דילוגים בתורה

G o v e rn o r

New member
לא. כדה"א קיים בין אם יש עליו חיים

ובין אם לאו. "בורא", לעומת זאת, קיים _רק_ בג´לי אשר בין אזני מאמיניו. אילו לא התפתח יצור בעל הכרתיות ומודעות, או אילו אבדה האנושות לפתע מחמת התקפת אורגניזם חוצני, או פליט מעבדה - היה "בורא" אובד יחד עימה...

G o v e rn o r

New member
הוא קיים מזה כ- 4.5 מליארד שנים,

בטרם היה אורגניזם חי עליו. העלמות האנושות כתוצאה מהתקפת אורגניזם עוין, אינה משפיעה על מאסת כדה"א ואינה משנה את השפעתו על הירח. כדה"א הוא עצם מוחשי, להבדיל, מקונספט "בורא" שהוא immaterial, תרתי-משמע, ומכיוון שה- domain בו "בורא" כביכול קיים, הנו אורתוגונלי למציאות, אתה יכול לטעון לגביו המון טענות, בלתי מדידות (untraceable, unmeasurable). ולהשומע ינעם...

רון סי

New member
מאיפה אתה יודע את כל הדברים האלה?

כמה זמן כדור הארץ התקיים... מה יקרה ל"מאסת" (?) כדור הארץ בתנאים כאלה ואחרים... נשמע כמו הצהרות בומבסטיות ללא בסיס מוצדק.

G o v e rn o r

New member
"מאיפה אתה יודע...כמה זמן כדור

הארץ התקיים" לא נולדתי עם ידע זה. קרא ותדע אף אתה. Radioactive decay הנו תהליך אשר אינו מושפע מכוחות חצוניים, אם היום מחצית חיים של איזוטופ מסויים היא X שנים, כך היה גם לפני מליארד או שניים. המודל המוצלח המצוי בידינו לתאור דעיכה רדיואקטיבית אינו כולל coefficients כגון "בורא", או "יצור תבוני", או כיו"ב. "מה יקרה ל"מאסת" (?) כדור הארץ בתנאים כאלה ואחרים" לא די להטיל ספק בכל statement של הזולת במטרה להראות ששיטתך (אשר לא תצלח לדבר זולת לצור בה על פי צלוחית) ושיטתו (המצליחנית באפן סדרתי, רציף, עקבי) שוים (בחסר היכולת כביכול להסביר מושגים אלמנטריים מאד). עליך להציע תאוריה בת-בדיקה מדוע חסול מינים מסוימים או רבים ישפיע על מאסת כדה"א. הסכנה הגדולה היחידה הנשקפת לכדה"א כגוף פיסי (פרט לפגיעת מטאוריט גדול), היא הפיכת השמש ל- Red giant בעוד כחמשה מליארד שנים, על פי תאורית Hertzsprung-Russell, כי אז עלול רדיוסה להיות גדול מרדיוס מסלול כדה"א סביבה, ונאוכל כנעורת הפשתן...

רון סי

New member
מאיפה אתה יודע את כל הדברים האלה

שוב אתה קובע שמשהו לא מושפע מכוחות חיצוניים וכך היה לפני מיליארד שנים. וכל זאת על סמך מחקר מדעי שכוחו רב בהצלחות בחיזויים קצרי מועד, שמתבדים לאחר שנים מספר. המודל המוצלח: מצחיק מאד. גם ניוטון פיתח מודל מוצלח. לדעתי, על סמך נסיון העבר של האנושות, רק תאוריות שמצליחות להתמיד בתחזיות והסברים של תופעות בתחומן במשך אלף שנים לפחות ראויות למידת אמון מסויימת. לפני זה מגיע להן רק ניד ראש חביב ומסמפט, ואיחולי הצלחה חמים, אך לא מעבר לזה. לא די... עליך להציע תאוריה: מה פתאום. לא צריך להציע שום תאוריה חלופית בשביל להטיל ספק בתאוריה קיימת. אז נשארים במצב של אי-ידיעה, שהוא מצבו הקיומי הרגיל של האדם.

L7

New member
יתכן וכל הויכוח הזה הוא במוחו של

פרח לוטוס לבן על גדות נילוס איזשהו והויכוח הוא בין שניים- שלושה עלי הכותרת למעשה. אז מה? ואם תחשוב שאולי כך תפסיק להתווכח? או שהנחות היסוד שלך מקובעות יותר ממה שאתה מודה ולכן אתה מקליד ומנגב חומוס ללא תהיות מנטרלות .

