דיכאון..

אם

רוצים באמת שזה יעבור.. זה עובר... אבל במקרה שלך.. אתה לא רוצה... אתה מעדיף לשקוע בעבר.. לרדוף אחרי הרוח... אז מה לעשות?

אתה

ממש מעודד! תבין שלא כל בני האדם אותו דבר (וכנראה גם לא כמוך).. וכשנמצאים בדיכאון זלא משהו שאם אומרים יאלה יעבור והנה זה עובר. יש מצבים כנראה שאתה לא ממש מכיר...

תדפדפי

כמה שרשורים לפני כן, ותראי את השרשור שלו לגבי התחושות שלו. וכל מה שהוא כתב שם ומה שאני הגבתי לו שם, אז תביני מעצמך את כל העניין המדובר.

לא

כי אצלך זה מסודר.ממש כמו באופן אישי... לפי שירשורים, לפי תגובות, לפי אנשים.ואתה גם זוכר כל מילה שנכתבה אי פעם.כל הכבוד.... טוב לוידת....נו חפרתיייייי

תראה

אני מבין שזה קשה לך.. וזה באמת כואב מאד... פשוט חור בלב... חור ענקי.... אבל! אנחנו מאמינים בני מאמינים.. ואנחנו יודעים שאין כזה דבר שהקב"ה יביא מכה על האדם שהוא מקדים לה רפואה.. שהוא לא מקדים לה את היכולת והכוחות לקום ממנה...כל ההבדל הוא, האם אנחנו מאמינים בזה.. מביטים על הטוב שבזה.. או מעדיפים לבכות.. לראות את הרע.. מתעצלים להתמודד ומרגיעים את מצפוננו בטענה השגורה בפי כל - "אני לא יכול"... ואתה מה???

אני

מאמין לך... וזה באמת קשה מאד.. זה רגש כואב... אבל זה אתה שכחת?? השם בחר בך לעמוד בזה, כי השם בטוח ביכולתך, כי השם מאמין בכוחותיך! ואתה...? תוכיח לעצמך ולו שאתה ראוי לזה? או ששמא תיכשל?? זה אתגר קשה.. אבל יחד עם זה הוא מוכיח על רום מעלתך!! אתה תוכיח שאתה רם מעלה או שלא..?? בחירה שלך! בהצלחה אח!

אתה בטוח?

אתה בטוח שאלוקים רוצה שאני ישכח ממנה? אולי הוא רוצה שאני ילחם שהיא תחזור אלי? אוף.. אתה יכול לשאול אותו בישבילי מה הוא רוצה?

בטוח!

לכל הפחות בזה, שאתה מסוגל להתמודד עם זה!! לנצח!!! ולגבי עצם שאלתך, אני לא יודע את פרטי המקרה כך שקשה לי, לענות לך על זה, או לנסות לענות את מה שנראה בעייני בשר ואדם. אבל מה שבטוח, שהשם לא רוצה את ההרגשות שלך האילו!

אני לא יודע.

אני יודע שכרגע היא לא רוצה אותי. אבל אני גם יודע שהיא מאוהבת בי, ושהיא מתה עלי. אז אולי זה כן יעזור בסוף.

למעלה