דילמה מאוד קשה

לפנות למורה....

ולבקש ממנה לערוך שיחה בנושא, או שהיא תכתוב מכתב או שהיא תפנה לכל אחת באופן אישי. בכל אופן, תשאירי את זה למישהו מקצועי

inshalla

New member
אפשר לפתוח את הנושא ולהגיד שבגלל ש

היו. כינים יש סבירות שעדיין יש ילדים שנדבקו ולכן כדאי להחליט על יום טיפול קולקטיבי לחסל את המגפהץ לשם כך צריך שכולם יעשו טיפול באותו יום שאם לא כן, מי שלא עושה את הטיפול ישאר עם כינים שידביקו את כולם מחדש. זו בהחלט הדרך לטפל הכינים וגם מסיטה את תשומת הלב מיחידים והופכת את הטיפול לקולקטיבי ולא מאישים

sh53

New member
../images/Emo41.gif הצעות בבקשה לכאן ../images/Emo41.gif

איך מטפלים במי ש... מתכחשים לבעיה ואומרים שאין להם כינים? מי שלא רוצים לטפל בזה? מי שלהורים לא איכפת מהם והם לא יכולים להוציא את הכל לבד, כי לא תמיד המסרק מוציא הכל, ולא תמיד רואים שעברנו על כל הראש?

the cookie girl

New member
../images/Emo4.gif

-קשה לי להאמין שמישהו יתכחש אחרי שמתעמתים איתו אבל בכל זאת, אסור לתקוף כי אז זה ברור שהוא יעבור למגננה. -אם מישהו לא רוצה לטפל בזה זה בגלל שכנראה זה לא נראה לו חשוב מספיק. צריך להסביר לו שזה יכול להדביק את כולם ואם עוד לא התעמתנו איתו אפשר לעשות דברים שיגרמו לו אי נוחות בקשר לשיער. -אפשר גם לסרק לבד, הבעיה היא שהחומרים בשוק לא ממש יעילים וגם המסרק לא...

מכירה:))

פשוט תיגש אליהן, תגיד להן "שמעו, אני לא יודע ממי נדבקתי, אבל אני יודע שהיו לי כינים (ותדגיש שכבר אין לך) וכדי שלא יווצר מצב שכולנו נדביק אחד את השני שוב ושוב, פשוט תלכו כולכם היום הביתה ותטפלו בזה. בהצלחה וסליחה" :)

אני יודעת!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

שמעי לי, לכי לאחות של בצפר בדיסקרטיות ותגידי לה שיש כינים בכיתה ושתיקפוץ באחד השיעורים כדי לעשות "בדיקה שיגרתית של כינים" כן כן, כמו שעשו לנו בכיתה ז'....או בחטיבה בכל אופן... האחות תבוא, תבדוק, ותשלח פתקים הביתה למי שצריך:) פתרנו ת'בעיה? אני חושבת שכן!:) יום טוף לכולם.................

madow

New member
איכס כינים!!

קודם כול תעברי מקום ואל תשבי לידה אם את לא רוצה להידבק ממנה. ושנית אני הייתי הולכת ואומרת לה בפנים, למה מה קרה שהיא תדביק את כול הכיתה בכינים?? פיכסה!! אם אני הייתי במצבך לא הייתי מתקרבת אליה.

טלטלי100

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב../images/Emo46.gif

לא מיכל דבר צריך לעשות פרובוקציה את עושה מזבוב פיל. ככה בדיוק גורמים לאנשים לשנוא אנשים אחרים -ובצדק. אם היו לך כינים ההיתי רוצה שינהגו בך כך?
למה לפדח בן-אדם? שתאסוף את השיער וגמרנו..... לא להתקרב? אולי ניבנה גטו ונשים אותה בפנים?

sh53

New member
חשבת פעם לקבל דיעות של אחרים?

או שבעולמך את - את הרודה (מלשון רודן) ועל פיך יישק דבר?

madow

New member
כנראה שיש אנשים שכואב להם

ולא מסוגלים לקבל דעה או ביקורת של מישהו אחר, ולהשתמש בטונים מאיימים כאלו ולשים לי פרצופים של איש כועס ממש לא עוזר לך אלא גןרם לך לרדת לרמה של ילדותיות וטיפשות. זכותי המלאה לא לרצות להתקרב לאדם שיש לו כינים בראש, ולמרות שכבר עברתי את שלב ביה"ס בחיי, אני הייתי הילדה שכל הזמן חטפה כינים מבנות שלא היה אכפת להן או ליתר דיוק לאמהות שלהן לא היה אכפת. אני והשיער הארוך שלי סבלנו ביחד כל שנות היסודי ואף החטיבה. אני יכולה להבין שהנושא קשה לך מכיוון שאת היית הילדה עם הכינים בביה"ס אבל את לא חושבת שהגיע הזמן קצת להתבגר ולהתעלות על דברים שקרו בעבר?? נו אז היו לך כינים...כמעט לכולם היו כינים, מה את עושה מזה כזה סיפור?? תתבגרי כבר, טיפשונת אחת.

צפנתי

New member
פתרון לכינים,יעיל ולא רעיל:

(אני יודעת שהבעיה היא יותר חברתית, כי כל אחד יטפל בעצמו, אחרי שיבין שיש לו כינים, אבל בכ"ז רציתי לתרום מ"הנסיון שלי עם כינים", ואם ח"ח הכותבת תידבק שוב...) לקנות שמן שקדים מחנות של ציודים למסאג'ים או בית מרקחת, ולקנות תמצית שמן רוזמרין כנ"ל. לישון עם שמן על הקרקפת לילה שלם (כדאי לשים מגבת על הכרית) ולחפוף בבוקר. לחזור למחרת בלילה. ( השמן סותם לכינים את "הנחריים" הקטנטנים שלהם וחונק אותם, כנ"ל לביציים, פשוט מונע מהם חמצן...) שמן רוזמרין: לשים כל בוקר על קצות האצבעות מעט מאד וללטף את עור הקרקפת. זה מגעיל את הכינים, ומונע הדבקה (הריח חזק מאד, אז תשתמשו במעט) שמן רוזמרין טוב גם לשימוש במבער שמנים עם נר, ועושה ריח נפלא...) בהצלחה במשימה למגר את הכינים ואת חוסר המודעות אליהן בכיתתך, בדרך עדינה ומכבדת, שתביא ךמקסימום שיתוף פעולה!!!

למעלה