דיי נמאס!

new_rider

New member
דיי נמאס!

נמאס לי כבר שאתם כל הזמן מלכלכים על פנדר! זה כאילו באופנה או משהו כזה...אני חושב שאתם פשוט לוקחים את זה בצורה לא נכונה.אתה לוקחים את זה כמו מוזיקה,שאתם כאילו שונאים את החברה הכי פופלרית ומצליחה(כמו שאנשים שונאים להקות פופ מצליחות...שזה דווקא בסדר) פנדר זאת אחלה חברה! נכון שהגיטרות הזולות שלהם לא מוצלחות יותר מידי...אבל בסדרות היותר יותר טובות(ויקרות בהתאם...)יש להם גיטרות ממש טובות! גם אל תשכחו שפנדר הם בין יוצרי גיטרות החשמליות הראשונים...הם סוללי דרך בכל מה שהיה קשור ועדיין קשור לגיטרות...אתם יכולים להגיד - אני לא אוהב את דגם Y או את דגם X אבל אל תכלילו את כל החברה! תודה ושנה טובה...

wiz

New member
עכשיו אתה כועס ????

בוא נתחיל מזה שאני לא שונא את החברה. אני פשוט לא חושב שמה שהם מיצרים היום שווה הרבה. אני בכלל לא מדבר על הגיטרות משנות ה-40,50,60, שהן גיטרות טובות בד"כ, עם סאונד מעולה. אני הייתי רוצה גיטרה כזאת, אבל זה לא ריאלי...
בקשר לחדשות - פנדר היום (וזאת הפעם המיליון שאני אומר את זה) מסתמכת על המוניטין שיש לה משנים עברו... הכלים שלה היום לא מהווים שום שיא מבחינת בניה וחומרים (שאפיינו את הישנות) וניתן לומר שהם אפילו די מחפפים, ובונים על זה שאנשים שלא מבינים יותר מדי בגיטרות יקנו פנדר בגלל השם. בינתיים זה עובד מבחינתם יופי. אני לא מכליל, וברור שיש דגמים טובים של פנדר גם היום (הקוסטום שופ למשל...), אבל, עד שפנדר לא ישנו את הגישה, ויפסיקו לנצל את התמימות של האנשים כדי למכור להם משהו ממוצע במחיר גבוה, אני לא אשנה את דעתי. wiz

new_rider

New member
../images/Emo9.gif לא אני לא ../images/Emo46.gif

אני פשוט לא אוהב שאנשים סתם מלכלכים... גם אני חושב שלפנדר יש המון בעיות(המון!)אבל גם לחברות האחרות יש... אבל אתם דווקא רוצים לדבר רק על החסרונות של פנדר...מה איבנז מושלמים?ג´קסון?,גיבסון?,וכו... אם תסתכלו שוב תראו שגם לחברות האלה יש לא מעט בעיות...

Wyld stallyn

New member
מה?

אתה באמת שמישהו מלכלך על פנדר כי זו החברה הכי פופולארית?! הסיבה היחידה שאני אומר על פנדר את מה שאני אומר היא בגלל שניגנתי על כל כך הרבה פנדר וכולם היו ממש מסריחות.... כולל פנדר ב6-4 אלף

new_rider

New member
שמע אני לא יכול להתווכח אתך

אם אתה חושב שכל הגיטרות של פנדר גרועות אין לי מה לשכנע אותך(ואני גם לא רוצה...)אני למשל לא משוגע על ג´קסון...

פנדר

לי אישית יש בבית פנדר 68 ולא הייתי בכלי זמר וניגנתי שם על כמעט כל הפנדרים שהיו שם כי אני מחפש גיטרה חדשה ואף אחת לא הגיעה לצליל שיש לי בבית למרות שניגנתי גם על גיטרה של 5 אלף פשוט החברה היום כבר לא מייצרת ברמה ולא משקיעה בגיטרות שלה כנראה ככה זה שזה הופך מיצור עם נשמה למפעל שרק מייצר בשביל כסף

2 דברים

1. כלי זמר לא מביאים את הכלים האיכותיים. 2. צריך להתאמץ בשביל למצוא היום גיטרה איכותית.

new_rider

New member
אני לא יודע אם שמת לב...אבל...

זה פורום כלי נגינה ...ופנדר זאת חברה שעושה גיטרות...ופעם האחרונה שבדקתי גיטרות הם כלי נגינה...אז מה הבעיה בידיוק?

יש אנשים שגם לא אוהבים גיבסון

בעיה שלהם. פנדר היא לא אותה חברה כמו שהיא הייתה פעם, היא פחות שמה דגש על האיכות (בגלל זה הדגמים הישנים הרבהיותר טובים מהחדשים) אבל אם לא שמתם לב, אז כמעט לכל חברה יש העתקים לדגמים של פנדר. פנדר היא חברה מצויינת, וזה שמישהו נפל על דגם גרוע זה לא אומר שכל הדגמים כאלה. פול, מרוצה מאוד מהפנדר שהוא ניגן עליהן.

אני לא

פנדר היא גיטרה ממוצעת פלוס הפלוס נובע מהצליל הנקי שלה ובזה מסתיימת רשימת היתרונות שלה מבחינת מפרט היא ממש על הפנים אפילו יותר מגיבסון 22 פרטים וגשר וינטאג´ או אמריקאן סטנדרנט (לגיבסון אין אפילו את זה) אבל יש דגמים קסטום עם שני האמבקרים של סימור דאנקן ופלויד רוז מקורי אבל עדיין הנוחות בנגינה היא לא נוחות לעומת גיטרות אחרות (איבאנז וג´קסון, מבחינת עובי הצוואר) וכמו שאמרו פה פנדר (וגיבסון) מסתמכות על תהילת העבר, מייצרות גיטרות לקהל יעד מאוד ספיציפי וכמעט שלא מתקדמות עם הטכנולוגיה והדרישות שיש היום לנגנים וגובות מחירי עתק על גיטרות אבל כמובן כל אחד והדרישות שלו מהכלי שלו

V.W

New member
בקשר לפנדר

אני לא ממש מבין בקשר לגיטרות שלהם אבל דבר אחד אני יודע וזה שהם עשו סדרות ממש ממש טובות של באסים... לדוגמא כל הפנדר ג´אז באס למינהם

mocko

New member
צודק ריידר !!

תנו כבוד לליאו פנדר
ההשפעה והתרומה של החברה היא אדירה . גם אני האמת לא מתלהב מהגיטרות שלהם , כמו שאני לא אוהב גיטרות מתוצרת גבסון ( ועוד כמה ) . זה הרבה פעמים העניין של הסגנון שרוצים לנגן וכל מיני פיצ´רים אחרים שמציעה חברה זו או אחרת . אבל , זה לא אומר שלא צריך לתת כבוד למה שמגיע לו כבוד . או לפחות לא ללכלך . כל דבר שהוא ענייני , כולל ביקורת , ראוי שיאמר בצורה המתאימה . ד"א , לא יפה גם להגיד על אומן זה או אחר שהוא חרא , לא שווה , לא יודע לנגן וכדומה רק בגלל שלא אוהבים את מה שהוא עושה . אותו בנאדם מתפרנס מזה ולרוב מוכר גם מליוני עותקים - אז בכל זאת לתת קצת כבוד ( אפילו שהוא כנראה לעולם לא יסתובב כאן בפורום ) . שנה טובה

למעלה