דילמה בדייטים

SIRI41

New member
דילמה בדייטים

לפעמים נדמה לי כי גבר [מדברת כאשה ללא הכללות] כשמגיעה אליו בחורה שנראית טוב, שזורמת, שהיא אחלה - הוא חושבת אולי יש טוב יותר ומוותר על הדייט שיכול להיות חלום של כל גבר אחר , למה זה? למה לא יודעים להעריך דברים טובים ורוצים תמיד טוב יותר? [טוב נו זה יכול להיות גם להיפך]. אשמח לתגובות.

מוזר, לא שמעתי על זה

על סמך איזה סקר ומה מרחב הדגימה? מי החליט איך הצד השני נראה? אם יש כאלה הם בטח מעטים. הרוב שמחים ליתפוס כזה בן-זוג. גברים נתפסים בשלב ראשון למראה החיצוני. נשים? לא יודע אולי את יודעת?

SIRI41

New member
כאן אין סקר או דגימה

מן הסתם שאלה שבא ממני. לענין התשובה שלך, זהו שאתה צודק לכן לא ברור לי המצב העובדתי הזה, וזה קיים.

d a n i e l s 5

New member
יודעת למה....

כי...מה שבענייך נראית טוב, זורמת, אחלה...בעיניו לא ! מה שאת חושבת שהוא חלומו של כל גבר הוא לא החלום של הגבר הזה. נורא פשוט. בלי מחשבות, סרבולים למה, כמה, ואיך.

SIRI41

New member
אני הבנאדם האחרון

שנכנס לשאלות של למה ואיך וסרבולים, אבל באתי בסבבה לשאול, אבל לא נראה שאני מקבלת תשובות ממקום נכון. שאלתי שאלה פשוט בכיף לא בלחץ ונדמה כאילו עונים לי הפוך על הפוך. לא משנה תודה בכל אופן

d a n i e l s 5

New member
צר לי שלא סיפקתי אותך.

נשבעת לך בא'משלי..... שלא זייפתי. ושום הפוך על הפוך לא היה..... למען האמת לא נתת צ'אנס להתהפך.

אייל 401

New member
דניאלס הזיוף משירשור אחר !!!!!!

תבלבלת עיוני עכשיו זה בכללי לא על אורגזמות

t o t a l

New member
מה פרוש זורמת?

מה זה לא זורמת? מה זה אחלה? מה זה לא אחלה? מי קובע? מי מודד? מי אומד? הקלות היא בלתי נסבלת [לכאורה] והשפע מסנוור לעיתים. הכל סתם. חלול. שטחי. רדוד.

תצאי עם עצמך, הכי טוב..../images/Emo3.gif

בילוי נעים, ובהצלחה ..

מצוטטת

New member
או יופי....../images/Emo161.gif כלבבי../images/Emo3.gif

העדיפויי בעינייי אומר לתנת תמיד זכות להשפרצה הספונטנית היא הכי משובחת! אפ'פם לא מזוייפת
הזותי ההיא מה מזייפת היא זו מה מרסנים לה..... לא טוב היות האדם מאופק כלל #1 אצל מצו'

ממש לא

או שלא הבנת מה היא כתבה.. או שאתה...[נוותר על הציניות הפעם, שמאוד נתבעת כאן אפילו}

מדמיין לי..

בעל מסעדה שמכין אוכל גרוע ותפל, עומד בפתח המסעדה שלו, בוכה על מר גורלו ועוד ומתפלא איך אנשים לא באים לאכול מהאוכל המדהים שלו.. זה שהאוכל שלו טעים יחליטו הסועדים ולא הוא. ומי שלא יודע "להשתמש" באחרים כמראה לעצמו... יש לו בעיה.

מטפאורה...לא לעיניין.

א. אנשים "אחרים" לא אמורים לשמש מראה לאישיות שלך, לעולם, אדם שלא מודע לעצמו, תהיה המראה או הדיעה שלהם ככל שתהיה חיובית, היא לא רלוונטית ולא תעזור במקרה הנ"ל. ב. כאילו אף פעם כזה לא קרה לך שהמשכת הלאה במירוץ האין סופי הזה של ההיכרות ולו רק מתוך רצון להיות שם ולהכיר עוד, שלא לדבר על תחושת הפיספוס הזו של אולי יש משהו טוב יותר, בשבילך, מעבר לכתף שלה? ג. כאילו מעולם לא קרה שהרגשת אי פעם שם או כאן, שעומדת בפנייך בחורה מקסימה ו ..., אבל...יחי האבל הקטן הזה, חששת להכנס לזה, נמלכת בדעתך שזו האחת לך, הרגשת שהיא "גדולה" עלייך, הרעב שבך הכריע להמשיך הלאה לבחורה אחרת? {אמרת את זה במלל שלך...הכל עיניין של טעם, טיימינג, לוקיישן}

תגובה.

א. יכול היות שזה מגיע מהרגשת נחיתות, חוסר בטחון עצמי ומודעות עצמית. גבר ש"מוותר" לך, לא רואה את עצמו ראוי להיות לצידך, אבסורד, אבל נכון. ב. יכול להיות ממקום של רעב ואי סיפוק, כאילו מירוץ לחיפוש אחריי המושלמת..זה מה שייגרום לו שלא לראות אותך בשלמותך אלא מעבר לכתף, שמא הוא מפספס הזדמנות "פז".. קרה לי כמה פעמים, דאז, באתר קופידון, שתהיתי נורא, למה אנשים טורחים להביט בכרטיס שלי מבלי להשאיר הודעה, התשובה שקיבלתי דיי הדהימה אותי.. אני פניתי, הרימו גבה, ענו לי שלושה: "חשבנו שלא תסתכלי עליינו בכלל.." כמה חוסר מודעות ובטחון היה שם.. עצוב.

למעלה