דיכאון טרום-בחינה

lygea

New member
דיכאון טרום-בחינה

עשיתי את המקסימום שלי... חרשתי עד שיצא לי העשן מהאוזניים אבל המקסימום שהגעתי איליו בסימולציות עדיין לא מספיק. וזה מדכא אותי - שהמקסימום שלי נמוך מדיי, לא מאפשר לי ללמוד את מה שאני רוצה. ולא - אל תפנו אותי לפסיכולוג... אני לא צריכה פסיכולוג... אני צריכה עידוד ותמיכה על מנת לתת את הפוש האחרון לפני ה-19 הגורלי.......

Kayben

New member
תשובה

דבר ראשון, מה רע בדיכאון? זה חלק מהחיים. לא תמיד מצליחים בכל מה שרוצים גם אם משקיעים. את לא צריכה פסיכולוג - אלא קצת חוכמת חיים. שנית, את תמיד יכולה לעשות פסיכומטרי שוב וללמוד עוד. או שפשוט תלכי ללמוד במכללה, אין כמעט היום משהו שאי אפשר ללמוד במכללה תמורת סכום הכסף הנכון. או פשוט תלמדי משהו אחר שקרוב לליבך. קחי דברים בפרופורציה, כולה מבחן קבלה.

lygea

New member
הנדסה ביו רפואית

למיטב ידיעתי לא ניתן ללמוד במכללה. חוץ מזה ליוצאי האוניברסיטאות יש יתרון בולט על פני יוצאי המכללות בשוק העבודה מעל כל ספק! מכללות זה רע.

tzvika pick

New member
הייתי באותו מצב אתמול

אחרי שעשיתי שלושה פרקים לא מוצלחים במיוחד. לקחתי את כל היום חופש, להתרעננות. למדתי ממש ממש ממש מעט. והיום דברים נראים אחרת. סביר להניח ש300 נקודות לא תעלי בימים הקרובים. אני גם יודע שהדרישות להנדסה ביו-רפואית בשמיים. אז קחי לך יום שלם של מנוחה מהפסיכו, ותחזרי לזה מחר בכוחות מחודשים.

lygea

New member
פאק! הבחינה ביום שני!!!!!../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif

hecq

New member
זה או 700 פסיכומטרי או שתעבדו בזבל

כל דבר אחר בלתי אפשרי לצערנו. - הנהלת העולם.

a1b2c3333

New member
עידוד ותמיכה../images/Emo24.gif

היי, קודם כל-תחשבי שזה לא סוף העולם, ושאנשים עם מטרה אמיתית -לא עומד בפניהם שום מכשול! הם יעשו הכל כדי לממש את המטרה שלהם.אם את רוצה בכל מאודך הנדסה ביו רפואית-אל תתני לפסיכומטרי לשנות לך את ההחלטה! אין מצב שבגלל מבחן את תתפשרי על משהו שאת לא רוצה ללמוד.ולכן, תתני את כל כולך במבחן.ילך-מצויין, לא ילך-לא נורא.אז עושים שוב,ומשקיעים יותר,ונלחצים פחות. תחשבי שאת לא היחידה בעולם שמרגישה ככה, ושבטח יש עוד אנשים כמוך-עם אותה ההרגשה בדיוק. נראה לך שכולם מגיעים לפסיכומטרי בהרגשה שהם 100%? לא. פשוט צריך לתת הכל מעצמך במבחן עצמו ולהיות חיוביים. זהו.אם נתת מעצמך הכל-עכשיו מה שנותר לך זה בעיקר חזרות כלליות, ויום לפני המבחן להתפנן לך ... שיהיה בהצלחה :)

למעלה