דיי
כבר נמאס...

דיי ../images/Emo70.gif כבר נמאס...

לי שאף אחת לא עונה לי ... נשבר לי כבר! כאילו בשביל מה נרשמתי לפה כדי לדבר על הבויז ... וגם שיגיבו לי ואין הכול פה י-ב-ש! עכשיו בגלל זה אני יודעת למה הבנים לא נכנסים לפה..! אז שמישהי תיכנס אליי עכשיו לאייסי 287352113.. או שתגיב לי כי אני חייבת את הפרקים 10-1 של סיפורי נולי..!

אני עונה לך עכשיו../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

וכולם פה מדברים על הבויז... דפקע לא יבש פה
לדעתי
ואעכשיו אני ניכנסת אלייך לאייסי.. ולגבי סיפורי נולי צטערת אין לי.. מקווה שעזרתי
ד"א המאמוץ שילי==>
חח חמוד..

ידועת למה אנשים לא מגיבים...

כי לכל דבר את פותחת הודעה.. ולעייתם זה הודעות באמת סתם.. וזה עושה באלגן בפורום ואנשים במקום להגיב ולפתח וויכוח מחליטים לא להגיב ולהוריד את ההודעה למטה... זה עדיף לא?!?!?

נכונייי...:]ניצנוו'ש?!

אנא בחיבקק..::] חיחיח סתם רציתי להרגיש ערבביהה לרגע.. כניראה שלא הולך=/ לא נורא בנתיי..חיחח[בערבית בנתי[ילדה שלי]]

קוריייייינה!?

אנא בחיבקק..:] חביבה דיילי..:] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במרוקאיתת לא בטוחח תביניי חחחחחחחחחחחחח התלהבתיי מהשפההה..:] בגלל שאמא שלי לימדה אותיי חיחיח =]

חחחחחחחח אהובתיייייי

אנה בחיבק הבנתייי :] גמני אותךך יפתיי אבל חביבה דיילי?! מזהה?! \= חח חולה עלייך חיימשלי

חחחח יפיופההה שיליי...!:]

חחחחחחחח חביבה דיילי זההה יפה שליי.!!:] חח הכל למדתי מסבתא שליי ז"ל :( אניייייייייייייייייייי אוהכבתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הככככככככככייייייייייי שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםם יפהההההההההההההההההההה שליייייייייייייייייייי מהדרוששששששששששששששששש שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מואההההההההההההההההההההה

חחח חביבה דיילי

חחחח אהבתייייייי
את מרוקאיתת?! למדי אותי דבריםם :] חח אוהבתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךך מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חייםםםםםםםםםםםםםםםם שליייייייייי חביבה דיילי ורק שלייי

למעלה