דיי לאפליה!!

idanshaf2

New member
דיי לאפליה!!

יורד שלג בירושלים בדימונה בערד בשדה בוקר!!! ורק בחיפה לא יורד... מה קרה ? אנחנו לא מספיק טובים בשבילו?! גם פה זה הר!!! מה זה האפליה הזאת!!

יוקאס

New member
גם בפתח תקווה!

לא - אתם לא מבינים! פתח תקווה! זה לא הר! זה 10 דקות מתל אביב וזה עדיין מקום שכוח אל שאפילו אוטובוסים נורמליים אין להם! אבל כן יש להם שלג! מישהו מוכן להסביר לי את האבסורד?

הלו, אח שלו! תרגיע עם ערד!

שהרי מה כבר יש לנו בערד? פעם בכמה שנים יורד אצלנו שלג (הפעם האחרונה הייתה בשנת 2000, ולפני כן בשנת 1992). אין לנו קבוצת כדורגל בליגת העל (אמנם הפועל ערד מובילה את טבלת ליגה ב' דרום, אבל מה שהם משחקים שם לא ממש נכנס תחת הקטגוריה של "משחק כדורגל"...) הפסטיבל של הערד מזמן איננו פסטיבל (מאז האסון הנורא בפסטיבל של 1995), ראש העירייה שלנו, הודח ע"י שר הפנים בגלל אי אישור תקציב העירייה לשנת 2007, וכעת יש לנו ראש עיר ממונה, לראשונה בתולדות העיר מאז היווסדה לפני 45 שנים, אין לנו בית קולנוע אחד (!!!) בכל העיר המצ'וקמקת שלנו, ובשביל לצפות בסרט טוב צריך להוריד אותו באינטרנט ולראותו בבית כמו איזה מסכן... אז אנא ממך עידןשף2, לפחות תן לנו להינות מהשלג... דאנטה

אין קולנוע! מקומם?! מקומם!!

אכן תמונות קשות. מסמך אנושי מזעזע קורע לב. דאנטה

יוקאס

New member
אני כלל לא צינית!

אני לא הייתי מסוגלת לחיות בעיר נטולת קולנוע! או לפחות סניף של בלוקבאסטר. אני נגד כבלים בטלוויזיה - זה רע וזה משחית (את יכולת ניצול הזמן שלנו כמובן, אני לא מדברת על הדברים האחרים), ז"א שמה שנשאר זה ערוצים 11 ו-22 ורוב הזמן אין גם ככה מה לראות בהם, מה שמשאיר הרבה זמן איכות פנוי... זה לא אומר שאין לי טלויזית כבלים שאני לא רואה. יש ואני רואה, אבל כשאני אעבור למגורים עצמאיים אני לא אמהר כל כך עם הכבלים. בגלל זה אני צריכה קולנוע (או לפחות ראינוע)

גם אני לא הייתי ציני. אולי קצת. טיפה...

אני אמנם תושב ערד מבטן ומלידה, אבל מאז שהתחלתי ללמוד אני כמעט ולא מגיע הביתה. יוצא לי להגיע לבית הוריי פעם בשלושה- ארבעה שבועות, וגם אז, אני לא הולך לראות סרטים... סרטים אני רואה בקולנוע "נגטיב", אולם הקולנוע של האונ', או באולם הקולנוע בקניון הנגב. דאנטה

amitk80

New member
הכבלים והלווין

גנבים. לוקחים מאיתנו כסף בעבור כלום (טוב רדיוס זה גם משהו אבל אפשר לשמוע את זה גם באינטרנט). שמעתם על היוזמה שאמורה לעקוף את הכבלים אבל אין שם כמעט ערוצים חוץ מ 11, 22, 33, 99, ו 10. מי לעזאזל ירצה לראות את ערוץ 99? כל כך משעמם לי לראות 120 מטומטמים מזבלים במוח? ? אגב בפ"ת יש אחלה בית חולים (זאת הסיבה היחידה שאני מגיע לשם).... שבת שלום...

יוקאס

New member
אהממ

את פתח תקווה אני לא מכירה מעבר לצומת של ז'בוטינסקי (בלינסון) עם קפלן - וקדימה בקפלן עד קפלן 14 (שניידר). בשניידר עשיתי שירות לאומי. ומעבר לקפלן 14 פתח תקווה היא עבורי כלוט בערפל!. דווקא אני חושבת שאתה טועה לגבי הערוצים: * בערוץ 11 יש מהדורת חדשות טובה ויש גם את התוכנית "כך היה" שהיא ממש נחמדה. * בערוץ 22 יש... טוב זה ערוץ 22, תמיד יש שם משהו. * בערוץ 10 יש גם כן כל מיני דברים (כמו למשל את ליאור אשכנזי משחק ב"מתי נתנשק" שוב פעם את הבחור המסכן וחסר האונים שמישהי שהוא מכיר מתאבדת - זה המוטיב החוזר אצל ליאור אשכנזי), אבל יש להם גם חסרונות - הישרדות היא אחת מהם. * בערוץ 33 יש את "ריח מנטה" שמביאה לי קונוטציות מיידיות לסבאסבתא. ואחרי חצות יש להם לופים נהדרים! * ובערוץ 99 יש... חברי כנסת. המחנך שלי בתיכון היה מורה לאזרחות - והוא היה מכור לערוץ הכנסת! הוא גם היה מקליט את מהדורות החדשות כי הוא ראה בהם פוטנציאל לחומר ארכיוני (והוא בהחלט צודק - מה שלא מנע מאיתנו לצחוק עליו כשהיינו טיפשים בני 16). תמיד יש מה לראות - צריך לחפש בנרות (ולהצדיק את עצם תשלום האגרה).

amitk80

New member
אם כבר עסקינן בתוכניות טלוויזיה

ראית את התוכנית מנקים את הראש בערוץ 11 מיד אחרי היומן? זה ביום שישי בשעה 21:00 בערב. ממש כיף להזכר בשירים של פעם ולהעריך את המוזיקה של פעם לעומת היום.. אגב, את יודעת שברדיוס כל יום שישי מ 6-8 בערב יש שירים ישראלים ישנים (לתוכנית קוראים לפני שבת). ממש תוכנית מעולה. אני מסכים איתך שיש בחומר של ערוץ 99 חומר ארכיוני אבל לראות את זה בלייב ממש משעמם (למרות שפה ושם יש קטעים מעניינים וקללות עסיסיות). לגבי ערוץ 1 אני לא סובל את מהדורת החדשות שלהם. אני יותר אוהב את של ערוץ 10 ואז ערוץ 2. לא יצא לי לראות את התוכנית מתי נתנשק. זה משהו טוב ששווה לראות אותו? מה כולם יורדים על השרדות? יש שם קטעים שלא לעניין זה נכון אבל ההפקה לא רעה בכלל... אני אומר שצריך להוריד את תשלום האגרה.. לילה טוב,

amazone

New member
ואפילו הפסטיבל כבר לא מתקיים

אפליות/אשליות/הגליות

amitk80

New member
אולי בגלל מה שהיה שם בשנת 94?

שמחצו שם אנשים למוות? אולי זה פוצץ את כל העסק?

למעלה