G o v er n o r

New member
"שוב אתה קובע שמשהו לא מושפע מכוחות

חיצוניים וכך היה לפני מיליארד שנים" הטבע הוא אמפירי. אין הוכחה לוגית לנכונות שום תאוריה. כל תאוריה נבחנת ללא הרף ומספיק כשלון חזוי בודד כדי שתיזרק. יתר על כן. אני נכון להתערב אתך כי לגבי כל רגע נתון עליו נסכים מראש, תעמוד גם התצפית הבאה בהתאמה גמורה עם התאוריה שלי. נראה אותך מתערב באופן הפוך כדי להפגין בטחון שאופרך. "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע. "וכל זאת על סמך מחקר מדעי שכוחו רב בהצלחות בחיזויים קצרי מועד, שמתבדים לאחר שנים מספר" "קצרי מועד"? נו, טוף, ההסטוריה המתועדת של המחקר המדעי היא רק בת כ- 2500 שנים. אני מסכים שזה פרק זמן קצר, יחסית לקנה מידה גיאולוגי. זה משאיר בחוץ גם את כל ארועי המיתולוגיה היהודית. אין להם זכות עמידה מכיוון שהם מחוץ לתחום הרקורד המתועד של המחקר. "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע. "המודל המוצלח: מצחיק מאד. גם ניוטון פיתח מודל מוצלח" כן. הוא אמנם הצריך תקון מסוים שחסרונו לא היה מורגש כל עוד לא הושגו מהירויות גבוהות מכמה אחוזים של מהירות האור, וגם אז הקשר בין מהירות, מאסה ותנע נותר תקף. "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע. "לדעתי, על סמך נסיון העבר של האנושות, רק תאוריות שמצליחות להתמיד בתחזיות והסברים של תופעות בתחומן במשך אלף שנים לפחות ראויות למידת אמון מסויימת" גם אלף שנה אינן ערובה. ובכל זאת יוצאים למסעות בחלל על סמך הכרות בת הרבה פחות מאלף שנים עם המודל, מדיקים בתכנון האורביט באופן לא נורמלי חרף המרחקים הדמיוניים וחוזרים בשלום. "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע. "לפני זה מגיע להן רק ניד ראש חביב ומסמפט, ואיחולי הצלחה חמים, אך לא מעבר לזה" עליך להיות עקבי, לנהוג כך בעצמך ולהמנע מהסתמך על מודלים "לא מוכחים". אינך עושה זאת. מדוע? "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע. "עליך להציע תאוריה: מה פתאום. לא צריך להציע שום תאוריה חלופית בשביל להטיל ספק בתאוריה קיימת" כדי להטיל ספק בתאוריה קיימת עליך דווקא להציע ולתכנן נסוי המפריך אותה. אם אינך מצליח אפילו להרהר ולהעלות על דעתך כיצד ניתן להפריכה - היא טובה, כל עוד היא ממשיכה להנפיק חזויים מוצלחים. "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע. "אז נשארים במצב של אי-ידיעה, שהוא מצבו הקיומי הרגיל של האדם" זה המצב הקיומי הרגיל ש לאדם שאינו מתענין בעניני-טבע. "בורא"/"מנוסקריפטים" לא יצלחו אלא לצור בהם על פי צלוחית, ככל שמדובר בחקירת עניני-טבע.

preacher

New member
הייתי עונה לך.

יש לי תשובה שבטוח תשכנע אותך. תשובה מצוינת. תשובה מדהימה. רק מה, אני לא בטוח שאתה קיים. אתה יודע מה, אני מטיל בזה ספק ממשי, כי אלו רק החושים שלי שאומרים לי שאתה קיים. אולי לא אראה יותר הודעות שלך לעולם. אז אני לא אכתוב את התשובה שלי.

G o v e rn o r

New member
לבטח קל יהיה למצוא, בסיוע foreplay

מתאים, גם "פואד ניצח" או "פאד ניצח" או "פואד נצח" או "פאד נצח" וכן אחת הוריאציות על "רמון ניצח". וכל זאת - על לפחות אחד משבעה כתבי-יד, אשר הזיקה שלהם למעמד הר סיני היא quentionable. זה בסדר מבחינתי שתתעסק בעניני וודו אלה, בתנאי שתמיד תצורף לכל "מופת" התמונה המלאה, היינו, רשימה מלאה של צעדי ה- foreplay, וההסתיגויות. אגב, לפיתיה, כהנת האוראקל במקדש אפולו בדלפי היו הצלחות הרבה יותר מרשימות. מסתבר שאלכסנדר הגדול נועץ בה לפני מסעו האחרון ושאלה האם יעלה יפה. היא השיבה "אתה תהרוס אימפריה גדולה". היא צדקה. הוא הרס אימפריה גדולה. זו של עצמו...

dar האחת

New member
אפשר למצוא את הדילוגים המתאימים

כדי להראות לכל הרשעים מה יהיה סופם אולי זה ירתיע אותם?

voguemaster

New member
או למצוא

את דוד XX-XXXX מזבל בפורומים הנה אחלה דילוג
מלאו את השם החסר

dar האחת

New member
יש אפשרות נוספת

בוחרים למשל דויד 170 מחפשים את האותיות והמספרים ואחר כך כותבים על זה תיאוריה (אפשר להוסיף גם כינוי שניתן לאדם למצוא את האותיות ולשזור בתיאוריה עוד יותר מורכבת !!

