דילמה לא קלה

be_roo

New member
רוב המסלולים שיש בארץ הם קטנים

וטכניים, כך שלהגיע למהירות הסופית של הקארט די קשה. בזמנו היה את המסלול בנחשונים עם ישורת יפה, אבל נדמה לי שהוא לא פעיל כרגע. עד כמה שידוע לי קארט 2 פעימות לא ניתן להשכרה בארץ, הם משכירים רק את ה-4 (הגיוני, כי רוב האנשים אכן מתייחסים לעניין כמו אל לונה פארק ומכוניות מתנגשות). כמו שאמרת, בכל מקרה הכיף פה הוא ללמוד לשלוט במכונה ולהוציא ממנה את המיטב, מי שסתם בא להקיף את המסלול באמת לא יהנה יותר מידי.

Simbbam

New member
תגובתך כנה

אם כי קצת ערסית. תזיין אותי בכוח כאילו אין מחר?! זה רכב. לא בובה מתנפחת.

costaet

New member
לא רק השתי פעימות

ונראה לי שגם השתי פעימות שיש בארץ בארץ לא מגיעות ל120 ואפילו לא ל100. הייתה פעם כתבה כזאת שנהגי קארטים היו בטוחים שהם באמת מגיעים לאיזה 140 ורצו לבדוק עם ממל"ז לאיזה מהירות הם באמת מגיעים - הכי מהיר הגיע ל-90. יש בחו"ל קארטים "משופצרים" נגיד עם מנוע ליטר של אופנוע ספורט קיצוני שמוציא בכיף יותר מ-100 כ"ס, והם כבר באמת מגיעים למהירויות מטורפות.

Krishi

New member
כרישי!!! עם "כ"!!!

אני לא קריש דם... אני כריש פטיש!
בכל מקרה... ידעתי שיש הגבלות מהירות על הקארטים בארץ... אבל לא שמעתי שיש אותם גם על ה-2 פעימות. תאכלס זה נשמע מוזר, כי זה לא קארטים שנוסעים איתם במסלולים קטנים וצרים כמו עם ה-4 פעימות. בדרך כלל תחרויות של 2 פעימות זה במסלולים פתוחים ורחבים המה גם שבארץ קארט 2 פעימות אי אפשר להשכיר אלא רק לרכוש. טוב אבל אם אתה אומר אתה יודע

be_roo

New member
זה לא עניין של הגבלת מהירות

מנוע 2 פעימות לא הופך את הקרט למטוס. יש קארטים של 2 פעימות עם 30 כ"ס, ויש עם 80 כ"ס וכו'. האיטיים יחסית לא מפתחים מהירות סופית גדולה מאוד. ואומנם הרבה יאמר לזכות הכיך שבשליטה ובטכניקה, אבל יש משהו בלשבת 2 ס"מ מעל הקרקע ולהאיץ ל-200 קמ"ש בהילוך שישי, שלא מוחק לי את החיוך מהפרצוף

costaet

New member
אני ממש לא בטוח שמה שיש בארץ

הוא 30 כ"ס... לא שאני מבין גדול בקארטים, אבל נראה לי שמה שיש בליגות בארץ זה חלש יותר. יש לזכור שגם 15 כ"ס לקארט זה מאוד נחמד :)

למעלה