דילמה לא קלה

Krishi

New member
תראה, קשה לי להפסיק! חחח

אני נכנס לתוך האוטו והוא כאילו צועק "תזיין אותי כאילו אין מחר!" חחח... אני לא צוחק, זה משהו שהוא חזק ממני.. אני פשוט חייב לנסוע מהר. אז אני לא עושה את זה בעיר ובמקומות צרים ו/או בעלי שדה ראיה גרוע ו/או איפה שהתנאים של הכביש (בין אם בסלילתו או בעקבות גשמים וכו') לא מאפשרים לי. אבל ברגע שאני עולה על כביש מהיר זה כמו לשכב עם בחורה ומהירות גבוהה זה כמו לקבל אורגזמה! שמע, בניסיון לנתב את זה.. אני כבר לא קצת זמן מתאמן על קארטינג, ואני מתכנן להתחיל להיכנס למירוצים (עכשיו בצבא זה קצת קשה אז אחרי השחרור). בתקווה שיום אחד יהיו פה מירוצי מכוניות גם (ואם לא אז מקסימום נעבור לחו"ל). אולי להשתתף גם בכמה ג'ימקאנות, למרות ששם זה פחות מהירות ויותר שליטה על הרכב. בכל מקרה.. המטרה היא בסופו של דבר להתפרק במירוצים כדי שעל כבישי הארץ אני אוכל להרשות לעצמי לנסוע רגוע יותר. מי יודע, אולי ייצא ממני שומאכר קטן

Daemonlior

New member
קארטינג זה עלוב ../images/Emo4.gif

אני מרגיש כמו ילד בן 3 עם מכונית צעצוע.. לא קולט איך אנשים בכלל הפכו את זה לספורט..

Krishi

New member
זה אולי לא קשה לנסוע בזה

אבל כשאתה מתחרה.. או כשאתה נוהג נגד השעון זה הופך את זה להרבה יותר מאתגר. אז, כל סטיה של ההגה חשובה.. השימוש בפדלים (גז וברקס) הופך לקריטי... אתה צריך לחשוב אשכרה כמו נהג מירוצים.. אמנם של קארטינג אבל עדיין...

Daemonlior

New member
בעיניין הזה אני מסכים לחלוטין ../images/Emo45.gif

יש באיזה הנאה.. אבל אין כמו לנהוג באמת =)

Krishi

New member
חכה חכה...

אני רק בתחילת דרכי
בארץ התחום עוד לגמרי לא מפותח ומורכב בעיקר (בינתיים לפחות) לא באופן רשמי. כל מה שקשור לנהיגה ספורטיבית במכוניות, הדבר הכי קרוב שאפשר למצוא זה ג'ימאקנות... וזה לא בדיוק מירוצים במסלולים... לנהוג בשטח עירוני אני יודע.. עכשיו נראה עם הזמן (בטווח של שנים) מה אני שווה על מסלול המירוצים (גם אם זה רק קארטינג או ג'ימקנות)... ואם זה יהיה מספיק טוב ננסה את מזלנו בחו"ל עם מכוניות אמיתיות

M o l

New member
כל הנהגי מירוצים מתחילים בקארטינג

בגיל צעיר...

Krishi

New member
היי היי!

עוד נשאר משהו בגופה הזקנה הזאת... אל תזלזל

costaet

New member
תראה...

חלומות זה טוב, גם לי יש כאלה... אבל נהיגת מרוצים זה מקצוע, זה כמו שאתה מתרגל את הראש שלך מגיל 6 או 7 לחשוב בשביל שבעוד 15-20 שנה תוכל להשתמש בו בשביל להרוויח כסף. באותה צורה נהגי מרוצים מתרגלים נהיגה והרבה ומגיל מאוד צעיר... בשבילי נהיגה (ספורטיבית) זה תחביב, ולפי דעתי יותר טוב ככה. אפשר להנות מזה גם בלי להיות אלוף העולם.

