דיי נימאס!

דיי נימאס!

שלום לכולם. זהו, נשבר לי. הגעתי למצב שבו אני כבר לא יכול. אני מחפש אדם נורמלי לאהוב אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטוצים או מיטה ונימאס. אני כבר מתחיל להתייאש מהחיפוש. נדמה כאילו בגלל הגיל שלי, 21 למי ששואל, אז אני לא בשל או שאולי הגיל בחרה לא בשל כי כל אדם שדיברתי איתו מחפש, ומסלחו לי על הבוטות, גוף נאה עד שרירי שיעשה לו את היום במיטה. זה לא שלא עשיתי את זה מספיק אבל, מהיום שחזרתי בתשובה הבנתי שזה נמאס. נסיתי הכל מצ'טים בהתחלה ועד אתרי הכרויות וזה פשוט לא הולך. אם למישהו יש עצה זה יהיה נחמד...מקווה שלא אכפת לכם שהצתרפתי, פשוט, עד עכשיו הרגשתי שאין לי מקום לדבר על דברים וזה יכול להיות המקום, אז תודה וסליחה על ההתפרצות ועל הנימה הכבדה של הדברים.

ברוך הבא בחור צעיר/tapuzforum/images/Emo24.gif

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo27.gifאתה אכן צעיר, לכן אל ייאוש, כל דבר בעיתו מה טוב. אתה מספר על עצמך שאתה חוזר בתשובה ומן הסתם למדת הלכות ואתה גם מקיים מצוות, קח הכל לאטנאבל בטוח. אל תלחץ מהמצב, פה כמעט כל חברי הפורום נמצאים באותה סירה, דתיים והומואים (חלק אף נשואים לאישה ודומיניים) החיים לא קלים מסתבר ועלינו לדעת לזרום בתוכם בזהירות וכל אחד מגיעה שעתו לכאן או לכאן. הכרנו כאן חברים רבים טובים שמתקרבים לדת ומתחזקים ב"ה וגם להם לא כל כך קל בנתיב חייהם. זה מצריך המון סבלנות, סובלנות ואורך רוח. תהיה חזק ואנחנו כאןמכדי לתת כתף. אגב, תכיר את הרב רון יוסף מארגון הו"ד (הומואים דתיים) אדם מיוחד שיוכל לעזור לתמוך לכוון אותך בשני התחומים (ראה את השרשור של שבת הו"ד בהמשך הפורום, יש את הטלפוןצשלו והקישור לאתר של הו"ד, בהצלחה ותישאר איתנו, והבמכל הלה אהבת נפש חד"ה (הקומונה שלי שהקישור שלה נמצא בחתימה שלי, נשמח לארח אותך גם שם.

הגיל.

אתה צעיר עדיין וכנראה שגם הדייטים שלך עד עכשיו היו צעירים, ולכן קשה לך למצוא מישהו מיושב בדעתו שכבר רוצה זוגיות ארוכת טווח. אצלינו, ההומואים, הזוגיות קורית קצת יותר מאוחר מאשר אצל הסטרייטים, משום שאנחנו מהססים להשלים עם העובדה שאנחנו הומואים, ואנחנו ממשיכים לקוות שיקרה איזה נס ובסוף נמצא זוגיות עם בחורה. לדעתי אתה צריך לצאת עם בחורים מה שיותר, ואם אתה לא רוצה לעשות איתם סקס - אז אל תעשה. אבל אתה צריך להיות חשוף למה שיותר אנשים, עד שתמצא מישהו מתאים. ישנו עוד פורום של הומואים כאן ב"תפוז", מיוחד לזוגיות. לך לשם ותתיעץ עם אנשים אחרים שמחפשים זוגיות. שם הפורום:"זוגיות גאה". בהצלחה, ואל תתיאש. יש לך עוד זמן רב למצוא אושר בחיים.

avitano

New member
האמת שזה מצחיק

כשאנחנו צעירים אז אומרים לנו שאנחנו קטנים מידי כשאנחנו מתבגרים אומרים לנו שאנחנו גדולים מידי כאילו, אף פעם לא מספיק טוב... שמע אולי אתה בוגר יותר בראש ואתה צריך לנסות למצוא אנשים יותר מיושבים על דעתם יש הרבה אנשים שפשוט לא סגורים על מה שהם רוצים בחיים ולכן הם משחקים משחקים.... בסופו של דבר הכל יהיה בסיידר שמח שהצטרפת... ומקווה שיהיה עתיד טוב יותר :]

כמה דברים...

