דיליי

grassus

New member
אני לא זוכר

אבל כשהייתי היה שם את הדיליילה אם אני אהיה בזמן הקרוב אני ארשום

the mnm factor

New member
מחירים

ראיתי כמה שמוכרים אותו יד שניה ב700- אבל זה בקריית שמונה. חבר שלי קנה אחד ב600 לא מזמן כשבכלי זמר חדש עולה 1,300 אנשים מוזרים. בכל מקרה דליילה רגיל 1,300 דליילה הXL 1,700 שקל דיליי\אקו מצוין! סאונד מאוד ישן ושמן...

the mnm factor

New member
אגב!

לא מייבאים אותו יותר קארל מארטין החליטו לא להביא אותו יותר לארץ אז אם אתה מוצא אחד במחיר טוב אני מציע לך לקנות אותו...

The Walrus

New member
אולי ענק

אבל עדיין לא קיבלתי תשובה מספקת, חוץ מההצעה על הדליילה של קארל מרטין, פדאל שאני בהחלט יבדוק. אני מבקש מכולם - ובעיקר מרועי 0 להישאר בנושא, בלי נצל"שים שונים או החלפת נושאים, כמו הספרקל דרייב או ה"כל-דיליי-הוא-גם-ריברב". אם אתה רוצה לדבר על הספרקל דרייב, תפתח שרשור חדש או פנה אלי במסר.

grassus

New member
אם אתה רוצה

ראיתי דיליי אנלוגי ממש טוב ונראה לי שמה שבאמת מתאים לך זה או הרפליקה או אנלוגי זה נשמע\ נראה דיי טוב לא יצא לי לשמוע אותו פנים מול פנים http://www.gearwire.com/moog-delay.html

doc monti

New member
וקבל המלצה

TD-X של Guyatone. יש לי את הדיליי הזה והא נשמע ממש טוב. זה אמנם דיליי דיגיטלי שמדמה אנלוג, הוא עושה את זה גם בעזרת מנורת AX12, אבל אל תשכח שגם הרפליקה הוא דיגיטלי למעשה. מה שכן, אין לו טאפ טמפו. אני קניתי בסביבות ;400-1500, אבל אתה יכול להזמין מאיביי בקצת פחות- חדש עולה 225$ נדמה לי.

למעלה