דילמה .....צריכה עזרה

דילמה .....צריכה עזרה

אני בדילמה בין מה לרכוש.... כבר העליתי לפה מפרטים וקראתי את המאמרים ואת תשובות אנשי הפורום.... כפי שציניתי בעבר אני רוצה מאוד לרכוש מחשב..... אתמול התענינתי גם לגבי מחשבים נייחים וראיתי תמחירים שלהם ואת המפרט ואפילו עם המחיר נמוך עדין ביחס ללפט טופ אני יכולה להוסיף ולשדרג אותו איך שארצה ועדין לא הגיעה לסכומים של הלפטופ... הדילמה שלי כזו יש לי נייח אחד ואני חושבת קצת קדימה אולי אלמד אולי סתם בשבל נוחות ואולי כי סתם בא לי לפטופ... מה אתם מציעים אני הציין שהמחשב יהיה מיועד לצרכי: סרטים מוזיקה הקלטות ולא עם יותר מידי תוכנות.... הקטע שבלפטופ אני מבינה שאצתרך דברים חיצונים שבמחשב נייח הכל יכול להיות מותקן בו.... מה אתם מציעים....... מבחינת תקציב זה אפשרי למרות שאפשרי גם נייח ולשדרג אותו ועדין לא הגיעה לאותו הסכום.....

bar666xp

New member
אם הנייד הוא יותר לשימוש של...

איך לומר לשבת בשרותים לקרוא את YNET/NRG ושות לשמוע מוזיקה או ליראות סרט שנמצא על המחשב השולחני... וכדומה.. אפשר לרכוש אפילו יד שניה או איזה מחשב בסיסי ביותר עם מעבד סלרון/סמפרון.. להשקיע בנתב טוב ואלחוטי לבית... לשתף ברשת כמה סיפריות מהשולחני ושלום על ישראל... אפשר לראות סרט או אפילו לעשות שיחת וידאו מהשירותים
מקווה שההומר החולני לא היה מוגזם.

איך המפרט הזה לדעתכם....

Lenovo ThinkPad R61i (8932-9ZG) Intel® Centrino® Duo Processor Technology - Intel® Core™ 2 Duo Processor T5250, 1.50 - Intel® PRO / Wireless 3945 a/b/g מערכת הפעלה: גרסה מקורית של Windows® Vista™ Business או מערכת הפעלה: גרסה מקורית של Windows® XP Professional זיכרון: 1GB DDR2 PC5300 667MHz דיסק קשיח: 160GB 5400 rpm S/ATA מסך רחב: 15.4" WXGA TFT 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 כונן אופטי: DVD Recordable Multi-Burner 8x Dual Layer תקשורת: Bluetooth , מודם, כרטיס רשת משקל: 2.7 ק"ג אחריות: שנת אחריות בינלאומית של לנובו במעבדות IBM בפריסה עולמית רכשו אחריות לשנתיים נוספות וקבלו שירות שליחים עד הבית בחינם כרטיס מסך סביר שיהיה אפשרי לחבר לlcd לראות סרטים וגם כרטיס dvr ובנוסף נטב או מה שלא יהיה כדי לעבוד איתו מחוץ לבית

bar666xp

New member
ושוב אני ישאל מטרת הנייד...

אגב טוב שלא R61 באמת... אישית אני לא יכול להמליץ בלב שלם על מעבד שהוא פחות מ1.6GHZ... או בקיצור אם כבר מעבד כור2דו אז T5600 צפונה או שיהיה מסדרות הU/L http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm או אם את רוצה אני באופן אישי לא בעד כל אילו ברשימה הבאה שלא מופיע V בטכנולוגית הוירטואזיה.. http://www.intel.com/products/processor_number/chart/core2duo.htm אגב אני חשבתי ביכלל על משהוא מבוסס סלרון/סמפרון או מקסימום TURION החד ליבתי כמחשב שני בעלות של עד 4Kש"ח~ כך שבפועל הוא יהיה מחשב +- אינטרנט אופיס ושות... ואפילו ללא צורך בדיסק קשיח גדול כי המחשב השולחני יהיה זה שישמש למשימות העבודה הקשה והנייד מקסימום שליטה מרחוק ובדר"כ ישמש כמחשב אינטרנט אופיס צפיה בסרטים וכדומה..... אז או שאני לא הבנתי את הצרכים שלך או ש....

שלא הבנת....

אני לא מעונינת לחבר אותו לשום מחשב . רוצה שישמש כמחשב בנפרד. לגבי המפרט מה שרשמתי של לנובו זה ניראה לי טוב אבל אני שואלת מבינים ממני.... מעונינת שהמחשב יהיה חזק גם בקיבולת שלו הכוונה לדיסק וזיכרון כמובן שיהיה מעבד טוב....בקיצור שיהיה טוב עם כבר אז כבר ....וכמובן שיהו בו את כל התוכנות הבסיסיות +

bar666xp

New member
טוב אני יגיד לך מה אני הצלחתי להבין ממך..

שתחלס מה שאת רוצה זה נייד לאינטרנט אופיס ושות... לזה כל מחשב יתן מענה = אין הצדקה להוציא יותר מ4Kש"ח~ ומומלץ פחות!!! אם כבר להשקיע במשהו אז לא במעבד ההבדל יהיה מינורי... להשקיע בגודל הדיסק לדוגמה 120-160 אם את רוצה {זה יעלה את מחיר המחשב מין הסתם}... ו/או להשקיע בזיכרון פיזי זה תמיד צעד נכון/טוב/נבון... בשורה התחתונה בין מעבד סלרון/סמפרון זול לבין איזה כור2דו/TURION X2 פתיחת WORD יקח בחלש יותר 5 שניות ובחזק יותר 3 שניות.. נכון שזה ממש יעשה לך את היום ה2 שניות הללו... בואי נומר זאת כך אם הR61 עולה לך 4Kש"ח~ תהני... הוא ים המון מעל לדרישות שהזכרת.

למעלה