דילמה.. חשוב מאוד.

revitalk

New member
דילמה.. חשוב מאוד.

דילמה: יש לי חברה שמיועדת כרגע לכלל צה"לי ב 9 באפריל, היום היא הייתה במיונים לקצונה ייעודית בתחזוקה ושלישות, היא אמנם לא רצתה את המיון אבל אין משהו אחר כרגע אז היא מתפשרת, אבל היא לא יודעת מה לעשות אם לחתום ויתור או להשאר בתפקיד... אז ככה, אם היא חותמת ויתור באמצע הקורס היא תהיה פקידה (אפילו לא בטוח אם היא תהיה בשלישות..) מה שהיא לא רוצה כ"כ, אבל אם היא תחתום ויתור מראש על התפקיד היא תחזור לתאריך של כלל צה"לי וגם שם יש סיכוי גבוה שהיא תהיה פקידה... אז לכל מי שיש רעיון מה לעשות או מידע על התפקיד זה מאוד יעזור... יש לה יום אחד להחליט אז בבקשה תענו מהר.. תודה רויטל

בתור בן שהיה אמור להיות קצין

תחזוקה, (גם בייעודי) זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש בעולם, אצל הבנות הם בעיקר יההיו קצינות הספקה והובלה (במקרה הרע) ובבמקרה הטוב איזה משהוא באט"ל. לפי דעתי התפקידים האלה זה בסך הכל פקידה משודרגת, פלוס 9 חודשי קבע, כך שלא נראה לי מוצלח במיוחד. לא נעים לי להודות, אבל כל מיש שמתגיסת בסופו של דבר לכלל צהלי, הי לא בחורה חכמה במיוחד. אז תלוי מה חברה שלך. עם היא בחורה עם ראש על הכתפיים שתנסה לדחות את הגיוס (אפשר גם באלימות) ולנסות לקבל קורס סביר. (כל בחורה עם ראש על הכתפיים יכולה להיות נגיד מפעילת מחשב למשל) והכי חשוב, לא להתפשר!

revitalk

New member
המממממממממ.......

זאת הבעיה... היא המחזור גיוס האחרון.. אין לאן לדחות הדחיה היחידה תהיה לתחיל המחזור הבא... היא קיבלה את המיון הזה כמיון שני (וגם מיון שני עד שהיא קיבלה.....) הצבא לא נותן אפשרות לבנות שנולדו בסוף המחזור אפשרויות כ"כ מגוונות כי את האפשרויות הטובות הוא הביא לבנות שנולדו בהתחלה (חלקן קיבלו אפילו 4 מיונים כשיש כאלו שלא קיבלו אפילו אחד....)

למעלה