דיי נמאס!!!!!!!

דיי נמאס!!!!!!!

הפורום הזה מדרדר ונראה לי שאוטוטו ייסגרו לנו אותו, צריך לעשות משהו, לדבר על לחיי האהבה, זוכרים? הטלנובלה הזאת שכ"כ אהבנו וחיכינו לה כל ערב? גם כשהיא עוד לא נגמרה כתבנו המון שרשורים לאו דווקא על מה שקורה באותו זמן בסדרה, למשל, הדמות שהכי אוהבים, הדמות שאנחנו הכי דומים לה וכו´ ודברים כאלה אפשר עדיין לעשות, דברים שיזכירו לנו תסדרה, כי אני, למשל, בלי הקלטות שאני לפעמים רואה ואני יודעת שלחלקכם או לרובכם אין את האפשרות הזאת לחזור ולראות תסדרה (וזה לא נאמר בטון משתחצן!!!!) אז אני יודעת שאם לא הייתה לי תץאפשרות הזאת הייתי ממש שוכחת מהסדרה , מצורת המשחק של השחקנים, מהדמויות ואופיין. אנחנו צכים לעשות משהו ולא לדבר רק על מה שהשחקנים עושים כיום ואם אתם שואלים למה אז התשובה נמצאת קצת יותר למעלה , מעל שמות מנהלות הפורום, זהו הגעתם! השם של הפורום! ´לחיי האהבה´ ולא ´מה השחקנים של לחיי האהבה עושים כיום?´ אני לא אומרת שלא צריך לדבר גם על זה אבל שזה לא יהפוך להיות הנושא העיקרי כי הנושא העיקרי הוא הסדרה עצמה! אז אם אנחנו לא רוצים להכנס יום אחד בתמימות לפורום ולגלות, כמה חבל, שאין פורום! היה ואין! כי אם לא נתחיל לכתוב פה על הסדרה ולגרום לכך שהפורום הזה יהיה מעניין מספיק גם בשביל ´משטרת הפורומים´ שמתה לסגור לנו תפורום, זה בדיוק מה שיקרה! זהו! הוצאתי! אני מרגישה הרבה יותר טוב!

טוב,אם יש לך איזה רעיון.....

אני יותר מאשמח לשמוע.אפשר לעשות,סקרים,משחקים,חידות,שאלות ותשובות............אבל בשביל זה צריך שיתוף פעולה.אז,מה אתם אומרים?

את באמת צודקת!

באמת מתחיל כבר לשעמם פה! בואו נזכר בכל מני קטעים מהסידרה ומשפטים מצחיקים אפילו שכבר עשינואת זה הרבה פעמים זה נחמד.. וגם המשכים לא הגיוניים לסידרה כמו ש"חולי החוליגן המאמי" (אאני פשוט לא יודעת מה השם שלך..) המציא פעם וגם פומפי ועוד כמה.. זה נחמד..

אוקיי, אני פותחת פה שרשור של

משפטים בלתי נשכחים מהסדרה, למרות שעשינו את זה הרבה פעמים אני חושבת שאלו היו השרשורים הכי מוצלחים אז יאללה! המשפטים שאני זוכרת הם: כלנית למאיה: את שקופה כמו סלוטייפ עמרם למישהו (נראה לי אלכס) על דורון : ":אל תתן לו לברוח מעצמו" או משהו כזה, אני לא זוכרת בדיוק...

אוקי............

ספיר לאבנר:ובקולה יש גזים,אז מה,לא שותים בלי? רונה לדורון:דורון קדמי,סמנכ"ל שיווק עלק אבנר:אני הולך להביא קרואסונים שיהיה לקפה עם מי לדבר אתי לרונה:מכיוון שעבר עלייך טרקטור אתמול בלילה אני רוצה לדעת את כל הפרטים עליו.כוח סוס וכו´ אבנר למאיה:אין הרבה בנות בגילך שהן בתולות.. אלי מרקו לאלכס קדמי:אני לא אומר לא למרלו אני אמשיך עוד מעט,כשאני אזכר בעוד.....

אני אמשיך...

יונתן לדורון: יופי, שברו את הכלים ולא משחקים! רונה לגידי: זה בגלל ששניכם מפגרים, כל מה שאתם צריכים זה בעיטה בתחת! סמדר לורדה (אני חושבת) על רונה: היא סתם נוכלת קטנה שנטפלה לבעלי כדי שיוציא אותה מהשיכון! מאיה לסמדי: שהפרצוף שלך מולי סמדר, החיים בכלל לא נראים יפים.. ענת לדורון: אתה לא צריך אישה, אתה צריך טיפול..

איך הולך המשפט עם יונתן.....

שהוא מספר לאתי שגלית היא מעצבת?גלית היא מעצבת.מעצבת....

יש לי משפט

יונתן לגלית: "ותחזיקי חזק, הוא בכלל לא שוטר" ועוד אחד של יונתן לגלית: "נבוא למשטרה נשמיע קלטות יהיה קטעים, את לא חושבת?"

pompii

New member
אמממממ

אנשים, זה סבבה שמזכירים את הסדרה וכל זה הלא עליה הפורום, אבל יש דברים שכבר עברנו עליהם בלי סוף, שדשנו בהם, כמו המשפטים למשל, אז מה הקטע שטב להזכיר, כולנו מכירים כבר בעל פה את המשפטים האלה, לא?

מישהו כאן מכיר איזה משחק שעוד

לא שיחקנו בו שקשור ל"לחיי האהבה"?זה נשמע לי רעיון די טוב....

תראי.....

נכון שכבר עברנו על המשפטים האלה אבל לי לפחות זה מאוד נחמד להיזכר בהם אם יש לך רעיון אחר אני אשמח לשמוע ואני גם הצעתי פה פעם להמציא המשכים שונים לסדרה אז אם בא לכם אתם מוזמנים לרשום פה המשכים...

יש לי רעיון אבל הוא מסובך מאוד!

כל אחד יבחר דמות.......... ונעשה פרק בפורום! יהיה אחד אחראי להעביר סצינות כמו שיחה של רונה ואלי אל הפריצה של סמדר ליקב! הבנתן???

למעלה