דילמה קטנה...

monika123

New member
דילמה קטנה...

יש לו בקרוב יום הולדת..
היינו ביחד שנה ונפרדנו בעיקר בגללו כי הוא פתאום הבין שאולי הוא לא מוכן לקשר רציני כמו שהוא חשב בהתחלה,
היה מאוד כואב, כי אני יודעת שיש בינינו עדיין אהבה, ולכן למרות הפרידה הוא המשיך לשמור איתי על קשר, ובאיזשהו מקום (אולי לא במכוון) השאיר אותי על סטאנד ביי. היה מדבר איתי, ומשתף אותי במה שעובר עליו, כמה קשה לו ושהוא חושב עליי ושאין טובה ממני אבל הוא פשוט לא יודע מה לעשות כי הוא מבולבל עם עצמו. לאחר קושי רב הבנתי שאני לא יכולה להישאר במצב הזה של האי וודאות לעוד זמן רב ולמרות הרצון התמידי לדבר איתו אני ביקשתי ממנו שלא נדבר, לפחות לא בתקופה הקרובה,כי הוא מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה. מאז עזבו בערך שבועיים ובקרוב יש לו יום הולדת האם זה יהיה נכון להתקשר לאחל לו מזל טוב או שזה רק יקשה על המצב? כי יש בי רצון מאוד גדול להתקשר אליו, אבל אני מפחדת שאולי אני אחזור להיות באותו מצב שהייתי קודם, של אי וודאות, אני מרגישה ממש חצויה כי מצד אחד אני רוצה שנפתח שיחה ונדבר כי לא עובר יום שאני לא חושבת ועדיין רוצה אותו, אולם מצד שני אולי עדיף לי פשוט לרשום אס אם אס וזהו ולא לחזור אחורה.

מה אתם אומרים?

תודה לעונים.

lolypop6

New member
היי

אם הוא אומר שהוא לא בנוי לקשר רציני זה כנראה שימוש בתירוץ דיי מקובל.. ופשוט לדעתם אתם לא מתאימים לקשר, ולכן את יכולה להיות בטוחה שצריך לסיים את הקשר הזה כי כנראה שאתם פשוט לא מתאימים-אם למישהו אחד הקשר לא מתאים זה כבר מספיק בשביל להגיד שלא אמורים להשאר ביחד.
אל תתני לו לשחק לך ברגשות..תתנתקי ממנו ואל תצרי איתו עוד קשר עד כמה שזה קשה,את חייבת לעשות זאת! ואם את מסוגלת אפילו תנסי להכיר בחורים חדשים..אין דרך אחרת למחוק אותו מהמחשבות.. שילוב של זמן ובחור חדש זה המפתח לפתרון:)

שלום

אם את אוהבת אותו, בודאי כדאי שתפני אליו ותנסי ליצור אתו קשר, אם לא חברות אז לפחות ידידות שאולי תתפתח בהמשך לחברות.

למעלה