דילמה מהאתר של בנ"ע....

ש י ר ה2

New member
דילמה מהאתר של בנ"ע....

לא ראינו אף אחד שהעלה את הנושא, אבל אנחנו חושבות שהנושא מאוד חשוב ובוער בלבנו. נכון שהתנועה מעורבת, אבל אנחנו חושבות שצריך לשים גבולות במקומות הנכונים והרצויים... אנו יודעות שלפי ההלכה- אסור לשמוע קול אישה- לא כולם מקפידים על כך, אבל בתור תנועה דתית שדוגלת בהלכה וצריכה להתחשב בכל חניך וחניך גם בסניף נפרד, הרבה פעמים שיש הופעות של צוות הווי, הבנים בסניפינו לא יכולים לבוא ולכן לפעמים נאלץ כל הסניף לא לבוא להופעה! (ועכשיו לדברי....) הרבה יגידו שצוות הווי מקפידים על הכל...אבל לא אני דברתי עם מישהו בצוות הווי על העניין והוא אמר שאם הרב דרוקמן היה יודע מה הולך בהקלטות, לא היה מזמן צוות הווי, אז למה,למה בנ"ע לא עושה כלום בעניין צוות הווי, בעניין המחנות למה מ-ת-ע-ל-מ-י-ם מהמציאות?

beckham17

New member
אני איתך!!!!

יש יותר מדי תמימות וצביעות בהנהלת התנועה! יש הרבה מה לשפר, אבל ידיו של מוטי יוגב כבולות!!! בצוות הווי אין בעיה של "קול באישה ערווה", כי זה כמה נשים וגם גברים... אבל בכל זאת יש מה לשפר!

ש י ר ה2

New member
"ידיו של מוטי יוגב כבולות"???????

על מה אתה מדבר לעזאזאל? ויש בעיה של קול אישה בצוות הווי חבל שאתה לא יודע...תקשיב לדיסקים שלהם שןמעים בברור את הבנות.

ידיו של מוטי יוגב בהחלט כבולות,

מכיוון שיש גוש גדול בהנא"ר שעושה לו את המוות, ומתנגד לכיוון שאליו מוטי יוגב מושך. לידיעתך, לפני חצי שנה בערך הוא כמעט סולק, ונדרשה התערבות ישירה של הרב דרוקמן על מנת להשאיר את המצב על כנו.

beckham17

New member
אכן כן, ידיו כבולות!!!

מה שהוא לא מציע, טוענים עליו שהוא קיצוני מדי... זו הצביעות של בנ"ע ושל העומדים בראשה. לכן גם אני מאד מאד מאד מעריך את הבן-אדם הזה, מוטי יוגב. הלוואי שהיה יכול לבצע את השינויים שרצה לבצע. חבל. בקשר לצוות הווי, בכל מקרה מותר לשמוע כמה נשים שרות ביחד, אבל כמו שכבר אמרתי, ישנם בעיות אחרות ביחסים בין הבנים לבנות בצוות.

לגבי השמיעה -

מותר לשמוע אותן רק אם אי אפשר להפריד ולזהות בבירור קול של אחת מהן. וגם בזה, נראה לי שההלכה היא שאסור בכלל לראות אותן שרות, אבל אני לא בטוח לגבי זה ב-100%.

למעלה