דילמה דלוקס....

Dawson girl

New member
דילמה דלוקס....

אהלן חבר´ה! מה המצב??.. אני מודה ומתוודה: (אל תאשימו אותי. מה יכולתי לעשות???) יש לי חברה טובה בשם רוני (פיניקס 7..... זוכרים??? לא משנה) שלא רואה דוסון קריק. והיא חברה שלי. עד כאן לקטע של הוידוי. עכשיו- שכנעתי אותה שזה לא כל כך גרוע (ותודה לטל... עזרת יותר ממה שאת יודעת) והיא הסכימה לראות שני פרקים של הסדרה אם תהיה פיצה! היא אמרה לי שהיא באה בשביל הפיצה אבל אני בכל זאת חושבת על פרקים טובים לתת לה, שיתארו את האופי של הסדרה בצורה הטובה ביותר ויראו לה שזו סדרה שווה בטירוף.... אתמול חשבתי על זה והגעתי למסקנה הבאה: (טדאם טדאאאם סדאאאם!) 1- "סוף השבוע האבוד"- פרק מס´ 502 2- "100 שנות אור מהבית"- פרק המאה של הסדרה- 519 מה דעתכם? והיאמעולם לא ראתה את הסדרה קודם. נמש

אני אנסה לעזור

אם היא לא ראתה בכלל את הסדרה אז זה יהיה קצת בעיה כי אין לה מושג במה מדובר. ככה שצריך לתת לה שני פרקים יפים שאפשר להנות מהם גם בלי להבין בכלל מה קורה. אני גם חושבת שפרק ה-100 הוא פרק מצוין שכדאי לך להראות לה. בקשר לפרק השני... איזה עונות יש לך? בעונות הראשונות יש הרבה פרקים יפים. אם יש לך את העונה השלישית אז לדעתי תני לה לראות את הפרק stolen kisses הוא ממש יפה. מהעונה החמישית לדעתי הפרק הראשון עדיף על הפרק השני, בעיקר כי בפרק השני מספרים כל ההודעה שג´ואי השאירה לדוסון ואת ההודעה רואים בפרק הראשון. מקווה שעזרתי ובהצלחה!

Dawson girl

New member
תודה!!

ותיהני באילת..... נמש נ.ב- לכי להגיד מה את היית עושה בשרשור "מי בדלת".....

../images/Emo105.gifלפי דעתי.....

פרק 501-חובה! פרק 523. זה יהיה נורא מאאגניב! פרק פותח עונה ופרק סוגר עונה!!!

natalyrst

New member
אמממ...

כמו שאמרו כאן כבר היא לא תבין כלום, אז אולי תתני לה את הפרקים הראשונים
לא לסקול!!

LillipooT

New member
ממ ../images/Emo60.gif

בדיוק חברה שלי עשתה איתה "עסקה".. שהיא תראה עונה של דוסון ואני יראה עונה של באפי.. וגם לי אין מושג איזו עונה לתת לה, כי היא לא תבין הרבה.. בקשר לשני פרקים... הפרק המאה לדעתי הייה מעולה אבל זאת תהייה אולי קצת בעייה להבין. יש מלא פרקים כאלה שלא קשורים לשום דבר.. בעיקר בעונות הראשונות. נגיד הפרק שהשעו את כולם בספרייה.. אהבתי את הפרק והוא קליל כזה.. בלי יותר מדי פרטים. אז אולי תחפשי כאלה.. ממ אני אשתוק עכשיו.

ד י י ז י

New member
כן! תתני לה את הפרק בסיפרייה!

זה הפרק הראשון שראיתי , ואני אהבתי... וצריך לעשות איתך עסקאות כדי לראות באפי?! are you insain?!

drunky

New member
כן הפרק של הספרייה הוא מצוין!../images/Emo185.gif

גם אני התחלתי לראות את הסדרה בפרק של הספריה עם אמת או חובה... וישר התחלתי להתמכר.... בקיצור..... גם לדעתי פרק נוסף שהוא מאוד מרגש הוא הפרק...Proof me your love אני לא זוכר בדיוק את מספר הפרק אבל זה מהעונה השלישית.. הפרק עם מרוץ הסירות זה מראה את המאבק בין שניים על ג´ואי ובסוף גם מראה את אנדי המקסימה ותכונותיה... בהצלחה....

shirakl

New member
אני הייתי נותנת לה לראות את

הפרק של סוף העונה השלישית, או את זה שלפניו.. זה פשוט מתוך נסיון - אלה שני הפרקים שגרמו לי לחזור לראות את הסדרה! כאילו - ראיתי כמה פרקים בעונה הראשונה, אחרי קצת זמן זה שעמם אותי והפסקתי לראות, ואז מה שגרם לי לחזור לראות את הסדרה הם שני הפרקים הנ"ל.. כך שאני ממליצה על הפרק של סיום העונה השלישית כפרק שיעזור לך למכר את חברתך לסדרה.. בהצלחה!!!!!!!!!!

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo163.gif ../images/Emo60.gif

יש לי משהו עקרוני נגד באפי.. לא ברור לא ברור...

למעלה