דילמה בהשלמת תואר

rois5

New member
דילמה בהשלמת תואר

שלום לכולם. לפני 3 שנים התחלתי ללמוד לתואר הנדסאי תוכנה, אנשים אמרו לי שלא כדאי ללמוד את המקצוע הזה כי לא יהיה בזה עבודה, אמרתי לעצמי שעד שאני יסים יהיה שיפור בשוק. היום שנה לאחר סיום התואר וחודשיים לאחר קבלת התעודה המצב בשוק העבודה נשאר כמו שהוא, אני חושב להשלים לתואר מהנדס שזה עוד 3 שנים אבל נראה לי שעוד 3 שנים גם כן לא יהיה שיפור במצב ואני יעמוד באותו מצב כמו עכשיו. האם כדאי ללמוד תחום אחר או שכדאי כבר לנצל את תעודת ההנדסאי שיש לי ללימודי הנדסה? תודה לעוזרים. רועי

xx

New member
דחוף לפתוח עמותת מאוכזבי הנדסאים!!

זה פשוט מכה נוראה התואר הזה!!!

maya28

New member
לא רק נורא , אלא איום ונורא

רוצים לבטל את התואר הזה. אני הייתי הנדסאית ועשיתי השלמה למהנדס. זה היה כזה בזבוז זמן.

danyku

New member
הנדסאי-מהנדס

אני למדתי תואר ראשון מהנדסת אלק' אבל אני יכול להגיד מניסיון של חברים שהם למדו הנדסאים ואח"כ השלימו למהנדס שזה לא שווה לעשות הנדסאי. מי שרוצה להשלים למהנדס הוא צריך ללמוד 3 שנים ובסוף זה יוצא השלמה של 5 שנים. מה גם שבעתיד השוק יהיה מוצף במהנדסים ככה שהמעסיקים יעדיפו להעסיק מהנדס כי יהיה לו מהנדסים בלי סוף.

בזמנו למדתי להנדסאי ולאחר מכן

ראיתי בזה בזבוז זמן. ההמלצה שלי לאחרים היתה מאד ברורה או להוציא תואר ראשון, אז לעשות קורס תכנות שלוקח מס' חודשים בלבד, אבל לא להשקיע שנתיים בתואר, שלדעתי לא נותן כמעט דבר. לאחר התרסקות הבועה, ההמלצה שלי השתנתה לתואר ראשון ללא קיצורי דרך. למזלי אני סיימתי את לימודי עוד לפני התפתחות הבועה, כך שלא היה עודף עובדים, ויכלתי למצוא עבודה. היום הנסיון שלי מדבר הרבה יותר מהעדר תואר (למרות, שבהחלט יש דלתות, שהן סגורות בפני בגלל העדר תואר). שאת אומרת, שאת רואה במה שעשית בזבוז זמן, האם את מתכוונת לשנתיים של לימודי הנדסאי או גם ללימודי ההשלמה למהנדס?

ALBL

New member
Life choice.

If U LOVE this staf, go to the END. Else don`t forget to free the memory (place) for overs like U but more pations.

למעלה