום פנים ואופן לא תקבל את זה שאני אצא עם גבר במקביל, זה יפגע בה בטירוף, יהרוס אותה אפילו. ואני לא רוצה לעשות את זה. ובקשה להצעה שלך- אין מצב אני לא כזאת זה לא מה שמושך אותי, ובזה שאמרתי שחסר לי גבר בחיים לא דיברתי רק על סקס. אני מתכוונת, חבר, גבר, מערכת יחסים עם בחור.

rotemotek1988

New member
טוב כאן אני כבר לא יודעת ...

זה או להחליט שאת באמת איתה או להגיד לה שאתן בהפסקה או משהו אין לי מושג באמת סליחה

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמנסיון אישי,

בגדתי בחבר לשי ארבע פעמים לא אותו מצב בגדתי בו עם גברים חח אם את רק חושבת על לבגוד פשוט תעזיב אותה כי זה סתם נמתח

הקטגור

New member
מצטער, לא מסכים.

אני דווקא מסכים עם מיס אנא... אני חושב שאת הכי צריכה להיזהר ממצב של "הדשא של השכן ירוק יותר", שאת סתם חושבת שאת מפסידה, אבל אם תלכי על מה שאת כביכול מפסידה (בחור), אז תתבאסי, וזה יהיה מאוחר מדי כי כבר תפסידי אותה... העצה של אנה באמת מסכמת את הכל. הרשו לי לצטט: "דברי איתה על זה, או שתחליטי לעצמך אם את אוהבת אותה מספיק בשביל לוותר על גברים לפחות בינתיים. ואם את יכולה אז תעזבי את הסיפור.." מצד שני, באמת לא נעים לחיות עם התחושה המציקה והמנקרת. את צריכה לפתור את זה אם עצמך, לדעתי, לא ע"י חיפוש בחורים / בחור ספציפי. פשוט תפתרי את איך שאת מרגישה (לא כזה פשוט) באמת - חולמת על משהוא יותר טוב דברים שסביר שיתנפצו לך בפנים או שהיא באמת כבר לא מה שאת צריכה עכשיו והגיע הזמן לחתוך..

Mis Anna

New member
האם הסיבה שאת חושבת על זה

זה בגלל שיש איזה גבר בחייך שאת מעוניינת בו? כי לדעתי כשאין עוד מישהו בחיים אז את לא תחשבי על זה כל כך.. אבל אם אני מנחשת נכון כנראה מדובר במישהו ספיציפי לא כן? בכל מקרה דברי איתה על זה, או שתחליטי לעצמך אם את אוהבת אותה מספיק בשביל לוותר על גברים לפחות בינתיים. ואם את יכולה אז תעזבי את הסיפור..

בקשר להודעה של מיס אנא

את טועה, לא מדובר במישהו ספציפי בכלל. זו הרגשה כללית שחסרה לי הגבריות, מערכת היחסים עם גבר שהיא כ"כ שונה מאישה. ואני לא אומרת שהיא יותר טובה כי רגשות במרמות שהיו ויש לי מאז שאני איתה לא היו לי בחיים ואני לא חושבת שיהיו לי עם גבר. פשוט חסרה לי ההרגשה הזאת של לצאת עם בחור. קשה לי להסביר

Mis Anna

New member
לדעתי זה יכול לקרות מכמה סיבות

או שיש לך חברות שלא יודעות עליך או משהו ויש להן חבר וכל הזמן יוצאים בזוגיות ואת מקנאה.. או שכשאת יוצאת איתה אז אתן לא מביאות אהבה בפומבי וזה משהו שבא לך לעשות.. או שאת כמו כל בן אדם אחר בעולם שנוטה להרס עצמי ואת מרגישה שטוב לך עכשיו, יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי ולכן את מחפשת את ההרס. שזה כביכול החוסר גבר הזה שאת חשה.

יש משהו במה שאת אומרת

..אנה, זה נכון לא כל החברות שלי יודעות, אבל זה לא שאני מסתובבת כל היום עם חברות שיש להם חבר ואני מקנאה, ממש לא. זה גם נכון שכשאני יוצאת איתה אנחנו לא מביעות אהבה בפומבי זו בכלל לא אפשרות מבחינתנו וכן זה עצוב. אנחנו שומרות את זה רק לעצמנו ולא רע לי כשזה רק ביננו. לא חושבת שאני נוטה להרס עצמי ואני גם לא חושבת שיותר מדי טוב לי עכשיו כי הזוגיות הזו היא לא מושלמת מבחינתי כי זה לא הקשר שהייתי רוצה שיהיה לי. אין שום בעיה שמפריעה לי בה אותה אני אוהבת כמו שהיא. אבל, לא יכל להיות שפשוט בא לי גבר? אני לא יודעת איך זה אצל ביסקסואלים כי היא הראשונה שלי.

Mis Anna

New member
כנראה

שטוב לך והכל אבל, את רואה שזה נמשך הרבה זמן וכנראה שבטווח הרחוק את לא רואה את זה בתור משהו ריאלי. ובא לך גבר, גם שתוכלי להביע את אהבתך בפומבי כנראה... בקיצור זה נראה לי דיי הגיוני שברגע מסויים תעצרי הכל ותחשבי באמת אם זה מה שאת רוצה בחיים.. חוץ מזה שזה פעם ראשונה שלך עם בחורה ואולי בגלל שאת כל כך רגילה לקשרים עם גברים אז אולי את מרגישה שמיצית?

את צודקת..

אבל.. אני לא יכולה שניה בלעדיה, יהרוס אותי לא להיות איתה, אני אוהבת אותה. אני כזאת מתוסבכת

לפי דעתי

את או שצריכה ממנה טיפה הפסקה [יומיים-שלוש] אם זה דיבור או פגישה, אולי רק ככה תביני שאת באמת לא יכולה בלעדיה. או, שתתקרבו יותר..תלוי אם אתן מתראות הרבה או לא. תעשי מה שנוח לך. אבל אם את תיהיה גם איתה וגם אם גבר...תגידי לה, אם הייתי במקומה לא הייתי כ"כ מקבלת את זה אבל כל אחת והדעה שלה. בהצלחה.

tryme 2 m

New member
מה שעובר על כולם...

הרצון להתנסות. ואולי את באמת בי... השאלה אם מה שאת מתכוונת אליו הוא עניין רגשי. האם את חפצה ברגש עם גבר? או רק מין. כי רגש יחייב אותך לעזוב את "אהובתך" מין...לאו דווקא. או...וכאן למרות הקוריוז אני מסתייג למצוא בחור שלא אכפת לו שהרגש שלך מתחלק עם מישהי אחרת.

תגובה

זה לא קטע מיני רק, זה גם ריגשי ואם אני אמצא מישהו שלא יהיה אכפת לו להתחלק, זה לא משנה כי היא לא תקבל את זה וזה יפגע בה מאוד. בכל מקרה תודה לכולם על התגובות :)

למעלה