Krishi

New member
אני יודע שזה הולך להיות קשה

(אני הולך לשפוך ת'לב אז תתכונן לטלנובלה) אבל אין לי הרבה דברים בחיים שאני אוהב ומוכן להשקיע בהם הכי הרבה שאני יכול. זה כן. לא ניחנתי ביכולת לשבת הרבה על התחת וללמוד מקצועות רק בגלל שאני צריך השכלה ופרנסה. אם אני לא אוהב את זה אין מצב שאני אצליח להשקיע, וגם לא חסר דברים שכן אהבתי ועדיין לא הצלחתי להכריח את עצמי להשקיע בהם. אז כן.. גיליתי את האהבה שלי לנהיגה ספורטיבית די מאוחר... ואני לא חייב להיות אלוף עולם (למרות שלא היה מזיק.. חח) אבל זה לא אומר שאין לי סיכוי להפוך את זה למקור פרנסה עיקרי או כל דבר אחר בתחום.

costaet

New member
אני לא בטוח שאתה מודע לאיך כל זה

עובד... בשביל להפוך את זה למקור פרנסה תצתרך קודם כל להשקיע המון (ה-מ-ו-ן) כסף. אני מציע לך לחפש את המאמרים שראם סמואל כתב על איך הוא התחיל בנהיגת ראלי (פעם היה את זה באתר של מסלולים, היום אני לא בטוח שיש), ולא רק את המאמרים שלו אלה בכלל תקראה על איך זה עובד ותבין שאתה כנראה לא תצליח ועד כמה זה קשה. נהגי מרוצים באירופה מתחילים להתחרות כבר בגיל ממש ממש צעיר, הם לומדים במכללות ובאוניברסיטאות על מרוצי מכוניות, מתחילים להתחרות באופן מקצועי כבר מתחילת שנות העשרה שלהם ולראת גיל 15-16 הטובים כבר מתחרים במכוניות ממש רציוניות ובתחרויות רצוניות. בודדים הישאלים שהצליחו להתפרנס מזה, הרוב עובדים בעבודות אחרות בשביל לממן את השתתפותם במרוצים ותחזוק המכוניות. חוץ מזה, מה אתה בכלל קשור לזה? :) אתה הרי לא אוהב ידני...

Krishi

New member
נו למה אתה מבאס אותי על ההתחלה? חח

כן אני יודע שזה קשה... חוץ מזה אני מקווה שייצא לי לדבר עם ראם סמואל כי אני גם רוצה לעשות כמה קורסים ב-"מסלולים"... מלבד זאת אני לא רוצה להתעמק בנהיגת ראלי אלא יותר בנהיגה במסלולים. ואני לא אוהב ידני בשביל נהיגה יומיומית, בנהיגת ספורטיבית זה יכול להיות מעניין. מלבד זאת לא חסר מכוניות מירוץ שבהן הגיר הוא חצי אוטומטי. בכל מקרה.. לנסות עוד לא הרג אף אחד... ואני ידוע בתור אחד שהולך עם הראש בקיר עד הסוף אז לך תדע.. אולי ייצא מזה משהו...

costaet

New member
סבבה, בכיף :)

דבר איתי אם אתה יוצא לאיזה הרפתקאה :) אולי גם אני אבוא :) קשה לא פחות בנהיגת מסלולים, אולי אפילו יותר. הבאתי את ראם סמואל כדוגמא בגלל שהוא מפורסם וכתב כמה פעמים על דרכו במרוצים. תנסה לברר על חנוך ניסני, הוא נהג מסלולים.

be_roo

New member
אם מתייחסים לזה כאל צעצוע, זה באמת

ירגיש ככה. אם מנסים להבין מהי צורת הנהיגה הנכונה בקארט ועושים מאמץ להשתפר בזמני הקפה, לומדים מתי אפשר לעקוף יריב שמנסה למנוע זאת ממך, ומנצלים את המאפיינים של הכלי (שונה בכמה דברים מנהיגת מכונית "רגילה"), זה כיף אדיר גם מבלי להגיע למהירויות גבוהות במיוחד (מה גם שיש קארטים שמגיעים ל-200 קמ"ש, רק לא בארץ, עדיין).

Krishi

New member
הקארטים של ה-2 פעימות די מהירים

אמנם לא 200 קמ"ש... אבל 120 קמ"ש על קארט זה גם חוויה... ואותם כן יש בארץ. כמובן שהמהירות היא לא הדבר היחיד הכיפי פה אלא כל הדברים שאמרת.

למעלה