דילמה בעייתית!

blacknight410

New member
דילמה בעייתית!

אני גולש שרוצה נורא להתחיל לגלוש ניסיתי את זה ומאז...פשוט נגנבתי על הקטע אני גר בקריות ויש לי כסף לקנות גלשן ציוד זמן הכל יש לי אבל יש לי בעיה אחת קטנה מעבנת!...הים! יש כמה חופים בקריות שקרובים אליי אבל אומרים שהחופים האלה מזוהמים!! עם שפכים עם פסולת עם הכל. אני לא יכול ללמוד לגלוש במקום אחר כי החוף המעולה שיש בחיפה רחוק ממני אז אני לא יודע מה לעשות ללכת לגלוש ולסמוך על העובדה שהים עוד פתוח ויש רוחצים או בקושי לגלוש שרק המחשבה על זה מבאסת

BADbob

New member
אממממממממ

אם אתה ממש ממש ממש אוהב את זה ניראה לי שזה שווה תהקרבה אבל אם אתה כבר מסתכן לפחות תידע מה זה תנסה ללכת לאתרים של משרד הבריאות ועוד כל מיני מקומות כאלו ותברר על זה אם באמת יש לך זמן אז זה לא יהיה בעיה עכשיו למקומות שרחוקים אתה יכול לקחת אוטובוס או משהו למרות שלא ניראה לי שיתנו לך לעלות את הגלשן מקווה שעזרתי........

loquado

New member
מי שענה לך מעלי לא הכי מבריק...-קרא

זיהומים ימיים יכולים להרוג אותך ! -לא פחות ! שירות החופים הישראלי לא מספק ובודק את כל החופים כל יום כך שלפעמים אנחנו ממש גולשים בדברים ששייכים לאסלה. ביוב מאוד מסוכן, יש חיידק שיכול לגרום לך לשיתוק אם אתה לא בר מזל במיוחד. זיהומים תעשייתיים ,ובייחוד כאלה של מתכות ורעלים כימיים למינהם יכולים לחרבש לך את המערכת החיסונית. גם כשאין הודעה על זיהום הים בקריות תמיד דוחה אותי -שמנוני ומלא ריחות מוזרים. חכה עוד מעט כשתגדל ותוכל להגיע לחיפה... לילדים שלי לא הייתי נותן להכנס שם למים - זה בטוח ! (אין כאן שום עניין של חישול -זה חומרים שהגוף בכלל לא יודע איך לתפקד מולם)

למעלה