דילמה -נעליים

pasiflora3

New member
דילמה -נעליים

אני נוסעת לדרא"מ, למטרת טיול תרמילאים (ולכל המשתמע מכך - טרקים, והרבה... וכמובן גם טיולים בכפרים/ערים וכו'). קניתי נעלים טובות, ויש לי סנדלים - את אלה בוודאי אקח איתי. ההתלבטות שלי היא האם צריך בנוסף גם נעלי התעמלו? להליכות הקצרות מעבר למסלולים הארוכים!? תודה

kogawa

New member
אמילדה מרקוס וקרי ברדשאוו אומרות

"רק שלושה זוגות נעליים? ומה תעשי בשבוע השני??" המלצתי לארוז היטב את הנעליים החדשות, ולהשאיר אותם בבית, ולצאת רק אם נעלי התעמלות וסנדלים. גם בטרקים המשוגעים לא תצטרכי נעליים מיוחדות, אבל המשקל יורגש כל נסיעה ונשיאה.

maz

New member
לא מסכימה

בטיולים בשטח נעלי ספורט לא יחזיקו מעמד וגם לא מחזיקות משהו את הרגל. אני הסתובבתי כל היום רק עם נעלי ההליכה. הסנדלים היו פחות שימושיות, אבל הן גם לא כבדות. מה שהביא אותי למצב די בעייתי בבואנוס איירס: הוזמנו לארוחה חגיגית בראש השנה. אחרי 4 חודשי טיול הבגדים שלנו לא נראו משהו והלכנו לקנות משהו ייצוגי יותר. נסו למצוא בגד "חגיגי" שמתאים לנעלי הליכה גבוהות ...

sela v

New member
אפשר במקום סנדלים

אם לא מתכוונים ללכת הרבה עם הסנדלים לקחת כפכפי אצבע, שוקלות פחות ועולות פחות. לגבי נעליים, לא כדאי לקחת זוג מיותר, פשוט עוד 1-2 ק"ג מיותרים. פתרון נוסף זה לקנות נעלי בד מאד זולות, וקלות שאפשר לקפל, ואם הן מפריעות פשוט לזרוק אותן.

sela v

New member
לזרוק=להפטר

אולי איזה דרום אמריקאי ישמח לקבל נעליים שאת לא זקוקה להן.

למעלה