דילמה חמורה

eyalsi

New member
דילמה חמורה

שלום לציבור הנווטים הרכובים. רק רציתי לשתף אתכם בדילמה קשה שאני עובר בימים אלו. מצד אחד, הניווט הרכוב הראשון העונה מתקרב, ואני מאוד רוצה להשתתף בו. מצד שני, המועדון המארגן הוא עמק חפר שידוע שמחירי פיצוץ לניווטים שלו ועל כן אני מחרים אותו ולא השתתפתי באף ניווט שלו עד כה. אז מה עושים? אני לא בטוח שהמחזור הראשון שווה שבירת חרם מפוארת של שנתיים. מצד שני, מי אמר שאוכל להגיע ליתר הניווטים העונה ולמלא את המינימום של הניווטים כדי להיות בעל ניקוד תחרותי בטבלה. אכן דילמה קשה...

לא ידעתי שיש לי שותפים, ../images/Emo140.gif

אצלי אין דילמה, אפילו לרגע לא חשבתי לשבור את החרם ולהגיע. מועדון עמק חפר טוען בתוקף שרמת הניווטים שלהם מצדיקה את המחיר, אבל אותי הם לא משכנעים. חבל שהם לא מפנימים.

IlanShacham

New member
תראה...

בגדול אני מסכים שאין הצדקה למחירים היותר גבוהים - לא שמתי לב שהם נותנים דברים מעבר למה שכולם נותנים. לנווט רגלי, שיש הרבה ארועים במהלך השנה, זה הרבה יותר קל להחליט על חרם כזה. כנווט רכוב, שיש מעט מאוד ארועים במהלך השנה, אני לא יכול להיות בררן - אני מתכוון להגיע.

IlanShacham

New member
עדיין לא...

עלו כמה רעיונות לאפשר תחרות בזוגות/קבוצות, אבל בשלב זה תחרותי זה רק ביחידים.

eyalsi

New member
אלא אם כן

הוא התכוון לתת "רייס" הגד הבן שלו

UDYM44

New member
:- מה קורה ?? מה המחיר המופקע הזה!!

הנווט שעמק חפר נתנו שנה שעברה היה ברמה פחות טובה מהנווט של בבן שמן או מהנווט בבר גיורא . צריך לקחת כסף אבל מה השחיטה הזו???45 ש"ח בגלל שהם במרכז הארץ?? כך לא יגיעו מספיק נווטים חדשים!!כך לא יכירו את הענף שלנו!! אני שוקל להחרים את הנווט.

למעלה