דילמה - חברות

Cafe Latte

New member
דילמה - חברות

לחברה שלי יש מחר מסיבת ברית לבן שלה. הברית עצמה היתה אחרי הלידה, ומחר (חודשיים אחרי) המסיבה באולם.. עם הרבה מוזמנים.
המסיבה בחיפה, ואנחנו, לא מחיפה...
המחשבה על לנסוע מחר לחיפה, ולחזור, פשוט עושה לי חררה... זה הרי עניין של לפחות 4 שעות עם הנסיעות.
אם אשלח מתנה (צ'ק) ולא אגיע, זה יהיה ממש נורא? בכל מקרה, התכוונתי ללכת לבד. לבעלי אין שום עניין במסיבות כאלה, שלא לדבר על ה
.
אני גמורה מעייפות... 3 ימים מתוך השבוע הזה, יצאתי לפני 7 לעבודה, וחזרתי אחרי 21:00.

מה הייתן עושות?
יש לי חשש קל שמהלך כזה יגמור על החברות... אבל אני פשוט מותשת, ורוצה לנוח.

© RoNa

New member
אם החברה יקרה וחשובה לך - סעי

מבינה אותך מאוד, אבל זה מצטייר כתירוצים, ותירוצים תמיד יש לנו לרוב.
ברית עושים פעם אחת, ולנוח אפשר בסוף שבוע.

אל תגידי לי שעבדת שעות נוספות?

איזה חודש את? נדמה לי שמחודש חמישי אסור למעסיק להעסיק אותך שעות נוספות ואם את רוצה לעבוד שעות וספות - את חייבת להביא אישור רופא או משהו כזה...

גברת! תנוחי, הגוף שלך עובד ממש קשה גם כשאת סתם יושבת...

תשלחי צ'ק וזהו - לדעתי...אולי עם הבטחה שכשיזדמן לך, תקפצי לביקור...אל תתישי את עצמך.

Cafe Latte

New member
אני עובדת גלובלי... אז

את יודעת.. והיו לי אורחים השבוע מחול בעבודה, אז מדובר בימים מממממש מתישים... כי רוצים להספיק כמה שיותר מבחינת העבודה, כדי שהביקור יהיה יעיל, וגם בערב צריך להוציא אותם לארוחת ערב וכאלה...

בדיוק היום חשבתי על זה

שמי ששואל שאלה כזו בעצם רוצה לשמוע אישור לשאלה שלו...אז בא לי לעודד אותך ולהגיד שבקטנה ואל תיסעי...
אבל תכלס, אם זו חברה טובה הייתי נוסעת, למרות העייפות והשעות וכו'.
כשתחזרי הביתה לישון תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך

ויאללה בלי שעות נוספות יותר

Cafe Latte

New member
אם זו היתה חברה *ממש* טובה,

זו לא היתה שאלה

יש לי בול שתיים כאלה... שהייתי נוסעת עד אילת עבורן גם.
אבל היא לא אחת מהן!

אז תישארי בבית

תודיעי לה שאת לא יכולה להגיע, ותשמחי להיפגש בהזדמנות אחרת, וגם לקיים את זה...

אף פעם לא אמרו לך שננוח בקבר? :)

מבחינתי זה תלוי באיזו "רשימה" של חברות היא.
אצלי יש את ה- 4-5 חברות קרובות, שלא משנה איפה בארץ וכמה זה לא מתאים אני אבוא. ויש את כל היתר, שאז בנסיבות שתיארת הייתי שולחת צ'ק וברכה ומבריזה.

Cafe Latte

New member
ברית.. ולא השתמשתי בתירוץ הזה,

אמרתי את האמת, ונראה לי שזה התקבל בסדר גמור.

vanilla coffee

New member
נכון אבל כשלאשה יש תחושה לא טובה

בהריון, כלשהי ומאיזושהי סיבה, היא צריכה מיד לנוח.
בטח שלא ליסוע 4 שעות.

Cafe Latte

New member
טוב, אני לא הולכת לפי זה ..

יש לי הרבה מיחושים שונים, שלא היו לי טרם ההריון ... אני לא חושבת שמיד צריך לנוח. וכמו שאמרתי כבר למטה, אמרתי את האמת. שהייתי צריכה לעבוד המון השבוע, ואין לי חשק לנסיעה של 1.20 לכל כיוון .. (וגם לשבת בארוע רב משתתפים אח"כ). לאו דווקא במילים האלה, אבל זה היה הרעיון.

זה אולי נכון להריון ראשון, לא כשיש עוד ילד/ים

ותלוי מה זה תחושה לא טובה - עייפות? בחילות? צרבת?

חוץ מזה שהיא כתבה שסך הכל כולל נסיעות זה ארבע שעות (שעתיים מתוכן זה לשבת ולאכול אני מניחה)

אבל מה זה חשוב? היא לא נסעה בסוף

למעלה