דוד170

New member
רון סי

אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא. כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג שונה. לדוגמא הדילוג הראשון בין אות לאות - x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים כאשר הדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי בהודעות הקודומת. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד כאשר הדילוג בין אות לאות שונה, וכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי. מצורף קישור לדילוגים על רצח רבין ואת זה גילו עוד לפני הרצח. כך שלא נוכל לומר שעושים עיגול מסביב למטרה. מצורף קישור על כך. רצח רבין במוצאי שבת, ליל י"ב בחשון שנת תשנ"ו, ה4- בנובמבר 1995 אירע בארצנו רצח שזעזע את כל תושבי הארץ, והכה גלים בכל רחבי העולם. יצחק רבין, מי שהיה אז ראש הממשלה, נרצח בכדורי מתנקש. לאחר הרצח התפרסם בעתונות העולמית מכתבו של העיתונאי האמריקני מייקל דרוזנין אל יצחק רבין, מכתב שנשלח זמן רב לפני הרצח, ובו הוא מודיעו כי על פי צופן תנ"כי שנבדק ואומת פעמים רבות, עתיד הוא, יצחק רבין, להרצח. מכתב זה הועבר לראש הממשלה באמצעות ידידו הקרוב המשורר חיים גורי באחד לספטמבר 1994 כלומר, למעלה משנה לפני הרצח. דרוזנין מציין בספרו "הצופן התנכ"י כי המכתב היה גם למראה עיני הרמטכ"ל דאז, רב-אלוף אהוד ברק. במכתבו מספר העיתונאי האמריקני לראש ממשלת ישראל על גילוי צופן נסתר בתורה על ידי מתמטיקאי ישראלי, צופן המגלה פרטים על אירועים שהתרחשו אלפי שנים לאחר כתיבתם. "אני מספר לך על כך", הוא כותב, "משום שזאת הפעם היחידה ששמך המלא - יצחק רבין - מוצפן בתנ"ך, והמילים "רוצח אשר ירצח" מצטלבות עם שמך". * היתכן שמישהו יידע לפני למעלה מ3,000- שנה את דבר הרצח?? היעלה על הדעת שמישהו אז הכיר את שם הנרצח ואת סופו הטראגי, ואף יידע לציין את שנת הרצח ומקום התרחשותו?!? למרבה הפליאה, מידע זה על כל פרטיו מופיע בתורה בהצפנה, כאשר חלק מן המידע אף התגלה לאנושות בצופן התנ"כי עוד קדם שהתרחש במציאות. (ועיין בעיונים לפרק זה, בסופו). באותו מכתב מזהיר העיתונאי האמריקני את רבין כי אסור לו להתעלם מזה, משום שרציחות נוספות של מנהיגים, כגון: אנואר סאדאת, ג´ון קנדי ורוברט קנדי, מוצפנות אף הן בתנ"ך, כאשר לאחר הרצח ניתן לגלות באותו טקסט גם את שמו של הרוצח, תאריך הרצח, המקום, והאופן שבו הוא בוצע. עוד קדם הרצח מצא דרוזנין את התאריך תשנ"ו, כשנה שבה יתבצע הרצח. לאחר הרצח הוא גילה את שם הרוצח - עמיר, ואת מקום הרצח - תל אביב, מוצפנים בסמוך למקום שבו הוצפן הרצח עצמו. (ראוי לציין שעוד לפני דרוזנין, מצא דורון ויצטום את המימצא הנ"ל אודות רצח רבין. היה זה ביום שרבין נבחר לראשות הממשלה). פרטים מלאים על הנ"ל ועוד, ניתן למצוא בספרו של מייקל דרוזנין, "הצופן התנ"כי". (בעמ´ 36 הוא מעיד כי יכול הוא בכל יום ויום לקחת את ה"ניו יורק טיימס" או את ה"ג´רוזלם פוסט", ואם הידיעה בעמוד הראשון מספיק חשובה, הוא ימצאנה מוצפנת במסמך התנ"כי שנכתב לפני 3000 שנה. דברים ברוח זו שמעתי גם מידידי המוסיקאי אהרן עמנואלי, החוקר זמן רב את הצופן שבתורה, והוא אכן מוכיח זאת לעיתים מזומנות לנגד עיני וכפי שציינתי בפתיחה).

dar האחת

New member
אולי המכתב הגיע לידעת המעורבים

ברצח וזה מה שגרם להם לחשוב שזהו אכן צו אלוהי?

dar האחת

New member
איך אתה יודע? מדוע אתה נחרץ

כל כך. כמו שאתה כותב לא הגיע הקביעה שלי שהוא כן הגיע!!!

למעלה