דילמה גדולה

תמבר

New member
בהחלט

אין ספק שאי היכולת להכיל את השוני או לכבד את העולם הפרטי\הפנימי של בן הזוג, נובע מפחד גדול ומאגו. דילמה חשף כמה אמונות שלו פה שאני חושבת שניתוח שלהן אולי יראו את הדרך לפתרון. הוא האמין שנשים יחשבו שמה שהוא עושה זה בגידה (ואני משערת שזאת הסיבה שהוא מראש הסתיר את מה שהוא עושה). זאת גם הסיבה שאנשים המליצו לו פה להמשיך לחיות עם הסוד. ואז יש פה שלוש נשים שחושבות אחרת. דילמה, זה מאוד יצער אותי לשמוע שלא נתת לאישתך את הבחירה או ההזדמנות להפתיע אותך בתגובה שלה, במיוחד אם הקשר שלכם בכל אספקט אחר הוא טוב. אולי כדי לבחון אם האמונות השליליות שלך לגבי הסיטואציה הזאת הן המציאות או רק אמונות שליליות לא נכונות. זהו. רק רציתי להגיד את זה.

לחשוב שהעולם האידאלי

הוא זה שיעצב את חייך, ואם העולם הזה (מה זה בכלל?) לא קיים, אז חייך נועדו לקושי מתמשך, זאת מחשבה שמובילה להפסד של שלוה ושמחה בחיים. האידאל הוא בעיניי המתבונן. ברגע שאת יודעת מה נכון ומתאים לך (ודרך אגב, ה'נכון והמתאים' יכול להשתנות לאורך ציר החיים), את יכולה לנווט עצמך לשם. שום דבר חיצוני אינו יכול לתת לך את מה שאת תתני לעצמך. זה שלך. כדאי שהדרך תיעשה ברגישות, במודעות ובתבונה. זה מתאים לכל כיוון ומקרה.

אייבורי

New member
אכן דילמה לא פשוטה

לשמור נטיה מינית בארון זה עסק לא פשוט. האם ניסית לרתום את אישתך לנושא? לאור הכרות עם יחסי מלכות-עבדים, אין שם באמת זוגיות אילו מפגשים שנועדו להגשים פנטזיות. זה יותר דומה ללכת לקפוץ באנגי מאשר קשר זוגי. בהנחה שאתה הולך פעם בכמה חודשים להגשים פנטזיה לא חושב שכדאי שתרוץ לספר לאישתך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעת מיעוט: "להלבין" את המלכה

אתה בעצם שואל מה לעשות עם זה שאתה סוחב סוד, שגם לוקח ממך אנרגיה בעצם החזקתו, וגם פוגע בכנות היחסים עם אשתך. אז אני חושב שאתה דווקא צודק ושצריך להפתטר מהסוד, כי סוד יש לו תכונה אחת מאוד מסוכנת: הוא תופח ותופח ומקבל עם הזמן ממדים כאלו שבאמת אי אפשר כבר לספר. אחרי שנתיים - הסוד עוד קטן, ואפשר וחשוב לטפל בו. "להלבין את הסוד" פרושו של דבר זה שאתה לא חייב לספר כל מה שהיה, או למשל להגיד לה שהפנטזיה הזאת מאוד לוחצת עליך ולקבל הסכמתה (ואני מאמין שיש לכך סיכוי!), ואז גם לא תשקר מכאן ואילך, וגם תיפטר מהסוד שכבר היה. נכון, זה שקר קטן, אבל הוא בא למטרה טובה, והוא לא מהסוג התופח, אלא דווקא מהסוג שדועך ומאבד משמעות. אני חושב שהרבה עונים זילזלו בקושי להחזיק סוד, או שגורסים שסוד הוא חלק בלתי נפרד מהנישואין. אני חושב שיש שני סוגי אנשים, כאלו שרגילים ואפילו אוהבים לחיות בסוד, וכאלו ששואנים סוד. נראה לי שאתה מהסוג השני, אז אל תנסה לחיות כמו אלו מהסוג הראשון. בכלל, אני רוצה להגיד לך שאני מתרשם שאתה מטפל בנושא מסובך וכאוב בצורה מאוד רגישה ואינטליגנטית, ואני מוריד בפניך את הכובע. מריוס

