דילוג כיתה

מצב
הנושא נעול.

קמליה1

New member
דילוג כיתה

דילוג כיתה
לילדים שלי לא התעוררה כל בעייה לאחר שדילגו כיתה, אבל כשהגיעו לאוניברסיטה בגיל 17 איך שהוא הם לא התאימו חברתית ואז נוצרו בעיות. בדיעבד, אילו ידעתי על הבעיות שתיווצרנה, הייתי הולכת עם הדילוג אבל הייתי ממליצה שהם לא יילכו ישר מהתיכון לאוניברסיטה בגיל 17 למרות הישגיהם בלימודים אלא יעבדו שנה-שנתיים לפני האוניברסיטה.

אני דווקא

דילוג כיתה
לילדים שלי לא התעוררה כל בעייה לאחר שדילגו כיתה, אבל כשהגיעו לאוניברסיטה בגיל 17 איך שהוא הם לא התאימו חברתית ואז נוצרו בעיות. בדיעבד, אילו ידעתי על הבעיות שתיווצרנה, הייתי הולכת עם הדילוג אבל הייתי ממליצה שהם לא יילכו ישר מהתיכון לאוניברסיטה בגיל 17 למרות הישגיהם בלימודים אלא יעבדו שנה-שנתיים לפני האוניברסיטה.
אני דווקא
השתלבתי יפה מאוד חברתית באוניברסיטה בגיל 17, אבל לא למדתי במסגרת מלאה, אלא רק במסגרת חלקית משולבת עם התיכון.

מה שאת אומרת תקף, עקרונית,

דילוג כיתה
מה שאת אומרת תקף, עקרונית,
גם לגבי עתודאים. כעתודאית לשעבר אני יודעת לומר שזה לא תמיד נכון, ושוב - שכל אדם צריך לקבל החלטות בהתאם לנתוניו, לשאיפותיו ולמטרותיו. וכל עוד ההחלטה הפיכה - אין נזק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה