דילמה אקדמאית

yoav81

New member
דילמה אקדמאית

אנא עיזרו לי להחליט... אני צריך להחליט ממש ביומיים הקרובים איפה ללמוד תואר שני: בתוכנית חברה וסביבה באונ' ת"א(בחוג לגיאוגרפיה) או באוניברסיטה העברית- תואר שני בגיאוגרפיה עם התמחות בלימודים עירוניים ואיזוריים. יש לציין שאני מתעניין בתחום האורבני כך שאונ' העברית נראית הרבה יותר מכוונת למטרה. הבעיה היא שאני תל אביבי והנסיעות לי-ם עשויות להיות מעיקות, וחוץ מזה בי-ם צריך הרבה יותר נקודות לתואר. האם מישהו מכם למד באחת מהתוכניות האלו ויוכל לחוות חוות דעת כל שהיא??

לא מכירה

אבל אני יודעת שאני הייתי הולכת על ירושלים אם זה מה שיותר מושך. לגבי הנקודות, עד כמה שידוע לי, זה אותה כמות קורסים אבל בכל מקום חישוב הנקודות לקורס הוא שונה. כדאי מאוד לבדוק את העניין הזה כדי שלא בגלל טעות תבחר לא טוב. בעניין הנסיעות, זה כבר מאוד אישי, כמה אתה מוכן להקדיש לזה, אני נמצאת במצב דיי דומה לשלך ובכלל לא רואה את עניין הנסיעות כמכשול, פשוט ניטרלתי את זה מהחישוב, חוץ מזה, בתואר שני לומדים מקסימום יומיים בשבוע ודואגים שהם יהיו מלאים וכך מנסים לקצץ בימי הנסיעה.השורה התחתונה היא - מה זה כבר קצת אי נוחות (או אפילו הרבה ) לעומת הגשמה עצמית וסיפוק? התואר ישאר איתך תמיד והנסיעות יחלפו תוך ארבע סימסטרים. המון בהצלחה ואולי ניפגש בלימודים. כשאדע היכן אני ממשיכה את התואר השני, אשמח לספר.

yoav81

New member
דברים יפים, ללי...

אני הולך על האופציה הירושלמית....

../images/Emo2.gif

אל תבוא אלי אחר כך בטענות, אני לא אהיה פה.
ב ה צ ל ח ה ! עיר הקודש תמיד עושה לי את זה
בלי ציניות.

למעלה