איבורי ומריוס

איבורי-אישתי מודעת לנטיות שלי והמניות לא בארון. הייתי שמח לרתום אותה אך אין מצב-היא לא בעיניין, אם אבקש ממנה משו ספצפי היא תעשה, אבל אין סיכוי שהיא תכנס ותבין את כל הריטואל. אגב-הדימוי של קפיצת בנג'י הוא די נכון, אני הייתי מגדיר זאת כסרט כחול פיזי. מריוס-לא הבנתי בדיוק מה זה שקר חלקי, בנתיים אני מעדיף לשתוק ולא לשקר. אם היא תשאל אותי בצורה ישירה זו תהיה בעיה, אני לא חושב שאשקר לה. בכל מקרה אם אספר לה היום יתכן שהיא תגיד שאינה מסכימה, ואז מה? אפסיק? ומה יקרה אז? מערכת היחסים שלנו תשאר תילה?-אינני יודע. ואם לא אעמוד בהבטחתי אז זה יהיה גרוע כפליים והסיכוי שהיא תעלה על זה הוא כמעט ודאי. יותר מזה-גם אם אעמוד בהבטחתי נראה לי שתמיד אישתי תהיה עם "אצבע על הדופק" במין פרנויה כזו כל פעם שמשו חריג קורה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אז אני אסביר את כוונתי

אני חושב שהמצב אליו אתה צריך לחתור הוא שתוכל ללכת למפגשים כאלו עם סוג של הסכמה מצידה. כדי שזהיקרה, היא צריכה להבין שאין שם סקס של ממש, אלא משהו שהוא צורך מאוד פרטי שלך, ושמאוד בוער בעצמותיך. אני לא מאמין שאתה רוצה לוותר על הצורך הזה, והתקווה היא שהיא תבין ולא תראה בזה איום על הזוגיות. אם היא לא תראה את זה באור הזה, תהיה לכם אכן בעיה זוגית, שכביכול כרגע אין לכם, כי היא פשוט לא יודעת. אבל אני חושב (א) שיש סיכוי שהיא כן תבין ו(ב) שעדיפה הבעיה שתהיה אז, שלפחות ניתן יהיה למצוא לה פתרונות, על המצב הנוכחי של סוד הולך וגדל. אני יודע שרבים יחלקו על דעתי, וזה מובן. הפתרון של הסוד נראה מאוד פשוט ונכון. אם הוא נכון לך, לך עליו. אבל ממה שאתה כותב אני חושב שהוא לא כל כך נכון לך, ועדיף הסיכון שבאמרית אמת. מה זה שקר חלקי? היא לא חייבת לדעת ששנתיים הלכת לקבל את השרות הזה. אתה יכול לומר לה שאתה פשוט חש את הצורך הזה, שמחברים אתה יודע איך זה מתנהל (או שהלכת פעם לפני שהרכת אותה), וזהו. היא לא צריכה לדעת הכל, כי זה לא יתן כלום לא לה, לא לך ולא לקשר. זאת כוונתי בשקר קטן שהולך ודועך, כי עם הזמן הוא מאבד את משמעותו. מריוס

pasa24

New member
כבר שנתים אתה חיי

בסוד. האם משבר נוסף אתה רואה באופק אשר מערער את יציבותך בסוד?. ידוע שככל שחולף הזמן חדותו של השקר הולך ומתקהה.

czar

New member
קצת טקטיקה

לך וספר לה על חבר או על שקראת על הנושא ותראה איך היא מגיבה, אם אפשר תתקדם, תגיד לה שזה מעניין אותך קצת, תראה איך תגיד, לאט לאט במצב רוח טוב תגיד לזה "וואללה, הייתי מנסה את זה פעם".... וכו וכו וכו תעטוף את האמת בסיפור מופרך שלא יתקשר אליך ותראה איך היא מקבלת. הסיפור כולו אסור בתכלית האיסור לספר כי באותו רגע הרסת לך את החיים גם את נשארתם יחד, טוב לך, אתה לא פוגע באף אחד....תהנה וזהו. צעד צעד, בלוק בלוק תראה איך ואם זה בכלל בסקופ המחשבה שלך, אולי תתאכזב, אולי לא.