דבר ראשון תודה על הרעיון. אני בהחלט אשקול לחפש אולי אנשים בוגרים יותר לצאת איתם. ודבר שני, תודה על התגובה וגם אני דוגל בגישה (למרות שלא נשמעתי כך, אני מודה) של "עכשיו כבר טוב, אחר כך יהיה יותר טוב". ^.^

עכשיו אתה נשמע יותר אופטימי

/tapuzforum/images/Emo24.gifומעתה בעז"ה, לא תראה את האור שבקצה המנהרה אלא אתה תרה את כל האור שבתחילת המנהרה. בהצלחה.

כל הזכויות שמורות, חחח

/tapuzforum/images/Emo24.gifסתתתתתם, בודאי שלא איכפת לי שתשמש בו, שתזכה לישם אותו הלכה למעשה ותבשרנו בשורות טובות.

seregon7

New member
תירגע חבר! אתה רק בן 21!

ויש לי משהו לא כל כך נעים לספר לך, אבל ככל הנראה צפויות לך עוד כמה שנים של הצלחות וכשלונות בתחום האהבה. רוב האנשים לא מוצאים את אהבת חייהם כבר בגיל הזה. זה דורש עוד חיפוש וסבלנות. אל תשכח שגם אתה עוד מתבגר ומשתנה. מי שמתאים לך היום לאו דווקא יתאים לך עוד כמה שנים או אפילו עוד כמה חודשים. תנסה להוריד הילוך וליהנות מהדרך. נכון, התסכול לפעמים מצטבר ורשימת הדייטים הכושלים אולי מתארכת אבל אתה עוד צעיר ויש לך את כל החיים כדי למצוא מישהו. לא כולם מחפשים רק גוף חטוב ושרירי, ולו רק בגלל העובדה שלא כולם נמשכים לזה אבל אני מבטיח לך שיש גם אנשים רבים שמתעניינים גם באופי שלך ולא רק בחיצוניות. אל תפסיק לחייך!

טוב... ../images/Emo13.gif

זה נכון שרוב האנשים לא מוצאים אהבה בגיל הזה אצל החילונים אבל, אותי לפחות זה מתסכל לראות חברים דתיים יוצאים פוגשים ומתחתנים לידי גם בגיל 19 בלי עין הרע. תאמין לי שניסיתי גם בנים וגם בנות. חלק רציניים וחלק פחות. אבל בדרך כלל, לא יצאתי כבר שלוש שנים, צבא... אבל בעברי זרקתי אותן/ם בגלל שהבנתי שהם ילדותיים מדי ונהנים להגיד יש להם חבר קול" שנראה "כאילו סוף הדרך..." ועוד דבר, אני לא מקבל את הדבר שהצבת בתור עובדה, שאני צעיר ולכן צפויות לי עליות ומורדות... זה נכון לפי דעתי לגבי כל שלב בחיים, ובסופו של דבר אני מאמין שגם בגילי שאיפשהו בעולם יש מי שרוצה מערכת זוגית כל שהיא ולא אמרתי שאני מצפה להתמסד אבל בהחלט אפשר להגיע למשהו קצת יותר ממיטה, לפחות כך אני מקווה...
. כתבתי כך כי פשוט הרגשתי שאני לא יכול יותר ואני חייב לשטף במה שעובר בפנים אבל, "אין יאוש בולם כלל" לא?

seregon7

New member
אני ממש לא מציב עובדות!

אמרתי שככל הנראה זה מה שיקרה כי מעטים האנשים שמוצאים את אהבת חייהם בגיל כל כך צעיר משום הסיבות שמניתי ומשום סיבות רבות נוספות. וכן, בגילך אפשר לבסס מערכת יחסים בריאה ומאושרת. אני אשמח בשמחתך אם תנצח את הסטטיסטיקה!

למעלה