דיכווחי ספתעל'ה!!

דיכווחי ספתעל'ה!!

פורום יפה שלי!! עברו חודשיים מאז עברתי לבצפר חדש והציונים הטובים באים להם! 104 בלשון (לא עשיתי בגרות..אז השנה תהיה לי! אחלו לי הצלחות!!) זה הציון הכי גבוה בכיתה!!!!!!!!!!! 100 בבוחן בהיסטוריה 85 בוחן שני בהיסטוריה 100 בבוחן באנגלית הלם! חחחח ו60 בבוחן פתע של ספרות ..וזה לא מוצדקת אני ידבר עם המנהל יאפ! לא ניכנסתי המון זמן ואני רוצה לאחל לכולם שנות טובות!

icודליה

New member
ספתזיטה.

שנה טובה
חכמה שליייייי

zvozda4ka

New member
מתווווווווקע!../images/Emo15.gif

מה חדש? הכל טוף? איזה כיף לך....איזה ציונים טובים ישלך! I MISS YOU

Moranus

New member
יפה לך!!!

תמששיכי כך... אצלי עברו חודשיים מאז הבית ספר החדש אני קורעת את התחת שלי אחרי ש-10 שנים לא למדתי.. אני חורשת יושבת לומדת ומוציאה נכשלים....איזה כיף!!! ועוד דואגים לעדכן את ההורים שלי בכל ציון בכל עבודה בכל פיפס שאני מוציאה מהפה...והבגרויות....אני לא יודעת אם אני יגיע אליהם בקצב הזה לא יגישו אותי

מורנושק'עעעעעעעע

יפיופה של!! בטח שיגישו אותך!! אני השנה ממש קורעת את התחת בישביל ציונים! מחר יש לי בוחן מחרתיים מבחן ויומיים אחרי עוד בוחן וככה הולך להיות לי כל השנה אין לי זמן לנשום! והבחנים האלה זה מה שמזרז את הלמידה! תשבי..שתי שוקו תסגרי אהדלת ותלמדי! סיכומים! בלגאנים! היסטוריה שהאתי ועשיו אני מתה על היסטוריה! שנה שעברה בבגרות קיבלתי 56 והשנה אני יוציאלפחות80! אנודת!! תעשי ככה גם את ויהיהרקטוב!! בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!

למעלה