דילמה מוסרית II

דילמה מוסרית II

תליתי על הלוח הפוליטי בפנימייה שלנו כרזה גדולה על פיטום אווזים. [בבקשה מיוחדת ממנהלת הפנימייה, שעושה עכשיו הכל כדי שאוכל להציב לוח זב"ח בכניסה לחדר האוכל...:)] ידיד שלי, שהוא תומך נלהב במאבקנו, אמר לי שזה עושה לו חררה כל פעם שהוא עובר במסדרון (זו כרזה לא קטנה- קשה להתעלם ממנה) ושלדעתו זה לא כלכך במקום- כדאי שאשים במקום איזה פלאייר קטן ומפורט במקום. מה דעתכם?

haleth

New member
הבעיה היא הגודל? (קשה לי להאמין)

טוב, אני מניחה שהבעיה היא במסרים, לא בגודל. מה תלית - את הפוסטר הרגיל של אנונימוס? בכל מקרה, אפשר למצוא משהו ידידותי יותר למתחרע שלך - אולי ללא תמונות, אולי משהו אחר. בכל מקרה - כל הכבוד!

haleth

New member
- הלת´, בוודאי...

(שירה, תודה על התמיכה) ולך אורי - רמז: תחשוב בכמה ממדים -

אופס...

גנגי ונטע פה, אז: תרשימי ה-זרימה. [זה מה שקורה לי כשאני מנסה לדבר בסלנגיות לא מנופחת.
]

אוי לא!

מסכנים כל האנשים שעוברים שם וצריכים לראות מה באמת קורה לבעלי החיים! מסכנים! עכשיו בטח תהיה להם טראומה והם לא יוכל לאכול עוד כבד אווז בחייהם! מסכנים! תורידי אותה מהר, לפני שאנשים יפתחו מצפון

לא עד כדי כך ברור.

כשאתפנה טיפה, אכתוב לך נימוקים נגדיים. [למרות שעד עכשיו הקול שאתה משמיע מכריע- אינני מורידה את הכרזה.]

tsf

New member
אחי התקבל לשם ולא יודע אם ללכת

כי חברים שלו לא התקבלו תדברי איתי במסרים או איסיקיו (מספר 179585038) אני בטוחה שיהיה לו מה לשאול

וזו בדיוק היתה ההרגשה...

איזה מקום משעשע... ישנתי שם כמה סופי-שבוע... (התארחתי אצל חבר שלמד שם). אוסף של אנשים כשרוניים/מרתקים/מוזרים כאחד... דווקא סטריאוטיפית הייתי מהמר שיש שם דווקא אחוז גבוה מהממוצע של צמחונים/טבעונים... לא?...

כן.

צמחונים: הרבה. הייתי מעריכה שבערך 1/5-1/4. טבעונים: ארבעה. (שתי מוסיקאיות ושני אומנים מתוך מאתיים תלמידים ש80% מתוכם מדענים. הא!- זה מה שקורה למי שלומד מדעי הטבע.) מי החבר שלמד? מאיזו מגמה? ~שירה הגזענית~

למעלה