דילמה בדייטים

SIRI41

New member
קודם כל תודה לך על התגובה

עם התוכן להבדיל מקודמייך שעשו צחוק מההודעה שלי. לגבי הסוף שכתבת, זהו, שבחור אחד פנה אלי וגם נראה יפה כך שאין לו מה לחשוש ובפגישה הוא אמר, הייתי בטוח שלא תסכימי להפגש איתי :))) טוב להבין מהודעתך שאני לא טועה במחשבה :))

Mastul4u

New member
הוא גם בטח אמר.....

שמעולם לא פגש אחת כמוך וכולי וכולי....... נ.ב כמה זמן עד שנעלם?

:))

כנראה שלך זה עדיין לא קרה.. אבל תתפלא, זה ישנו, זה קיים...זה קורה. אולי לא במקרה של מכוערים יפיי נפש שתוהים על האישיות.. אתה יודע, אלה שמבטלים את המעטפת מכורח המציאות הויזואלית שלהם. נוש ווין, לפחות הם מודעים |קריצה|

LO BA LI

New member
זה מה שקורה

" שהשוק " גדול כ"כ ויש כ"כ הרבה מה לראות ויש מכל הסוגים מכל המינים רעבים לעוד ואולי הפעם הבאה תיהיה יותר טובה יותר לטעמי ואין לזה סוף אנשים צריכים להחליט מתי בא להם להפסיק לשחק משחקים , מתי בא להם לנסות להכנס לאיזשהו קשר רציני ...

שירלי6

New member
בא לי

את יודעת כמה תגובות היו כאן כשבא לי?? זה בערך מה שקורה כשבא לי.

אאוריקה...מצאתי את הפיתרון...

עכשיו אני שם לב לחתימה שלך... תגידי.. אולי זה מה שאת משדרת לאנשים??? הם באמת לא מתעסקים איתך, ומשאירים את העיסוק בך..לעצמך. תוהה.

SIRI41

New member
../images/Emo13.gif טוב שלפחות אתה מצחיק אותי

אבל באמת כתבתי ברצינות. כאן מותר להשתטות, מי מסתכל על החתימות בכלל..

יערית

New member
ככה זה לפני פסח

השואל שיודע לשאול התם ששותק כי תשובותיו תמימות החכם שיודע שאין לזה תשובה חד משמעית והרשע...טוב הרשע לא קשור לעיניין. בקיצור,לפעמים זה בכלל לא קשור לאישה,לפעמים יש תגובה לא רצונית של התכווצות ביצים לפני הדייט. בסה"כ לגלות אמפטיה לרגליים קרות.

ערסlight

New member
אלמנטרי

"כשמגיעה אליו בחורה ש... חלום של כל גבר" והגבר אומר את זה... באמת מוזר. אם היא אומרת? שתוציא את המקל מהטוסיק [המחוטב] שלה.

שתגעת'????

המקל הוא זה שתומך בחיטוביות...אם להוציא, הכל ייפול :)). זה יהיה ממש, חיזיון אורקולי מרצד של צלולייט...{בעעע} אבל!!! זה דו כווני, כי אם במטה ומקל תקוע ותומך עסקינן, אזיי, גם במקרה האחר, זה יהיה "מוזר" עד דמעות לראות עד כמה זה נפול :)) וממש סיוט לכל גבר ואישה בו זמנית.

למעלה