דיכאון..

לא

כל כך הבנתי בדיוק במה מדובר, והאם זה דבר שניתן לשינוי. אבל אם זה כמו שאתה אומר, שאל אף היא כ"כ אוהבת אותך וכו' (ואחרי שנתיים של קשר!) ובכל זאת היא החליטה להיפרד מחמת הסיבה הזאת. אז באמת כדאי לך לשכוח ולו כדי שלך יהיה יותר טוב. הרי אתה לא רוצה אחת שתרצה אותך בדיעבד, או אחת שכל הזמן תהיה עם דופק על הלב לסמוך לא לסמוך, לסמוך לא לסמוך.. אהבה זה רגש, ורגש ככל שפחות מתעסקים איתו הוא יורד. פשוט תשתדל כמה שפחות להעסיק את עצמך עם הרגש הזה, כמה שיותר להעסיק את עצמך כדי שהרגש לא יעבוד. ועם הזמן בע"ה זה ירד ויעלם.. רק נותר לך להחליט שאתה עושה את הצעד הזה, ודרכך אל האושר סלולה... בהצלחה!!

עשיתי את זה בעבר.

ועשיתי את זה גם עכשיו. בעבר זה הצליח, אבל עכשיו זה לא מצליח, זה משהו הרבה יותר גדול, א"א להסביר את זה, זה משהו אמיתי. הלואי שהיא תבין את זה.

שים

לב... ההבדל הוא, שבמקרה הראשון החלטת בהחלטה גמורה שזה לא זה (אני לא יתפלא אם במקרה הראשון אתה זה שהחלטת להיפרד ולא היא) במקרה הזה, זה היא שהחליטה, ואתה לא שלם עם זה, ובגלל זה כל הקושי שלך. כשאתה תהיה שלם שהיא לא שלך, ומגיע לך משהו יותר מתאים.. אז אתה תצליח בענק! זה לא משנה כמה אמיתי היה הקשר שלכם, זה גם לא משנה כמה שהיא מושלמת, אלא כמה היא משלימה אותך! ואם היא חושבת שלא, ויש לה סיבות שלא, ואחרי כזה קשר היא ככה חושבת, בהכרח שהיא לא תשלים אותך, לא משנה כמה תחזר אחריה...!

אולי אתה צודק.

אם היא לא רוצה אותי, אז כנראה שהיא באמת מצאה בי דברים שלא מתאימים לה, חבל! ה` יעזור לי, שישלח לי את זיווגי האמיתי, עכשיו.

לא

מדוייק. אם היא לא רוצה אותך בטוח שהיא לא מתאימה לך! זה שהשם בחר לעשות את זה בדרך כואבת יותר, זה כבר נקודה אחרת. זה רק נקודת זינוק בשבילך להתרומם ולגדול ממנה או לחילופין לרדת ממך. אבל שורה תחתונה זה מה שהכי טוב בשבילך!! והשם עזר, עוזר ויעזור, רק תאמין בו!!

את

מומחית בעניין

למעלה