- שיר השבוע (של אביתר): נראה לי שלא שמעתי אביתר השבוע, אם כי 'אמביציה', 'שיר טיול' ו'דיו' ליוו אותי.
- שיר השבוע (כללי): שולי רנד - מה התכלית, ערפל, מתוך שינה, חלום ליל קיץ, "קרב אגרוף" של אפרת גוש נתקע לי בראש, "עיניים זרות" של רונה קינן, שאני חושב שהשבוע הבנתי אותו במלואו לראשונה. וגם - אביב גדג' - הסוד, דויד פרץ - ניסיתי ונכשלתי, רות דולורס-וייס - I love.
- אלבום השבוע: שולי רנד - נקודה טובה, רות דולורס-וייס - Come see.
- ספר השבוע: נועה ירון-דיין - מקימי. אחד הדברים הכי יפים בעולם הוא חזרה לספר אהוב לקריאה נוספת, ופתאום לגלות בו עוד עומק, ועוד רוחב, ובעיקר עוד רלוונטיות.
- ציטוט השבוע: "הרבה אנשים נוהגים לומר, 'אני לא יכול לחכות לראות מה ייצא מימך, איזה בנאדם תהיה.' אז אני מסתכל עליך כבר עכשיו, ומתמלא גאווה כשאני רואה איזה בנאדם יצא מימך." וגם: "אתמול בלילה, רגע לפני שנרדמתי, באת והארת לי שתי מילים בלבד מתוך התפילה, נפחת בהן נשמה בתוך החושך. "וה' ער..." כמעט פרחתי עד אליך, "ה' ער..." ומיד נסגר הפרגוד שוב. אתה ער, ריבונו של עולם, אתה ער. לעולם לא עוזב או נרדם. מנגיעה שלך ועד לנגיעה הבאה אני מחכה לך בצייתנות. אולי ככה מרגיש עץ זית עתיק בן אלף שנה עם גזע עבה, מאובק ומפותל, שאי-אפשר להקיף בשתי הידיים, אולי ככה הוא מרגיש כשיורד עליו יורה קצר ומלחלח אותו לכמה דקות רעננות וחולפות." (מתוך 'מקימי')
- סרט \\ סדרת השבוע: המומינים! גאונות לשמה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "אל תפחד... אין לך מה לאבד."
- אמוטיקון השבוע: הרבה
וגם די הרבה
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שייכות, שחרור, התקלפות, חופש, במילה אחת פורים. הופעה של שולי רנד. כמה רגעים שלמים.
- משהו שהרס את השבוע: לא יודע איך ממשיכים מכאן, וגם לא רוצה במיוחד להמשיך.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיצא הסינגל
, אולי הופעה של עמיר לב.
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: אחרי שנים בלי לצייר, נתקפתי פתאום חשק לשרבט משהו באמצע פרק של "המומינים", וזה מה שיצא
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שולי רנד. האישיות שלו כפי שהיא התגלמה בהופעה ביום חמישי השבוע פשוט כילתה את כל הציניות שבי ושאבה אותי אל תוך החוויה באופן טוטאלי, בלי להסתכל אחורה או למטה, בלי לספור, וזה משהו שלא עשיתי כבר לא יודע כמה זמן.
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): כמה שיותר התפרקות ובנייה מחדש.