דיי

gadsmoel

New member
דיי

אולי תפסיק כבר אנני השליח שלך ולא המלאך שלך סתם אחד ,שנימאס לו מההיתעללות שלך בו עד מתי אספור ימיי כבר לא פוחד מהמוות,ואף מצפה לו מפחד להיות בן החיים,שכן כל השג שלי דאגת להרוס ולהחריב מלבד אכזבות לא נטעת בי כלום יודע אתה ,ורואה אתה וממשיך בדרכך אז מה הצורך בך?
 

די דנסר

New member
מצער מאד לשמוע

אני מבינה שזהו אדם קרוב, שלא מאפשר לך חיי חופש. מקווה שאתה מספיק חכם ומספיק חזק כדי לשמוע לקול הפנימי שלך ולאינטואיציות שלך ולא נותן לאחרים לקלקל לך את מה שאומר האני הפנימי שלך, שזה בדרך כלל הדבר הטוב עבורך. נשמח לעזור בכל מקרה. די דנסר.
 

JudyWn

New member
אתה לא צריך לפחד

נראה לי שאתה מבוגר מספיק כדי לקבל החלטות קשות כמו להתרחק מאנשים שעושים לך רע. אפילו שהם משפחה.
 

ImmortalSoul

New member
השינוי

השינוי הוא קשה לפעמים אנחנו מסתכלים על מה אנחנו מוותרים ואומרים לעצמנו מה יהיה לנו אח"כ ואז מתחילים לספור ורואים שלא יהיה לנו כלום .אז מה אנחנו עושים במקום לקבל תשינוי אנחנו מוותרים לעצמנו אנחנו אומרים לעצמנו אה עדיף ככה כבר יותר קל לנו אנחנו כבר מכירים איך להתמודד ככה . אבל חוק רוחני אומר דלת נסגרת שניים נפתחות תחשוב על זה לפני שאתה מוותר לעצמך בקלות כלכך כל פעם . החוק הזה יושם בחיי ומאז הרבה אנשים ניכנסו לחיי חלקם טובים חלקם לא כלכך אבל לרגע לא שכחתי איך זה להמשיך עם השינוי .
 
למעלה