אוקי

נראה לי שאם אחליט להעלות את הנושא אז אשתמש בטקטיקה כזו אולי פשוט לכתוב הודעה בפורום שגם היא קוראת....רעיון מעניין

czar

New member
להתחיל עם משהו כמו...

חבר (שהיא לא מכירה) סיפר לך בלה בלה....והיית בהלם....חכה ותאזין לה אחכ אם היתה חיובית, "וואלה חיטתתי קצת ברשת וקראתי, ואת יודעת מה....זה מה זה נפוץ.....מעניין....וכאן שוב לעצור" וזהו ליום אחד... וכן הלאה. שום דבר שקשור בך בשלב זה וגם בעתיד, אתה לא מספר לה אף פעם על עצמך, מיותר ולא תשיג כלום, רק להיפך.

נטס

New member
מודה,

לא קראתי את כל התגובות, אבל הנגלה הראשונה הספיקה לי.. אל תתיחס לדברים כמו שהמדען כתב, זה פשוט חוסר כבוד לשמו.. אני אתוודה ואומר שאני גם אוהבת S&M, פחות בפן של השליטה, יותר בפן של כאב, כך שיש לי מושג מה עובר לך בראש כשאתה חושב על הדברים האלה, שלאחרים לא נראים "נורמאליים" (ומי הם בכלל שיגידו???). הנה משהו שקרה לי שהעלה בעיה דומה (אמנם לא נישואים, אפילו לא חבר, אבל חוסר עניין ואפילו דחיה ממה שעושה לי את זה).. לפני כמה זמן הכרתי בחור, יצאנו כמה פעמים, והגענו למיטה. אמרתי לו בעדינות שאני נהנית להכאיב ושמכאיבים לי (לא פתחתי לגמרי את העניין, התחלתי רק עם שריטות ונשיכות קלות), והוא אמר שהוא לא מסוגל, ושהוא לא יהנה.. התחלנו את העניינים, ומתוך הרגל (ורצון להגביר את ההנאה) שרטתי לו את הגב, והוא פשוט עצר הכל וביקש שלא אעשה את זה שוב. האמת? התבאסתי לגמרי.. נהניתי מהסקס, אבל ממש לא כמו שאני נהנית כשלא מגבילים אותי (מן הסתם..). זה מצב לא פשוט להיות עם מישהו שלא חולק את אותם turn ons כמוך. אבל מה אם היא כן? חשבת לברר את העניין? תעלה את הנושא לאט ובעדינות, כל פעם קצת.. אולי תתפשר על שליטה טוטאלית ותנסו כמה דברים יותר "עדינים" (אזיקים פרוותיים, כיסויי עיניים.. אתה יודע, ערכת מתחילים..
).. בכל מקרה, לא הייתי מספרת לה על המלכה, אין טעם.. אבל בהחלט יש הרבה מאוד טעם לנסות להחליף את המלכה באישתך, גם אם לא תקבל את אותה רמה של שליטה.. ומי יודע, אולי היא תתגלה כשולטת אגדית?
בכל מקרה, בהצלחה שיהיה!

נטס

New member
טוב,

עכשיו קראתי קצת אחורה, ולצערי (ולצערך) כבר עניתי על השאלה שלי, וכתבת שהיא לא תיקח חלק.. השאלה היא עד כמה היא לא מוכנה.. כי אולי באמת תוכלו למצוא נקודת אמצע..

נטס

New member
בך? מתוק?

אף פעם לא עברה בי מחשבה כזאת... ואת הסרטון אני לא יכולה לראות כי אני לא נמצאת בארץ..

למעלה