דילמה (לא השיר)

דילמה (לא השיר)

בעקבות הכתבה הזאת אני תוהה כמה אנשים באמת מטים את הראש ימינה... זה פשוט נראה לי מוזר להטות ימינה, לא הולך 10 דקות אחרי שקראתי את הכתבה עוד ניסיתי לבדוק איזה צד יותר נוח
) אז לאיזה צד אתם מטים את הראש כשאתם מתנשקים?

sivani

New member
מצטערת אמילי,אבל...א

אני החרמתי רשמית את חג האהבה בגלל חוסר בחבר

BoR|S

New member
בקלות!

כיוון ששתיכן נמצאות אחת מול השנייה כאשר אתן מתנשקות, אז בעצם כאשר כל אחת מכן מטה את הראש ימינה, אתן מטות את הראש לשני כיוונים שונים...

sivani

New member
תודה על ההסבר המפורט והויזואלי,אבל-

אני חושבת שאני יודעת איך להתנשק גם בלי התיאורים האלה

מה פתאום

זה תמיד אותו צד. אם אתה עוד מול מישהו ואתה מטה לצד שמאל והוא לימין זה יוצא ששניכם באותו כיוון ולא יודעת מה איתך אבל אני לא חושבת שזה אפשרי בדיוק... לעומת זאת אם אתה עומד מול מישהו והוא מטה את הראש לצד שמאל וגם אתה זה יוצא שני כיוונים שונים. כאפיש?

BoR|S

New member
זה מה שאמרתי...

אם שני הצדדים מטים את הראש לצד ימין, כל אחד לצד ימין שלו, אז יוצא שהם מטים את הראש לשני כיוונים שונים כיוון שהם עומדים אחד מול השני.

עכשיו הבנתי מה לא הבנת...

אני לא מטה את הראש לצד ימין. שמאל יותר שווה, אנחנו מיוחדים

BoR|S

New member
אני אוהב לגוון... ../images/Emo8.gif

אין לי כיוון מועדף...

Flying Camel

New member
שמאל שמאל שמאל ברור כאילו !!!

הכי נוח !!!!ממממממממ ימממווווו !!! איך בא לי נשיקה עכשיו! מי פה יודע שהוא מתנשק טוב? אתם יודעים מה... איך אתם אוהבים להתנשק? בואו נגיד את זה ככה... מה ה"סטייל" האהוב עליכם?.. לאט, מהר, סטייל "מכונת כביסה"? חחחחח.. אני? אני אישית אוהב לאט לאט לאט ועם המון אהבה!!! נשיקות קטנות כאלה.. על השפתיים! נו, יו נוו !! אני מנשק את השפה העליונה של הבת והבת מנשקת את השפה התחתונה שלי ?!?! פאק ממש בא לי להתנשק! טוב נו מחר או היום אני מקווה שיהיה לי יום מלא בנשיקות וגם לכם!!!!! ממש בא לי להתנשק עם משהי שאני אוהב! יייימממ ! זה כזה כיף!!! טוב יום אהבה מאושר לכולכם! נשיקות לכולם!!!! כן כן גם לך!

sivani

New member
דייייי ../images/Emo7.gif

אוף עשית לי עוד יותר רע.. מחר אפילו לא יהיה לי מישהו להתנשק איתו
אבל לפחות אני הולכת למסיבה עם חברות.. אבל עדיין,לא יהיה לי עם מי להתנשק!

תרגיע קצת עם הסימני קריאה!!!!!!

זה מפחיד!!! ומה זה לעזאזל סטייל מכונת כביסה?

Flying Camel

New member
חחחחחח נו זה האלה שמסובבים את הלשון במהירות

זה כזה לא נעים! שלא נדבר על אלה שנושכות אותי... טוב נו לפעמים זה מדהים?!?! אבל לא כל הזמן! ררררררר בא לי איזה אוזן או משהו לפנק! ררררר!! תהנו לכם!

אההה זה מגעיל ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

הכי טוב נשיקות איטיות ועדינות כאלה...זה יאמי! (לא אמרתילך להפסיק עם הסימני קריאה האלה??!?!?!!??!?!!?!?!?!?!)

MissUnKnown

New member
אני לא חושבת על זה 2

תוכן: והפעם האחרונה שהתנשקתי...זה עוד היה כשהייתי בארץ הקודש... ואני לא יכולה לדמיין את זה עכשיו.... אין איזה דמות שאני יכולה לחושב עליו שאני מנשקת אותו
בעעעעעעעע

למעלה