דיכאונות

c h i r o

New member
דיכאונות

אמא שלי , סובלת בזמן האחרון ממצב רוח מאוד מעיק, תמיד בערבים, יש לה לחץ בחזה ורצון לבכות כל הזמן, אני יודעת שחלק מהעניין זה גיל המעבר היא בת 55 , אבל זה די מפחיד אותי. כל הפרטים שיש לי אליה זה תאריך לידה 11.6.48 שמה פנינה אשכנזי שם אמא נזלי, נולדה בעירק. בחדר של הוריי יש ארון גדול ודלתויו עשויות מראות, אי אפשר לכסות אותם - בכל מקרה היא לא נכנסת לדכאון דווקא בחדר, זה קורה לה בכל מקום. בחדר יש גם תמונה של אישה לבד עם חתול שחור, שנמצאת ברשות הוריי מיום נישואהם- ויש לציין כי אין בעיה בזוגיות (אני שזה לא טוב אישה לבד). אני אודה לכל פתרון, אמא שלי תמיד הייתה אישה שמחה בחלקה והדבר הזה מפחיד אותי. תודה רבה

ערב טוב ../images/Emo13.gif

כנראה שיש עוד דברים בבית מעבר לאלה שציינת, ואת התמונה עם החתול היגיע הזמן לזרוק למרות שלכאורה נראה שזו תמונה שאינה "מזיקה". לא הייתי אומרת שרצון לבכות, הוא דכאון, אבל...כנראה שיש דברים שרוצים לצאת הרבה זמן ועכשיו הם יוצאים... עשו סדר יסודי בבית,הוציאו את כל מה אין בו צורך, וחפשו דברים שעושים רושם של נוקשות וקור. להמנע מתמונות שמרמזות על בדידות ולבד, להוסיף צבע לבית בפריטים שונים, ואולי אפילו אקווריום כדי להקל עליה. כדאי להוסיף צבעי אדמה - כתומים, צהובים וטרקוטה. מפחיד, אולי, אבל זה מה שהיא רוצה כרגע... כדאי לאפשר לדברים לקרות ולא לחסום את זה ע"י הפחד שלכם... תנו לה לבטא את מה שקורה איתה עכשיו,אפילו אם זה מפחיד... תאריך הלידה שלה מרמז על הצורך בעבודה רוחנית - ז"א ללמוד משהו מתחום הרפואה המשלימה, שאיתו תוכל לעזור לאחרים וכך גם לעצמה. ב ה צ ל ח ה ! ! !

c h i r o

New member
ואם לימודים אבל לא מתחום הרפואה

המשלימה ??, היא רוצה ללמוד קורס איפור, היא ספרית במקצועה ומאפרת, אבל היא רוצה ללמוד טכניקות חדשות וכו' , גם זה יתרום נכון? הוריי רוצים ללמוד גם קורס לאנגלית. תודה

../images/Emo45.gif כל לימוד יתרום לה

אבל... הכיוון של רפואה משלימה יוסיף לחייה משהו חדש שאיננה מכירה ויתרום להתפתחות שלה באופן מאוד משמעותי... קורס באנגלית ביחד - מ צ ו י ן לילה טוב

למעלה