דיי!!!

LostInTheSky

New member
דיי!!!

אוףףף, עד לפני חודש הייתי תומכת טכנית בחברת אינטרנט, אבל כבר לא יכלתי יותר וחזרתי לעבודה הקודמת שלי - פקידה. עכשיו, בחברה שאני עובדת בה החליטו לתת לי עוד תפקיד - "מנהלת שירות לקוחות".... אני בעיקרון הנציגת שירות לקוחות היחידה שם ואני אחראית על עצמי... נשמע טוב?? ממש לא!!! כל היום משגעים אותי, אני לא יכולה לעשות את שאר העבודה שלי ואני מתחילה להחרפן! יש איזה הגרלה עכשיו בחברה שאני עובדת בה ואם זוכים מקבלים תיק, (טוב, בטח חשפתי את עצמי עכשיו אבל לא משנה), בכל מקרה אני מצטערת שאני עושה את ההכללה הזאת אבל המוןן אנשים מהצפון - אפשר לומר כמעט כולם חוץ 2 שאחת הייתה מערד ואחד מדימונה, מתקשרים אליי וטוענים שהם לא זכו בהגרלה אבל בכל זאת מגיע להם תיק בגלל שהם גרים בצפון ועבר עליהם הרבה במלחמה ושמגיע לילדים \ נכדים שלהם פיצוי. עכשיו, אני מצטערת מאוד על מה שעבר עליכם! אבל איך זה קשור להגרלה? ולתיק?? ואליי???? אני התחלתי את המלחמה הזאת?? אני לא מבינה, אנשים ברוב חוצפתם צועקים עליי שמגיע להם תיק!!! אני ממש מתחילה להתעצבן מזה. עכשיו, הבעיה היא כזאת... כשעבדתי באינטרנט היה לי למי להעביר שיחות נוראיות\לקוחות צורחים אבל עכשיו אין לי, אני צריכה לספוג את זה ומה אני אמורה לומר ללקוחות?? בגלל שאני טובה מידי עם הלקוחות אני עוד נותנת להם איזה מוצר מתנה, שיהיה בשביל ההרגשה הטובה שלהם. אבל.... אני מעצבנת את עצמי, כי בעצם לא מגיע להם כלום! מה הייתם עושים במקומי? מעמידים את הלקוחות במקומם? (למרות שזה לא נהוג?), נותנים להם פיצוי קטן ? אומרים שאין מה לעשות וזהו? מה?? אין לי עם מי להתייעץ ואני משתגעת! טוב, אני מצטערת אם זה נשמע כאילו אני מתבכיינת, אבל זה ממתחיל לשגע אותי....

alondr

New member
איזה תיק עם כובע או בלי כובע???

את הסגרת את עצמך (ל.ש....) בכל מקרה השאלה פה היא מה מדיניות החברה... האם לכל מי שמתלונן נותנים איזה פיצוי קטן ומתוק שאולי משאיר טעם טוב בפה אבל נותן בהחלט לגיטימציה לסחטנות עתידית... אם קיבלתי עכשיו סתם אז פעם הבאה שווה להציק... או שזאת יוזמה אישית שלך(שלא יעשו לך בעיות על זה....) בכל מקרה אני הייתי מחפף אותם לכל הרוחות והשדים בלי שום מתנה...

למעלה