דילמה!!!!!!!!!!!- עזרה בבקשה??

דילמה!!!!!!!!!!!- עזרה בבקשה??

היי לכולם מאוד התגעגעתי אליכם!! בין הבגרויות והמבחנים לא היה לי זמן להיכנס לכאן אבל כפי הבנתם בכותרת אני בדילמה נורראית ובאתי להתייעץ אתכם.. (ראו הוזהרתם זה עלול להיות ארוך!) הבחירה בין חבר לשעבר אהבה ישנה לבין ידיד ופוטנציאל לאהבה חדשה.. רקע: (החבר לשעבר) אהבה ראשונה, חבר ראשון,בעצם ראשון בכל תחום רומנטי ופיזי.. אני לא יודעת למה הרי נפרדנו לפני 5 חודשיםן בערך אבל כשאני רואה אותו זה עושה לי מהו לפעמים אני מתגעגעת אליו, הוא יקר לי וחשוב לי ונראה לי שתמיד תהיה לי פינה חמה בלב רק בשבילו.. רקע:(הידיד) ידיד הכי טוב שלי יודע עלי הכל, מכיר אותי הכי טוב בעולם, פעם היה ביננו משהו.. כשאני והחבר לשעבר נפרדנו בפעם שעברה אני והידיד שלי התנשקנו ולא פיתחנו את זה כי עדין אהבתי את החבר לשעבר.. הדילמה היא האם לנסות ולהיות עם הידיד הזה שיש לי אליו משהו או לא .. לא נרא לי שיש סיכוי שאני והחבר לשעבר נחזור להיות יחד למרות שהוא עוד אוהב אותי.. אז.. מה לעשות????????? אני כבר משתגעת!!!! נמאס לי מהשטויות האלה! אני לכל כך מוטרדת מזה שאני חולמת על זה בלילה! מה לעשות?? תודה רבה לכל מי שהצליח להקשיב ולהבין את כל זה.. אוהבת ושוב תודה רבה איב

גיל גיל

New member
יש לך בכלל ספקות?

איב מתוקונות! העתיד כבר כאן! (העתיד כבר קאיה...) ברור מאליו שאת צריכה להתקדם הלאה, לשים את החבר לשעבקר מאחורייך, ולהמשיך הלאה אל הידיד שאת כבר יודעת שאת נמשכת אליו ומסתדרת איתו! איבוש, לכי על עלם החמודות הזה! באחריות! גילגיל...

גיל גיל אהובי הג´ינג´י הניצחי!!!!

אני אוהבת אותך !!!!!!!!!!! דבר ראשון תודה רבה!! כל כך הייתי צריכה לשמוע את זה.. וממך זה עשה לי המון!!!! זה כאילו שאני יודעת את התשובה אבל בכל זאת אני צריכה לשמוע את זה ממישהו אח שיאשר את זה... אני מוזרה!!! האמת שלא סיפרתי על הקטע הזה אפילו לחברות הכי טובות שלי... שוב.. אני אוהבת אותך... טוב לשמוע ממך.!! חג שבועות שמח לכולם... חזרה אלי האופטימיות!!!!! אוהבת עד אין קץ איב

למעלה