דיכאון

ali052

New member
דודו: יש פתגם שאומר ......

אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו.......(הלואי שלא נגיע למצבים מהסוג הנ``ל....)

amnon77

New member
מאמי באמת תירגעי!

לא שווה לסיים את החיים בעבור שום דבר ולא משנה מה קורה! אצלי יש דוגמא שאף אחד לא האמין בי בגלל הגמגום והנה אני מתחתן ועובד כשומר בקניון שזה עבודה עם מלא דיבור (עם אנשים, במכשיר קשר, בטלפון וכד') אז קדימה תתעודדי!

oranit8

New member
תגובה

לא יודעת כנראה האזרחות מתחילה להתגלות כחלום בלהות ... מישהו יודע פה מה הבעיה אם ביטוח לאומי אמרו לי שאני צריכה למלא טופס להגיש אותו טופס דין וחשבון ולא הבנתי מה קורה כאשר אני מתחילה לעבוד אחרי שאני מגישה את הטופס אוףףףףף לא מספיק הדיכאון אני צריכה לדאוג גם לזה שלא יהיו לי חובות בבנק .

vicz

New member
כן, ככה זה אנשים מבוגרים

יש הרבה כאב ראש
על איזה טופס בדיוק מדובר? טופס לקבלת דמי אבטלה או טופס תשלום דמי ביטוח לאומי למי שלא עובד? בכל מקרה ממליצה לך לגשת לביטוח לאומי ולברר עם הפקידה...

oranit8

New member
יש תקופות שטוב ויש תקופות שרע

התחלתי לעבוד בבית אריזה שאמרתי לכם עליו והעבודה היא קשה זה שעות 06:00- 17:00 בערב עבודה כל היום על הרגליים יש הפסקה אחת שהיא בשעה 11:00-11:30 שכר די טוב אנשים סבבה הסעות הלוך ושוב ... מקווה שאני אצליח שם ...

shuky63

New member
כעבודה זמנית שעובדים בשביל לעשות כסף

זה טוב,כי בכל עבודה שתעבדי ללא נסיון השכר נמוך.כאן יש הרבה שעות ויותר כסף.

oranit8

New member
תגובה

ז גם עבודה מועדפת אנשים סבבה והראיתי ביטחון עצמי והם מרוצים בתור התחלה זה טוב כי אני צריכה לחסוך כסף ללימודים השלמת בגרויות ואחר כך ללמוד מקצוע טוב מקצוע שאני רוצה ...

oranit8

New member
לא הכל בסדר ...

מקווה שאני אתרגל לשעות מהר ולא יהיה לי קשה המפקד גף שלי צדק "את עדיין בחממה שתצאי לאזרחות תהיי בהלם " ... עכשיו אני מבינה שהאזרחות היא לא פיקניק וזה טיפה גדול עליי והייתי מתה לחזור לצבא עכשיו להיות תחת מפקדים אפילו סתם לריב איתם ולעלות למשפטים ולהיתווכח והכל עם חברים אני פשוט מתגעעגת לימים היפים שהיו לי שם לא לימים הרעים המפקדים שלי חסרים לי

Impious

New member
טיפה גדול כן, אבל כמו כל אדם שיוצא מהצבא

בהתחלה לא קל, לאט לאט מתאקלמים ויוצרים חממה חדשה, אולי לא חלומית כמו זאת שהייתה לך בצבא. אבל הדבר אפשרי, תוכלי לסדר לעצמך כל מה שתרצי (בגבול הטעם הטוב כן?), עם קצת אמונה. נשמע קיטשי בטירוף ואמנם אני כולה לקראת גיוס (שבועיים יא אללה, לא מעכל את זה!) אבל כל מה שאת צריכה זה להאמין בעצמך ולדעת להמשיך הלאה למרות הנפילות בדרך. שיהיה המון בהצלחה, לא לוותר כל כך מהר ולפצוע את עצמך, את יודעת טוב מאוד שזה לא הפיתרון.

oranit8

New member
כן עדיין מתגעגעת

מקווה שבמשך הזמן אני אחדול מגעגועיי למקום הזה לחממה הזאת

למעלה